sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tilaus x 3

Nonni, vaihteeksi vilautuksia tilauksistani. Tuo kolme tilausta kuulostaa hurjalta, mutta kaksi niistä on todellisia minitilauksia-onneksi ;) Vaan aloitetaanpas 'yllättäen' Bottega Verden tilauksesta. Ensin ajattelin esitellä tämän tilauksen samassa syssyssä jahka toinen BV:n tilaus saapuu (kyllä, luitte oikein), mutta en jaksa odotella siihen asti. Tämän tilauksen teimme yhdessä työkaverin kanssa elokuun puolen välin tietämissä ja nyt pakettia sai odotella kauan, siihen meni suurinpiirtein kuukausi. Innostuttiin tilaamaan kun sivustolla mainittiin ilmaisista postareista, mutta tilausta tehdessäni koin hämmentävän hetken, minulta olisi peritty postikuluja 4 euron verran. Okei, ei suuri summa, mutta silti laitoin heille kyselyä. Sain vastauksen joka työkaverin kanssa tulkittiin tarkoittavan sitä että mulla olisi pitänyt olla joku koodi. Niin tosiaan, se heidän vastaus ei ollut kovin selkeää englantia joten siksi sitä piti pähkäillä =D No, en enää kysellyt heiltä siitä ja loppujen lopuksi ei niitä postareita oltukaan peritty. Toisenkin kerran jouduin kyselemään heiltä, kas kun pakettia ei tosiaan alkanut kuulumaan. Tuolloin vastaus oli ymmärrettävä ja kuulemma odottelivat jotain tuotetta varastoon. En tiedä mikä tuote se oli, ehkä eräs hajuvesi jota en sitten saanutkaan kun se oli loppunut.

Melkeinpä heti paketin saavuttua päätettiin tehdä uusi kimppatilaus tarjousten siivittämänä ja nytkin siellä oli kampanjana ilmaiset postarit (ja niin ne olikin). Eli pakettia odotellessa, saa nähdä meneekö nyt miten kauan, reilu viikko on mennyt ja vielä paketti ei ole lähtenyt matkaan. 

Se siitä jaarittelusta ja asiaan, tässäpä meikäläisen tilauksen yhteispotretti.



Tilasin 'vain' 4 suihkaria ja voi että tuo vasemmalla oleva vihreälle teelle tuoksuva yksilö on ihana! Onneksi vihdoinkin tilasin sen, aiemmin oon pähkäilly sitä ja aina jättäny tilaamatta. Sen verran ihastuin siihen pullosta tuoksutellessani jotta oli pakko tilata toinen pullo jemmaan. Sen vieressä ovat sitten Lily of the valley suihku- ja kylpygeeli sekä kirsikankukille tuoksuva kaverinsa. Ja sitten tuo vadelmasuihkari..nom nom! Tätäkin oon ehtinyt tuoksutella vain pullosta ja rakastuin eli kuten varmasti arvaattekin, tätäkin piti tilata toinen pullo jemekseen. Tuo oikean puolimmainen on sitten kasvojenpuhdistusaine, saas nähdä maltanko olla ottamatta tätä käyttöön kunhan entinen putsari piakkoin loppuu. Loogisestihan sitä pitäisi käyttää tuotteita vanhimmasta päästä pois, mutta mä en oo tuota logiikkaa aina jaksanut noudattaa...


Ja sitten parit hajuvedet jotka oli tilattava, sen verran hyvässä tarjouksessa tuolloin olivat. Tilasin kolmannenkin, mutta se oli tosiaan loppu. Ensin ajattelin että ihan hyvä vaan, onhan noita hajuvesiä, mutta sitten mieli muuttui kun rakastuin tuohon vadelmasuihkariin. Siis se tilaamani hajuvesi oli vadelman tuoksuinen ja oletettavasti olisi tuoksunut samalle kuin se suihkugeeli. Kunpa sitä vielä tulisi heille myyntiin ja kunpa se olisi tarjouksessa. Suomen BV:ltä sitä vielä saisi, mutta hinta taisi olla lähemmäs pari kymppiä ja pikkasen se raskituttaa kun tietää että näitä voi ehkä saada tarjouksesta huomattavasti huokeammalla. Tuollakin puljussa normihinta on muistaakseni sen vajaat parikymppiä, mutta se aiemmin tilaamani persikka oli taannoin tarjouksessa myöskin, muistaakseni maksoi about kympin kun nämä kaksi yksilöä taisi olla n. 8 € per kappale.

Tuo oikealla oleva on sitten tilaajalahja eli hajuvesinäyte. Paketissa oli toinenkin tilaajalahja, valokuvakehys jota tilausta tehdessä katsoinkin kammoten, se ei siis ollut yhtään mun tyylinen. No, joku luki ajatukseni, se kehys oli hajonnut pitkän matkan aikana, eihän nyt lasi kovaa höykyytystä kestä (onneksi hajuvesipullot ovat aina kestäneet).

Seuraavaksi ne minitilaukset, kumpainenkin on Dermosililtä ja tilasin tuotteet työpaikan kautta. Tätä ensimmäistä en täällä edes esitellyt, kesällä vain mainitsin tilanneeni sieltä, mutta päätin nyt kuitenkin näyttää tässä samassa syssyssä senkin tilauksen.


Siinäpä ne, kesäsaippua ja silmänympärysvoide joka oli niin ihanan näköistä helmipalleroineen etten voinut jättää tilaamatta. Joskus aikaisemminkin oon tainnut katsella tätä ihaillen ja oih, nyt sain sen itselleni! Tämän tuotteen käyttöönottoa odotan kuin kuuta nousevaa, harmi vaan ku se Yveksen sy-voide ei lopu aikoihin...


Nyt sitten tilasin keittiösaippuan ja syväpuhdistavan shampoon. Meinasin alkaa kiljua riemusta kun huomasin Dermosilillä olevan myynnissä tuota shampoota, Citymarketista (muistaakseni myös Tokmannilta) kun oon yrittäny etsiä syväpuhdistavaa ja ei, ei löytyny. Sama homma kun tiirailin Avonin valikoimaa. Mulla meinas tulla hätä käteen kun Herbinan ko. shampoo alkoi vedellä viimeisiään, mutta onneksi tilanne on nyt pelastettu. Jostain kyllä luin Linna-shampoon ajavan saman asian, itse vain mietin pitäisikö sen olla just sitä perus-Linnaa vai kelpaako ne hajustetut versiotkin..? Että jos joku tietää, niin kertokaa mulle vastaisuuden varalle =)

Tuosta keittiösaippuasta voisin jo sanoa arvioni, sen kun jo otin käyttöön. Tosin mä tilasin sen ihan vessasaippuaksi, mutta samapa tuolle. Tuohan tuoksuu salvialle (no nytpä tiedän mille se tuoksuu) ja haisu on todellakin yrttinen ja voimakas. Mutta ihmekös tuo, tämän kun pitäisi kuulemma poistaa käsistä esmes sipulin aromit. Tuota pitääkin tarkkailla jahka seuraavan kerran käsittelee sipulia tmv. voimakkaita tuotteita. Ja tuota pulloa en heitä heti roskiin vaan uusiokäytän sitä, tykkään tuosta pullon kuvioinnista =) Ensi alkuun meinasin kirota pumppusysteemiä ja luulin sen jo olevan susi, mutta onneksi sain sen lopulta toimimaan. Ei ole muuten ensimmäinen kerta (ja tuskin viimeinenkään) kun käsisaippuoiden pumput kettuilee mulle. Joskus oon jopa hävinnyt taiston, mutta tällä kertaa oli onni myötä. Olis kyllä harmittanu lirutella saippuat toiseen pulloon ja heittää pullokaunokainen roskiin.

Sellaisia tilauksia tällä kertaa, seuraavaa Bottega Verdeä odotellessa...

5 kommenttia:

  1. Mun ikuisuus suosikissa Kitchen Soapissa näkyy olevan uusi pullo!

    VastaaPoista
  2. Mä taisin nähdä just Tokmannilla Biozellin syväputsaria, toivottavasti en muista väärin...

    Mistä Bottega Verdeltä sä tilailet?

    VastaaPoista
  3. Jonna H.: En oo koskaan aikaisemmin tilannu tuota saippuaa, mutta mulla on semmonen mielikuva jotta oliko se entinen pullo sellainen järkyttävän tylsä? =)

    SuperHotFemale: Kiitti vinkistä, tarttee alkaa metsästämään Biozelliä ja ostaa heti pullo varastoon jos sen bongaan =)

    Tilaan BV:tä täältä: http://www.bottegaverde.eu/

    Tuotteet tulee muistaakseni Italiasta eli ei tartte pelätä mitään tullimaksuja. Onhan meillä Suomessakin BV:n nettikauppa, mutta hinnat on sitten sen mukaiset. Toki sielläkin on tarjouksia, mutta pääsääntöisesti tuotteet ovat niin kalliita etten oo koskaan raskinut tilata sieltä mitään...

    Tässä vielä linkki Suomen BV-puljuun: http://www.bottegaverde.fi/

    VastaaPoista
  4. Mäkin tosiaan oon kerenny tekee jo hmm... 2 tilausta Bottega Verdelle... :D Toinen ei oo tullut vielä. Halusin vaan tuoksutella eri suihkugeelejä. :D

    Tuo vihreä tee on tosiaan aivan ihana, tilasin sen saman! Vadelman tilasin myös ekaan tilaukseen isompana, mutta olivat loppuneet. Tämän takia oikeastaan tein toisen tilauksen, jossa tilasin tämän pienemmän pullon, koska mulla oli pakkomielle tästä vadelman tuoksusta. :D

    Yleensä en tykkää yhtään kirsikan tuoksusta, mutta käytin joskus minikoon tuosta Amarena Cherry -vartalovoiteesta ja tuoksu oli aivan taivaallinen!! Niin siitäkin tilasin täysikokoisen tuubin. :D

    VastaaPoista
  5. Marisa: No hupsista ;) Joo, mun oli 'pakko' tilata myös se vihreälle teelle tuoksuva suihkedeodorantti, paketti ei vaan oo vieläkään tullut joten en oo päässyt tuoksuttelemaan sitä. Mähän tykkään kirsikan tuoksusta ja se hajuvesi vaikuttaa just hyvältä =)

    VastaaPoista