keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Voiteita. Käsivoiteita.

Kappas vaan, käsivoiteita on käytetty/on käytössä parhaillaan sen verran että voin lausua arvioni peräti neljästä eri tapauksesta. Aloitetaan Oriflamen voiteesta jonka esittelyn meinasin unohtaa, onneksi tätä juttua kirjoittaessani selasin vähän kuvakansiota ja törmäsin tähän kuvaan...


Oriflamen sivuilta kopsattu: Täyteläinen ravitseva käsivoide kuiville käsille. Sisältää manteliöljyä, joka pehmittää karheat kädet.

Tämä oli aika hyvä käsivoide ja jos muistan oikein, ajattelin tätä käyttäessäni jotta tämä voisi mennä talvella päiväkäsivoiteena, mistään onnettomasta lirusta ei siis ollut kyse. Tuoksu tässä oli kylläkin sellainen josta en hirvittävästi pitänyt, en osaa edes sanoa mille tämä tuoksui, mutta mikään meikäläisen nenään herkullinen haisu voiteessa ei ollut.


Tämän Benecosin käsivoiteen tilasin Cosmeryalta ja se näyttäisi olevan tällä hetkellä tarjouksessa. Cosmeryan sivuilla käsivoiteesta kerrotaan näin:

Samettinen käsivoide kosteuttaa ja pehmentää käsiesi ihoa. Imeytyy nopeasti. Tuote sisältää mm. takiais-, nokkos- ja metsälehmusuutetta.

Aloitetaan pakkauksesta joka on nätti kuin mikä, se varmaan edesauttoikin ostopäätöstäni ;) Käsivoiteena tämäkin on ihan hyvä ja saattaisi jopa talvella jossain vaiheessa olla ok päiväkäsivoide. Tosin, vaikea mennä vannomaan kun nyt ei ole talvi... Tuoksu oli tässä pikkanen pettymys, ensin mietin tuoksuuko tämä millekään (mulla kylläkin taisi olla silloin nuha), mutta on tässä hyvin hentoinen tuoksu. Tällä on hiukan samaa taipumusta kuin saman merkin vartalovoiteella, jos voidetta huitaisee huolimattomasti käsiin, saattaa ihon pintaan jäädä valkoisia länttejä. Toisaalta, kylläpä käsivoiteet tulee hierottua aika antaumuksella käsiin eli siinä mielessä ko. ominaisuus ei ole mikään suuri ongelma.


Tätä Yveksen joulun limited edition käsivoidetta ei ole enää (onneksi) myynnissä, ellei tätä sitten joskus löydä jostain Yveksen löytötorilta. Täällä oon kertonut siitä toisesta viime joulun aikoihin myynnissä olleesta käsivoiteesta. Nämä joulujutut ovat järjestään olleet mulle pieniä pettymyksiä ja niin on tämäkin käsivoide. Ensinnäkin, koostumus on suht kevyttä ja se ihmetyttää mua, jouluhan on talvella ja silloin kädet kaipaisi enemmän kosteutusta, ainakin yöaikaan. Tuoksu menettelee, se on sellainen miedon sitruunainen vaniljalla höystettynä, mutta en nyt mitenkään ole tykästynyt siihen. Täytyy sanoa että saas nähdä tuleeko enää hankittua näitä joulujuttuja Yvekseltä, sen verran kätäsiä kokeilemani tuotteet ovat olleet.

 

Lumenen Angry Birds on ehdottomasti tämän nelikon paras käsivoide ja oon vallan ihastunut tähän, voisinpa ostaa tätä toistekin! Tämä on kosteutusteholtaan mainio ja luulen tämän olevan talvellakin hyvä, ainakin päiväsaikaan. No, niinhän tuumasin tässä postauksessa noista parista muustakin käsivoiteesta, mutta tämä yllätti mut rasvaisuudellaan kun jotenkin oletin tämän olevan suht kevyttä kamaa. Tuoksukin on tässä ihana, mustikkaisuutta löytyy, mutta jostain syystä mulle tulee tämän tuoksusta mielleyhtymä kesäsaunasta tuoreine koivuvastoineen, tätä on aina pakko nuuhkia kun rasvailee käsiään. Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan vihaista lintua käsivoiteen muodossa =)

2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa tota Benecosin voidetta! Luonnonkosmetiikkaa eikä hinta päätä huimaa :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää että tää oli edullinen luonnonkosmetiikaksi =)

    VastaaPoista