lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kesäkuun boksi

LivBoxeja on taas viime päivinä vilissyt monissa blogeissa ja niinpä vainen on minunkin aika esitellä mitä meikäläisen boksista kuoriutui. Tosin, aikalaillahan nämä ovat samanlaisia ;)


Paketin värinä oli tällä kertaa ihanan pirtsakka oranssi =)


Tällaista sieltä sitten paljastui.


Sebamedin after sun-voide oli täysikokoinen eli siitä plussaa, mutta noin niinkus muuten mulla ei just nyt olisi ollut tarvetta tällaiselle. Oon aika laiska käyttämään tuollaisia tuotteita ja toisaalta, kaapissa on jemmassa yksi vastaava voide. No, voihan tämän käyttää ihan normaalina vartalovoiteenakin jos en innostu tämän alkuperäisestä tarkoituksesta =)

 

Minituubillinen Olayn päivävoidetta pääsee heti käyttöön jahka entinen kasvovoiteeni loppuu ja siihen ei onneksi mene kauaa. Suojakertoimesta plussaa, luokattoman monet päivävoiteet ovat ilman suojakerrointa, esmes just nyt käytössä oleva Yveksen voide on sellainen.Clinidermin aurinkosuojavoide kasvoille ei ollut ihan täysikokoinen tuote, mutta on tuossa sentään 30 ml voidetta. Tämän otin ihan mielelläni vastaan, mutta monista blogeista luin ihmettelyjä suojakertoimen pienuuden suhteen ja aivan, onhan tuo onneton aurinkosuojavoiteeksi, esim. tuossa Olayn päivävoiteessahan on täysin samanlainen suojakerroin. Hassua, en sano muuta.


Clarinsin minikokoa oleva huulivoide on ehdottomasti tämän boksin mieluisin tuote, siitäkin huolimatta etten ole edes testannut sitä =D Oon vaan täysin varma siitä että tulen pitämään tästä ja muutenkin, tuskin olisin koskaan raskinut ostaa tätä.


Näytekokoinen Clarinsin BB-voide on saanut paljon kritiikkiä, se kun on melkoisen tumma. Sitä se kyllä on, mutta mitä hiukan testailin sitä kasvoille, niin kyllä sen saattaa saada häivytettyä niin ettei kasvot loista liian tummina. Tietysti se riippuu kasvojen vaaleudestakin, mutta meikäläisen inasen rusketusta saaneelle pärställe tämä saattaisi olla ok ja ainakin sitten olisi ok jos sekoittaisi siihen hiukan päivävoidetta sekaan.


Boksin toinen täysikokoinen tuote oli Dependin kynsilakka jonka nähtyäni olin ensin jotta voi ei, mulla kun on lakkoja ihan tarpeeksi. Vaan sitten katselin sitä ja hoksasin sävyn olevan vallan kiva, niin kiva että pitkästä aikaa päätin lakata kyntenikin kuten kuvasta näkyy =)

Sellainen boksi siis tässä kuussa ja jatkoa seuraa, mä nimittäin sorruin tilaamaan boksin vielä kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin... ;)

Sitten vielä yksi juttu, päätin pitää blogitaukoa parisen viikkoa jonka aikana koetan naputella varastoon roimat määrät postauksia. Toivotan siis jo näin etukäteen mukavaa juhannusta, palataan linjoille kahden viikon päästä =)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, jo toinen suosikkiblogi joka pitää taukoa! Noh, pitää ehkä itekin ryhdistäytyä oman "blogin" puolella... :D Mukavaa viikkoa ja juhannusta! :)

    VastaaPoista
  2. Noo, eiköhän tuo pari viikkoa mene yhdessä hujauksessa =D

    VastaaPoista