tiistai 7. toukokuuta 2013

Toukokuun boksi

Jokapäiväiset postaukset eivät  tule tavaksi, mutta mun oli pakko tulla hetimiten esittelemään toukokuun LivBox. Jos joku ei siis ole huomannut, on eilenkin tullut postaus (ajastettu sellainen) joten viittaan siihen ;)

Tämä boksi tulla lävähti mulle vähän yllätyksenä eilen, mä ku olin jo jonkin aikaa kyttäillyt LivBoxin fb-sivuja jotta milloinkahan ilmoittavat lähettäneensä paketit. Noh, tällä kertaa mitään mainintaa ei ollut (tai sitten en vaan huomannut) joten boksi oli totisesti yllättävä jopa tulonsa osalta =) 


Nyt 'teemaväri' oli näemmä kirkkaanpunainen =)


Ja mitäs paketista paljastuikaan...


Oho, tällä kertaa tuotteita oli peräti kuusi kappaletta, viime kuussahan niitä oli neljä. Lisäksi mukana oli 10 euron arvoinen Académien lahjakortti, ans kattoo tuleeko sitä hyödynnettyä, tällä paikkakunnalla olisi kyllä liike johon sen voisi hyödyntää.


Ripsitupsut hymyilyttivät mua ensin ei niin positiivisessa mielessä, mietin et eihän mulla oo hirveesti tarvetta näille. Sitten kuitenkin ajattelin et niin, muutoin en välttämättä olisi irtoripsiä kokeillutkaan eli tässä ollaan LivBoxin idean ytimessä. Juu, jo vain mä aion koettaa sohrata näitä silmiini =)


Minikokoinen Laveran käsivoide tuli kuin tilauksesta. Juu, tokihan mun jemmat käsivoiteiden(kin) suhteen ovat valtavat, mutta tässä aloin mietiskelemään onko mulla sopivan miedon tuoksuista käsivoidetta töihin (tosin just nyt tajusin et onhan mulla...). Vielä en tiedä onko mulla alussa mitään työpöytääkään joten tämmönen kulkee mukavasti käsilaukussa jos en tahdo jemmata isoa käsivoideputelia vaatekaapissa. Pitää vaan testata onko tämä liian tuhtia päiväkäyttöön.


Ripsivärikin on minikokoinen (2,8 ml) ja tätä kyllä testaan erittäin mielelläni!


Tämä oli ehdottomasti paketin erikoisin tuote, en oo vielä oikein päässyt perille noista lapuista tmv. joita oli tossa minipakkauksessa muistaakseni 2 kappaletta. Niin outo tuote että tästä on pakko olla innoissaan!


Paperipuuteri on varmasti monelle tuttu, mullaki on tainnut joskus teininä olla paketti tällaisia vaikkei niitä tullutkaan käytettyä juuri ollenkaan. Vaan taidanpa kuljetella näitä töissä jos ilmenee yllättävää tarvetta nenän puuteroimiselle, mieluummin tämmöstä raahaa mukanaan kuin puuterirasiaa.


Tästä minivoiteesta oon kans täpinöissäni, en takuulla olis ikinä tullut kokeilleeksi näin tyyristä voidetta =) Pitää kattoa odottelenko syksyyn tämän käyttöä vai kokeilenko jo lähiaikoina.

Tällä kertaa boksien sisällöt taisivat vaihdella tavallista enemmän, ainakin LivBoxin sivuilla on useampiakin eri vaihtoehtoja jotka eivät päätyneet omaan boksiin. Tämä johtui ihan siitä että saimme täyttää sivuilla kauneusprofiilin joka sitten vaikutti paketin sisältöön. Kaikilla homma ei tainnut mennä ihan nappiin, mutta mä oon loppujen lopuksi ihan tyytyväinen sisältöön. Ensin katselin kaihoisasti tuota Dr. Hauschkan naamiota ja ajattelin et voi kunpa olisin saanut sen. Vaan eihän mun iho ole kuiva joten ei auta valittaa... ;)

Mitenkäs te muut boksin saaneet, oliko sisältö huti vai hitti? Ja entäs te jotka ette ole boksia tilanneet, oliko tässä ennestään teille tuttuja tuotteita?

9 kommenttia:

 1. Itse en ole näitä boxeja tilannut, vaikka aikoinaan mietin.

  En ihan tykkää heidän käytännöstään, että tuotteiden oikeita kokoja ja arvoja ei laiteta näkyviin, vaan normikokoisten tuotteiden hinnat. Yleensähän nämä kalliit tuotteet ovat näissä boxeissa juuri niitä testerikokoja niinkuin tuo ripsari ja rasva... Halvempien tuotteiden kuten Laveran käsirasvan kohdallahan nuo luvut täsmäävät. :)

  VastaaPoista
 2. Tämän kuun sisältö on tähän mennessä suosikkini. Hypin yhä innosta tuotteet nähdessäni, vaikka paketti on jo ajat sitten avattu :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Mua tuo seikka ei oo ainakaa vielä alkanut häiritsemään, koen kuitenkin boksin olevan hintansa väärti =)

  Eveliina: Mullehan tää on vasta toinen boksi ja ehkä itekki tykkään tästä aikaisempaa boksia enemmän, vaikkakin huhtikuun boksissakin oli mieluisia tuotteita =)

  VastaaPoista
 4. Mulle ei enää huhti- tahi toukokuun boxeja ole tullut.Eikä oo harmittanut kun katsonut sisältöjä.Hyvä niin =)

  VastaaPoista
 5. TylyMuija: Mä oon tässä miettiny et jatkanko tilausta kesäkuun boksin jälkeen. Houkuttaisi kyllä, optimistisesti koetan ajatella jotta jospa boksien taso nousisi kun hintakin nousee... Ja nythän sen ite sais jatkossa vanhalla hinnalla, jos katkasen tilauksen niin sitten jatkossa joutuisin maksamaan enemmän-siis jos sortuisin boksiin uudestaan =)

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta mä uskaltaudun lukemaan näitä LivBox -postauksia, koska hain boksini vasta tänään perjantaina... :D

  Ja kannatti odottaa, tää boksi oli ihan ehdoton hitti!! Mä sain itelleni kyllä sen ehkä parhaan kombon, nähtävästi siitä kauneusprofiilista on todella hyötyä. :) Mä sain tuon Academien voiteen tilalla rakeettoman kuorinnan ja ripsivärin tilalla Dr. Hauschkan naamion. Kaikkia tuotteita aion testata ihan fiiliksellä. :)

  Vielä paremmaksi tästä tekee sen, että se viime boksi oli mulle niin pettymys, niin nyt nautitaan sitte kybällä! :D

  VastaaPoista
 7. Mähän otin sitten heti käyttöön tuon Académien voiteen ja saattaapi olla että käyn lahjakortin kanssa ostamassa tuon täysikokoisen purkin...
  On ollut aikas loistava mun kuoriutuvan nenän kosteuttamiseen, että voisin vaan "nenävoiteeksi" sen ostaa :D.

  VastaaPoista
 8. Dodii, seittemänkympin nenävoide!! :DD

  VastaaPoista
 9. Anzu-Anssu: Kappas, joskus ne kalliitkin tuotteet yllättävät =D

  Marisa: Hintavahan se on, mutta toisaalta kyllä mäki olisin valmis maksamaan enemmän jos vihdoinki löytys joku tuote joka tepsii johonki ongelmaan =)

  VastaaPoista