torstai 9. toukokuuta 2013

Testattu Kanadan kylmissä oloissa

Jos jokin tuote on testattu vallan Kanadan kylmissä oloissa, niin eikös sen luulisi olevan ylimaallisen hyvä? Ja mistäkö puhun? No ihan vaan Nuxen käsivoiteesta.


Ei, en todellakaan juksaa, katsokaa vaikka ;)


Tuo teksti aiheutti pientä huvitusta minussa ja meikäläinenhän on melkoisen ranttu käsivoiteiden suhteen (etenkin talvella) eli lupaus sai kovan haasteen minusta. Ostin siis tämän Nuxen Rêve de Miel käsivoiteen Stockmannilta, se kun oli jossain vaiheessa vuodenvaihteen jälkeen tarjouksessa, taisi maksaa tuolloin 10 €. Nuxe olikin merkki jota en ollut aikaisemmin kokeillut eli vallan innoissani aloin testaamaan käsivoidetta.

Ensimmäisenä huomasin tuoksun joka oli suht voimakas, jopa parfyymimainen. Itse asiassa, avokki tuumasi samaa kun kerran työnsin käpäläni hänen tuoksuteltavaksi, taisi luulla että olin laittanut käsiini about parfyymia ;) Tuoksu ei ollut paha, mutta jos mulla olisi ollut kaamea päänsärky (tai krapula) niin voi hyvänen aika sentään että se olisi voinut tehdä pahaa.

Käsivoiteena tämä oli ihan ok, välillä käytin tätä yöllä (kun kädet eivät olleet rutikuivat) ja lopulta otin sen pelkästään päiväkäyttöön. Ei siis mikään huono käsivoide, mutta jos kädet ovat aivan ritiratikuivat, niin siihen tämä ei ole paras voide yökäyttöön. 

Sitten toinen käsivoide johon rakastuin ja joka kummittelee jatkuvasti mielessäni. Minut tuntien se on aika paljon se.


Dr. Hauschka, minkä teit minulle?!? Olen niin mykistynyt että lataan tähän ensin kuvat ainesosista ja lappusesta jossa kerrotaan tästä jumalaisesta käsivoiteesta.


Klikkailkaa kuvaa jos ei meinaa näkyä...


On suorastaan synti kehitellä käsivoide jonka tuoksuun ihminen rakastuu niin palavasti kuin minä rakastuin. Oikeasti, harkitsin etten nakkaa tyhjentynyttä tuubia heti menemään, ihan vain siksi jotta voin nuuhkia viimeisiä aromeita tuubin jämästä... Tämän tuoksu on siis jotain aivan uskomatonta. Kaikkien makuun se ei varmasti ole, mutta mä rakastuin liianki palavasti. En osaa eritellä mille tämä tarkalleen tuoksuu, tässä on jotain juttuja ja sitten sellainen aivan ihana sitruksinen tuoksu josta en saa tarpeekseni. Myönnän, olen Dr. Hauschka -narkkari!

Tähän väliin vielä ei niin kaunis kuva millaista voide on itsessään. Voi että, mä näin kun jossain blogissa tuo voide oli tursotettu astiaan tmv. niin kauniisti sydämen muotoon ja kattokaas tätä..ahhah! Noo, realismi rules... =D

Tilasin tämän tosiaankin Sokokselta sieltä 3+1 päiviltä ja silloin tämä taisi maksaa 9 €, normaalihintahan on aivan muuta luokkaa, valitettavasti. Harmi on myös se ettei käteni olleet pahimmmillaan silloin kun tätä testasin eli en osaa sanoa miten tämä toimii talvikuivien käsien kanssa. Sen verran tämä jäi kummittelemaan mieltä etten kykene olemaan ensi talvea ilman tätä ja toivottavasti bongaan jostain hyvän tarjouksen sillä tätä on pakko saada lisää nimenomaan käsien pahimpia aikoja varten. Tätä on vaan testattava ääriolosuhteissa eli ei suinkaan Kanadassa, vaan ihan meikäläisen huushollissa ;)

Kuitenkin sanon tästä muutaman sanasen, olenhan tosiaan testannut yhden tuubillisen tätä ihanaista ainetta. Tämä vaikuttaa vallan hyvältä käsivoiteelta, koostumus on yllättävän juoksevaa ja tämä imeytyy käsiin nopeasti. Iholle jää kuitenkin tunne jota en ole aikaisemmin kokenut minkään käsivoiteen kanssa, se on jollain tapaa jopa vahamainen (johtuisikohan luonnollisista vahoista joita tämä sisältää?), mutta se tunne ei ole mitenkään ikävä, varsinkin kun mä tykkään yökäsivoiteista joista jää voiteen tuntu käsiin. Toisaalta tuo vahamaisuus lähtee nopeasti pois käsien sisäpuolelta (you know, ainahan sitä jotain käsillään lähmii) eli se tunne ei välttämättä ole mitenkään häiritsevä vaikka käsivoidetta käyttäisi päivälläkin. Tästä en tietenkään ole satavarma koska päivällä tätä en ole käyttänyt... Sen myös huomasin että tietty tunne jää käsiin vaikka kädet pesisikin. Vallan ihana käsivoide johon rakastuin (ette varmasti sitä huomanneetkaan..?) ja jota janoan lisää. Onko muita tähän tuotteeseen rakastuneita? Ja ennen kaikkea, älkää vaan kertoko että ko. sarjan muissakin tuotteissa on sama tuoksumaailma, sitten mä oon ihan menetetty tapaus... ;)

7 kommenttia:

 1. Hei, BioNaturelissa tuo käsirasva maksaa 10,50 €, http://www.bio-naturel.de/dr-hauschka/ luulen, että hinta on halvempi kuin Suomessa. En olekaan kokeillut Hauschkan käsirasvaa. Jalkavoide oli aikoinaan pettymys verrattuna Weledan voiteeseen. Ehkä siitä on jäänyt alitajuntaan, etten ole kokeillut tätä. Pitää varmaan korjata tilanne. :D

  VastaaPoista
 2. Jos suomalaisesta verkkokaupasta haluaa ostaa, niin Tervysteekistä Hauschkan käsivoidetta saa hintaan 10,85€. Myönnän, itsekin olen koukussa :)

  VastaaPoista
 3. Että vallan kanadassa testattu..varsinainen ääriolosuhde hah.

  Meidän pesukoneen ohjekirjasessa kerrottiin ettei konetta saa käyttää "henkisesti vajavaiset",olen silti jo kolmisen vuotta käyttänyt enkä ole huomannut olossani mitään muutosta...

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Kiitti vinkistä ja tosiaankin, tuota kannattaa kokeilla =)

  Juille: Mahtavaa, tätä siis saa monestakin paikasta suht edullisesti, johan pisti hymyilyttämään =))

  TylyMuija: Juu, ilmeisesti ton tekstin tarkoitus on vakuuttaa, harmi vaan että se aiheuttaa lähinnä huvitusta...

  Hups, musta vähän tuntuu et mäki oon käyttäny pesukonetta ohjeiden vastaisesti ;)

  VastaaPoista
 5. Heh, tällaista ei varmaan kannattaisi kasvojensa säilyttämisen vuoksi sanoa ääneen, mutta luulin aluksi, että sinä olet testannut voidetta Kanadan kylmyydessä :D Se olisi aika vannoutunutta kosmetiikkatestailua! :)

  Haluaisin noista Hauschkan käsivoiteen kokeilla. Minulla on sarjan ruusuvoide, jota en muiden voiteiden tähden oikein ennätä kasvoille käyttää, joten olen hoitanut sillä käsiäni, toimii!

  VastaaPoista
 6. Hauska tuo Nuxen "testattu Kanadassa" -mainos. Ehkä ovat ajatelleet että se olisi myyntivaltti Suomessa. En ole kyllä aiemmin vastaavaan törmännyt ja hassua että se tulee nimenomaan Nuxen suunnalta! :)

  Hauchkan käsivoide kuulostaa kiinnostavalta. Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla! :)

  VastaaPoista
 7. Eveliina: Se oliski melkoista omistautuneisuutta jos olisin käynyt Kanadassa testailemassa =D

  Suosittelen kyllä testaamaan tuota Dr. Hauschkan käsivoidetta =)

  Pumpulipupu: Joo, mä kans vähän luulen että ovat ajatelleet ton vakuuttavan kuluttajia, eivät välttämättä arvanneet sen aiheuttavan lähinnä huvitusta =P

  Toivottavasti tykkäät käsivoiteesta, kuten sanottua, mä tosiaanki rakastuin =)

  VastaaPoista