tiistai 14. toukokuuta 2013

Luomivärejä

No niin, nytpä vihdoinkin tulee swatcheja niistä MUA:lta tilaamistani luomiväreistä. Tosin suurin paletti on vielä swatchaamatta ja sen vuoro tulee sitten joskus. Pigmentti näissä oli yllättävän hyvä, tosin mahtuipa mukaan yksi pettymyskin. Ja huoh, joidenkin luomivärien värit eivät meinanneet kuvissa tulla oikeuksiinsa, on jokseenkin hankala muokata useampaa väriä sisältävän paletin kuvaa kun yksi väri saattaa olla kuvassa ok ja toinen taasen päin prinkkalaa. Koeta siinä sitten muokata värejä oikeanlaisiksi, kyseessä on aika mahdoton homma =D Onneksi noissa swatcheissa sävyt näyttävät suht oikeanlaisilta.
Ensimmäisenä Trio Eyeshadow Pink Sorbet jonka sävyjen kuvaamisen kanssa tuskailin eniten. Tuo ylin kuva vastaa eniten totuutta, tosin ei sekään ole oikeanlainen... Noh, onneksi tosiaankin swatchissa kauniit sävyt pääsevät lähestulkoon oikeuksiinsa =)
Vihreäsävyinen Eden on myöskin kaunis kuin mikä. Kuten kuvista näkee, on Pink Sorbet ja Eden molemmat sellaisia metallisia ja pigmentti on näissä mielestäni vallan hyvä.
Mielenkiintoisen oloinen trio Theatrics oli pienoinen pettymys. Pigmentti ei oo mun mielestä läheskään niin hyvä kuin kahdessa edellisessä ja lisäksi luomiväreissä on tuollaista suurempaa metallista hippua josta en välitä. En sitten tiedä onko noita hippuloita ainoastaan päällikerroksessa vai onko luomivärit kauttaaltaan niiden peitossa.


Paleteissa oleva applikaattori on lähinnä vitsi, katsokaa nyt vaikka =D Käytännössä et voi käyttää samalla kertaa molempia päitä koska sitten sulla on sormet täynnä luomiväriä, sen verran pieni on tuo keskellä oleva kohta josta pitäisi pitää kiinni.Yksittäiset luomarit sävyissä 29 ja 2. Kaksysi on tuollainen vihertävän kuparinen ja kakkonen on metallinen valkoinen. Ja kuten kuvasta näkyy pigmenttiä piisaa. Näemmä valkoisen laatu on tasaisempi verrattuna tuohon toiseen, siinä näkyy pikkuisia kikkareita, mutta ans kattoo miten se käyttäytyy luomilla, en ainakaan vielä tuomitse sitä huonolaatuiseksi.

Semmosia siis ne, löytyikö joukosta luomivärejä jotka herättivät mielenkiinnon? =)

10 kommenttia:

 1. Löysin sunnuntaina blogisi ja selaillessani löysin postauksen, jossa olit esitellyt MUA-tilauksesi ja menin tarkastelemaan nettikauppaa. Niinhän siinä sitten kävin, että tilasin kasan tuotteita sieltä eilen :D Tilasin juuri tuon Pink Sorbet-trion, sillä ajattelin että se saattaisi sopia hyvin kevätjuhlamekkooni. Täällä nyt innolla odottelen, että paketti saapuisi :) Kauan sinulla on muuten kestänyt, että paketit ovat tulleet?

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluan jo mun tilauksen, pöh :(

  Ronjalle voisin vastailla vähän tässä samalla, eli ilmeisesti aika paljon vaihtelee toimitusajat. Novan tilauksissa on ymmärtääkseni kestänyt n. pari viikkoa, sen sijaan oman tilaukseni olen tehnyt 1.4 ja vieläkään en ole tilausta saanut... Kysellytkin sitä jo olen, vastasivat että 4.4 lähetetty ja että heillä on tiedossa tapauksia, joissa tilauksen saaminen on kestänyt 30 työpäivää. Nyt on kulunut n. 28 päivää, niin laitan uutta viestiä kun tuo 30 päivää on kulunut. Veloitettuhan tämä jo on tililtäni, joten toivottavasti selviää kuitenkin :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H: Sehän tarkoittaa sitä et sun on pakko tehdä tilausta MUA:lle ;)

  Ronja: Hah, vai silleen sulle kävi ;D Mulla tilaukset on tulleet suht nopsaan, eka tuli about viikossa ja toisen tulemiseen tais mennä pikkasen päälle viikko. Mutta niinku huomaat, kaikilla ei oo yhtä hyvä tuuri, Tanjan lisäksi joku toinenkin tais odotella pakettiaan ja en tiedä onko hän saanut sitä. Me kaikki taidettiin tehdä tilaus 1.4. jos muistan oikein joten ihmeellistä tuollainen toimitusaikojen vaihtelu =(

  TanjaK: Älytöntä hommaa, en tajua miten voi kestää noin kauan ku mähän olin tilannut samana päivänä ja se paketti tuli muistaakseni pikkasen päälle viikossa. Toivottavasti pistäisivät sulle uuden paketin tulemaan, tuntuu siltä et sen lähetyksen on täytyny kadota jonnekin.

  VastaaPoista
 4. Luomivärit näyttävät kyllä kaikki herkullisen kauniilta! Ihanaa kun löytyy hyviä tuotteita, joita voi ajatella hankkivansa ilman, että kukkaro laihtuu ihan liikaa :D

  Mulla on joskus vuonna yks ja kaks ollut Theatrics-värien tyylinen luomivärinappi, jonka pinta on ikään kuin marmoroitu ja mukana on paljon metallinkiiltoa. Muistan siinä kans olleen ongelmana pigmentin vähäisyyden. Voisikohan johtua liian suurista kiiltohippusmääristä, kuka tietää :)

  VastaaPoista
 5. Eveliina: Sanos muuta, tällaisten shoppailusta ei voi tulla edes kovin huonoa omaatuntoa ku on niin halpaa =D

  Joo, tommoset luomarit on kauniita katsella, mutta käyttömukavuus on sitten eri asia =/ No, pitää kattoo onko tuo jatkossakin tuollainen kökkö tapaus.

  VastaaPoista
 6. Mä olin sen MUA:n tilauksen tehnyt myös sillon 1.4. tai 2.4., eikä paketti saapunut koskaan perille. Kyselin pakettia muistaakseni aikasemmin tällä viikolla, ja lähes samantien asiakaspalvelu palautti rahani ja lähetti viestin, että ovat pahoillaan ja rahat on palautettu. Mitään tarkempaa tietoa paketin kohtalosta mulla ei ole. :/ Ja tässä linkki tuohon TanjaK:n blogikirjotukseen:

  http://kosteusvoidetta.blogspot.fi/2013/05/kokemukseni-mua-verkkokaupasta.html

  VastaaPoista
 7. No voihan perä =( Minnehän ihmeeseen ne teidän paketit on hukkuneet, olis mielenkiintoista tietää onko vika minkä maan postissa.

  VastaaPoista
 8. Voi hitsi, tuo Theatrics-paletti näyttäisi niiiiin kauniille... Harmi, ettei ole niin hyvälaatuinen :/.
  ja en varmaan nuista negatiivisista kokemuksista johtuen uskaltaisi tuolta tilata, kuulostaa niin samanlaiselta kuin se mun JT Beauty Outletin tilaus-katastrofi, vaikkakin siinä oli myös posti syyllinen..

  VastaaPoista
 9. Turhauttavaa tämmönen kun hehkuttaa jotain kauppaa ja sitten kökköposti tekee ohareita. Murrr postille, oli kyse minkä maan postista tahansa =/

  VastaaPoista