maanantai 6. toukokuuta 2013

Höpön höpö ampullit

Niin. Sarjassamme tuotteita jotka Nova on ostanut aikoja sitten, mutta nyt vasta testaa. Nämä Avonin ampullit oon tilannut yli vuosi sitten ja nyt vasta ne testasin. Mä oon vähän hidas joissain asioissa..toisaalta tulihan siinä sitten isämme kuolemakin joten kummakos tuo jos yhdet tuhannen kasvoampullit jäivät unholaan. Vaan kyllä mä myönnän olevani hiukan hidas joidenkin tuotteiden testailun suhteen. 


Kuvatkin on muuten otettu jo viime vuoden maaliskuussa..mhehe. Kyseessä on siis Avonin Planet Spa-sarjan Japanese Sake & Rice elvyttävät kasvoampullit. Vilkaisin Avonin sivuja ja kyllä heillä vieläkin on näitä myynnissä, kuvissa vaan ampullien sisältö on eri väristä eli en tiedä ovatko muuttaneet koostumusta vai valehteleeko nettisivujen kuva.


Siinäpä se yksinäinen ampulli möllöttää. Heti on motkotettava tuosta korkista, joskus sen aukaisu ensimmäisellä kerralla ei ollut niin helppoa. Noh, pysyypähän tuote suht tuoreena. Ampullit itsessään ovat lasia ja siitäki voisin motkottaa, mikseivät ne voi olla muovia..vaan makuasioitahan nämä.

Ampullien pitäisi siis elvyttää näkyvästi ihoa, kuivat ja ohuet juonteet vähenevät kuulemma huomattavasti ja iho näyttää ja tuntuu nuorekkaammalta. Niin..ja paskan marjat sanon minä, tämä oli taas sarjasssamme höpö höpö -tuotteita. Minä en huomannut mitään merkittäviä muutoksia ihossani. Käyttöohjeessa lukee jotta yksi ampulli pitäisi käyttää päivässä (eli aamulla puolet ja illalla puolet) tai tarpeen mukaan. En käyttänyt näitä kuin vaan ehkä kerran aamuin illoin, yleensä käytin tätä vaan illalla, mä ku oon edelleenkin laiska ihminen pesemään kasvojani aamulla. Litkussa on mukana sellaista hienojakoista hohdetta, kai sen olis pitäny feikata ihoa paremman näköiseksi..? No, en huomannut sen(kään) tehoa, tosin se saattaa johtua oivalluksestani jonka tein aika pian eli on melkoista tuhlausta lotrata yksi ampulli päivässä. Ihan oikeasti, tuosta yhdestä ampullista (2 ml) riittää ihan hyvin neljäänkin käyttökertaan, joku saattaisi saada riittämään jopa viiteen kertaan. Sitä en tiedä miten se vaikuttaa tehoihin, mutta mun mielestä ei ole kiva jos naama suorastaan ui jossain liemessä, pitäshän siihen jossain vaiheessa päästä levittämään se kasvovoidekin... Summa summarum, ihan kivahan tuo oli kokeilla, mutta en voi suositella tätä tuotetta, ostakaa rahoillanne mieluummin jotain paljon kivempaa.

9 kommenttia:

  1. Minulla Avonin ampullit (ja varmaan monien muidenkin merkkien jos raaskisin ostaa) aiheuttavat lähinnä takapakkia: herkkä iho ei kestä. Mielummin sopiva seerumi tai yövoide kuin ampullit :/

    VastaaPoista
  2. No höh. Nämä taitavat olla vähän niitä tuotteita kuin 200 €, joista joskus hyvin harvoin kannattaa maksaa 95 % tapauksista ei. :D Saanko udella, jos vielä saat selville, että mitä noi ampullit sisältää? Mietin, että onko niissä mitään aineita, joiden oikeasti pitäisi vaikuttaa positiivisesti ihon rakenteeseen.

    VastaaPoista
  3. Kisu: Herkkäihoisena sitä varmasti saakin olla koko ajan varuillaan kun ei tiedä mikä sopii ja mikä ei =(

    Jonna H.: Joo ja oikeestaan senhän jo arvasi etukäteen ettei nämä mahda mitään ihmeitä tehdä iholle... Mulla sattu olemaan tallessa paketti joten kopsaanpa tähän ainesosat, hihkaise toki jos huomaat sisällössä jotain, mä ku en incejä osaa tulkita =)

    Aqua, alcohol denat., glycerin, propylene glycol, PPG-5-CETETH-20, xanthan gum, parfum, panthenol, methylparaben, lecithin, hydrolyzed collagen, hydrolyzed elastin, oryza sativa bran oil, C12-15 alkyl benzoate, sodium citrate, mica, citric acid, sodium hyaluronate, dipalmitoyl hydroxyproline, retinyl palmitate, rice ferment filtrate (sake), tocopherol, ascorbyl palmitate, beta-carotene, helianthus annuus seed oil, CI 77891.

    Huh, johan oli rimpsu! Itellä pisti silmään että hajuste oli aika korkealla tossa listalla. Ja tän haju ei muuten ollut mikään herkullinen, tässä kyseisessä sake & riisi -sarjassa tuntuu olevan tuo tietty tuoksu joka on vähän erikoinen. Hiukan ehkä muistuttaa erästä Yveksen suihkugeelin tuoksua (joku Laosin violetti riisi) ja siinä se tuoksu vielä meni ja jollain tapaa jopa tykkäsin siitä, mutta tällaisissa kasvotuotteissa toivoisin tuoksun olevan pikkasen miellyttävämpi...

    VastaaPoista
  4. Mulla on ollut muistaakseni White Tea -linjan ampulleja tai jotakin. Ja ne oli myös ihan yhtä tyhjän kanssa. :) Ei tuntunu miltään, ei tehny mitään, ja tuo annostus, mäkin ihmettelin sitä kovasti. Naama todellakin ui siinä seerumissa jos käyttää puolikkaan kerralla... Eipä tuo incikään kovin hääviltä näytä... :/

    VastaaPoista
  5. Ei näytä ei, vaikka mä en niin noista tiedä, niin hirvittävän pitkä lista on ja eikös se ollu niin et 7 (vaiko 10?) ensimmäistä on ne jotka oikeestaan vaikuttaa kun loppuja on sen verran vähän tuotteessa. Ja mites tuo mica, muistelen kuulleeni siitä jotain huonoa... =/

    VastaaPoista
  6. Eiku anteeksi, piti tarkistaa tuo mica, eihän se taidakaan olla pahis...

    VastaaPoista
  7. Syy miksi en tilaa kyseistä boksia: en kestäisi tuotepettymyksiä jos tietäisin että jotkut sai sen ja sen kivan... :D Kypsää!

    VastaaPoista
  8. Tuli väärään postaukseen, piti tulla uusimpaan :D

    VastaaPoista
  9. Kisu: Noo, sille sama minne kommentti tulee ku onneks mä sen huomaan ;D Heh, tuo riski on aina tämmösissä jutuissa ja toki itelläki on molemmissa bokseissa ollu niitä pettymyksiä..mut ei voi mitään, onneksi suurin osa sisällöstä miellyttää =P

    VastaaPoista