torstai 11. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen LivBoxini

Niinpä niin, minähän menin ja sorruin tilaamaan LivBoxin kolmeksi kuukaudeksi ja eilen sain noutaa ensimmäisen lähetyksen postista. Kuten kaikki tietävät, boksit ovat kauniisti pakattuja joten pitihän siitäkin napsia kuvia.


Huhtikuun teemana olivat silmät ja siitä toki veti jo jotain johtopäätöksiä mitä boksi voisikaan sisältää. Siltikin sisällössä oli ylläreitäkin ja hyvä niin...


Tuotteita oli 4 kpl ja sitä ensin pidin vähäisenä, jotenkin tuli olo jotta olishan tohon voinut viidennenki tuotteen laittaa. Mutta, toisaalta suurin osa taisi olla ihan täysikokoisia (tai sellaisia joita on myös myynnissä ko. kokoisina), ainoastaan silmänympärysvoide oli minikokoinen. Eli tyytyväinen saa olla =)


Tämän Avènen tuotteen testaamista odottelen innolla, on varmasti kesällä ihana tuote. Tosin saas nähdä maltanko odotella tämän testaamista kesään... ;)


Simplen silmämeikinpuhdistustyynyt olivat boksin 'tylsin' tuote, mutta toisaalta kyllähän näille käyttöä löytyy.


Luomivärejä mulla on tullut hankittua niin paljon etten tätä välttämättä olisi tarvinnut, mutta arvasin että varmastihan tähän silmät -teemaiseen boksiin kuuluu luomiväri. En saanut muokattua kuvia oikean sävyisiksi joten olkoot, googlettakaa niin näette millainen tämä Paese Luxus Eyesahdow no 110 oikeasti on.


Cliniquen silmänympärysvoide oli myös ilahduttava tuote, harmi vaan kun se on niin pieni, vain 5 ml. Tämä oli myös sellainen tuote jonka sijaan joillain saattoi paketissa olla Cliniquen ripsiväri, mutta onneksi mulle sattui tämä sy-voide =)

Sellainen boksi siis, ainakaan minä en oo pettynyt sisältöön. Btw, vähän aikaa sitten bongasin tällaisen sivuston ja sieltä silmään pisti tällainen kauneusboksi. Oon aina luullut LivBoxin olevan Suomessa ainoa tällainen systeemi, mutta näin ei näemmä olekaan. En oo kyllä kuullut ko. firman bokseista mitään, oletteko te kuulleet? Olisi kyllä mielenkiintoista tietää minkä tasoisia heidän laatikkojen sisällöt ovat =)

4 kommenttia:

 1. Oho, kylläpä vaihtelee ton luomivärin sävyt noissa kuvissa!

  Mä sain voiteen tilalla ripsivärin, ja mun luomiväri oli eri sävyinen kuin sun. Mä oon jo valitellu parissa blogikommentissa, mutta mulle tuo boxi oli iso pettymys. :( En yhtäkään muuta negatiivista kommenttia siitä ole kyllä lukenut. Mun mielestä tuo sisältö vaan oli ihan kuraa, ainakin mulle... Luomiväriä ajattelin kokeilla, vaikka vähän vieraan oloiset sävyt on.

  Oon pettynyt myös omaan reaktiooni, koska haluisin tykätä tosta boxista ja oon tykänny aikaisemmista tosi paljon. Nooh, aina ei voi voittaa... :)

  VastaaPoista
 2. Luomivärin sävy ei oo kummassakaan kuvassa oikea, jotenkin lilaan/violettiin vivahtavat sävyt tuntuu olevan kameralle hankalia kohteita... Ja sitten tuollaista kuvaa on hiukan hankala muokata kun siinä on useampi sävy, jos yks sävy olis kohdillaan muokkauksen jälkeen niin sitten taasen muut on ihan keturallaan. Melkeen olis ollu parempi etten olis ollenkaan laittanu kuvia luomiväristä =D

  Mä tosiaan tykkäsin ihan tästä sisällöstä vaikka tuo luomiväri oli semmonen jonka olis voinu vaihtaa toiseen tuotteeseen. Saas nähdä tuleeko jatkossa pettymyksiä, tää ku on tosiaan semmosta arpapeliä =)

  VastaaPoista
 3. No niin, täältähän se vastaus löytyikin, kun kävit tuosta toisesta boksista kommentoimassa :D.
  Vaikuttaisi tuo toinenkin ehkä kokeilun arvoiselta... ;D.
  Itsehän tilasin nyt tuon Livboxin jatkuvana tilauksena, katsotaan kuinka kauan maltan sitä sitten tilata :).
  Oisin kyllä niin halunnut jo tämän boksin, mulle olisi ollut kaikki tuotteet enempi kuin tervetulleita :D.

  VastaaPoista
 4. Joo, olin kato ovela kun vihjaisin sun blogissa siitä boksista ;D

  Toivotaan että jatkossaki LivBoxien sisällöt olis semmosia jotka olis mieleisiä =) Tosin, varmastihan niistä aina löytyy tuotteita jotka saattaa olla vähemmän kivoja, mutta ei auta nurista, johan tommonen ylläriboksi itsessään on kiva juttu =)

  VastaaPoista