sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Deep Steep

Kuten muistanette, tein jokin aika sitten Cosmeryalle tilauksen (mainittakoon jotta olen tehnyt sen jälkeen toisenkin tilauksen, voi minnuu..!) ja yksi tilatuista tuotteista oli Deep Steepin hurmaava Candy & Mint jalkapuikko.


Tätä kirjoittaessani huomasin hinnan nousseen hivenen, nyt tämä puikko maksaa 8,50 €. Hinta ei kuitenkaan ole mielestäni liikaa tällaisesta arjen luksus-tuotteesta =) 

Cosmeryan sivuilla puikosta kerrotaan tällä tavalla

Täydellinen tuote kesäksi! Virkistävä ja hikoilua ehkäisevä!

Deep Steepin Candy & Mint -jalkapuikko on oiva apu kosteuttamaan kuivat kohdat jaloissa.

Kosteuspuikolla kosteutat nopeasti jalkojen kuivat ongelmakohdat, kuten kantapäät ja varpaat.
Puikko sisältää nopeasti raikastavia eteerisiä öljyjä sekä shea- ja kaakaovoita, jotka palauttavat jalkojesi pehmeyden.
100% luonnollinen koostumus
ei parabeeneja, sodium lauryl sulfaattia tai mineraaliöljyjä
ei keinotekoisia hajusteita tai kemiallisia säilöntäaineita
tuoksut luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä
ei testattu eläinkokein
vegaani

Candy & Mint -tuoksu: polkkakarkki ja piparminttu. Tämä tuoksu on ainoastaan Deep Steepin jalanhoitotuotteissa. Luksusta parhaimmillaan pitkän päivän jälkeen. Piparminttu, rosmariini, teepuu, eukalyptus ja vanilja elvyttävät sekä ovat antiseptisiä. Erittäin raikas ja virkistävä tuoksu.

Ainesosat/ingredients: Organic Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Infusion of Organic Herbs; Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract, Beeswax, Organic Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Organic Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aroma (Organic and Wildcrafted Aroma Blend), Tocopherol (Vitamin E) Natural.

Ennen varsinaista arviointia kurkataanpa vähän korkin sisällekin, siis tältä puikko näyttää.


Ja mitäs mä tästä tykkään? No kuulkaa, kyllähän mä tästä tykkään! Tuoksu on hyvinkin voimakas ja sellainen jotta sen voisi välillä kuvitella tuoksuvan minttusuklaalle (mieskin totesi tämän tuoksuvan suklaalle =O) ja välillä taasen piparmintulle. Nyt olen onnekseni assosioitunut pelkästään piparminttuun, minä kun en hirvittävästi välitä suklaisista tuoksuista ;) Puikossa tuumataan tämän olevan nopeasti imeytyvä ja siitä olen eri mieltä. En tiedä imeytyisikö tämä nopeammin jos tätä hieroisi käsin jalkoihin, mutta mä ajattelen tämän tuotteen nerokkuuden olevan juurikin siinä ettei tähän tarvitse tahmata käsiänsä-sen kun puikotat jalkojasi ja hierot jalkapohjia hetken yhteen. Imeytymättömyys ei haittaa kun vetäsee sukkikset jalkaan, sielläpä muhikoot!


Ja kattokaa nyt tuota..! Mun sydän suli tuolle ankalle ja sitten se vasta sulikin kun huomasin sen osoittavan jollain ihme nuolella räpyläänsä eli jalkaansa..awww =D

Jossain vaiheessa harmittelin mielessäni kun Deep Steepillä ei ole muun tuoksuisia jalkatuotteita, siis tiedättehän, vaihtelu virkistää. Toisaalta muistin myynnissä olleen tällaisia puikkomuodossa olevia kosteutustuotteita ja mietin josko niitä voisi käyttää jaloillekin. Noh, kehtasivat pistää hiljattain sen verran hyvät tarjoukset kehiin Cosmeryalla jotta sieltä tuli sitten tilattua muun muassa eräs juurikin tuollainen puikko. Ans kattoo tuleeko sitä käytettyä jaloillekin.

Summa summarum, suosittelen tätä tuotetta täydestä sydämestäni, tämä on jollain tapaa sellaista arjen luksusta joka ei kuitenkaan maksa maltaita =)

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Itselle kyseessä on ihan tuntematon merkki, mutta huvittaisi kyllä kokeilla jotain tuollaista kosteutuspuikkoa vartalon iholle :)

    VastaaPoista
  3. Suosittelen kokeilemaan, nää on kivoja tuotteita =)

    VastaaPoista
  4. Voihan hitsiläinen... Tämä vaikuttaisi kokeilun arvoiselta tuotteelta... :D

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa vähän siltä et kohta joku naputtelee tilausta Cosmeryalle, varsinki ku just nyt tuo puikko on alennuksessa ;)

    VastaaPoista