perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tylsä tuoksu

Voitte varmasti kuvitella sen kihisevän riemun kun vihdoinkin pääsin luvan kanssa käyttämään jälleen hajuvesiäni ja vartalotuoksujani. Jos joku ei muista, niin mullahan oli projektina saada käytettyä kaksi ikuisuustuotetta ennen kuin saisin käyttää muita tuoksutuotteita. Myönnän kyllä etten malttanut olla suihkimatta niitä välillä vessatuoksuinakin, mutta kyllä ne enimmäkseen kuluivat alkuperäiseen tarkoitukseensa. Niiden loputtua otin käyttööni kaksi tuotetta, jo aikaisemmin esitellyn ihanaisen satsumalle tuoksuvan vartalotuoksun ja sen seuralaiseksi korkkasin uuden tuttavuuden, Oriflamen Volare Magnolian.


Ai että mua häiritsee tuossa ylläolevassa kuvassa tuo korkki joka ei ole paikoillaan..! Ihmettelinkin tovin jotta onpa löysä korkki =D Yritin kuvata myöhemmin uudelleen, mutta niissä kuvissa häiritsivät pullossa olevat pölyhiukkaset joita en ennen kuvaamista huomannut. Niin ja muuten, tuo meidän lipasto taitaa olla vino, tai sitten lattia on vinossa. Joskus oon miettinyt sitä ja ainakin mun silmiin tuossa kuvassa nesteen pinta on vinossa..kaikkeen sitä kiinnittääkin huomiota ;)


Hankin tämän tuoksun melkeinpä vain nimen perusteella. En tiedä muistatteko te, mutta nuoruudessani Yveksellä oli Magnolia-niminen tuoksu ja muistelen pitäneeni siitä. Noh, sitähän ei enää saa Yvekseltä ja mietin voisiko tämä yhtään muistuttaa sitä tuoksua. Btw, eBaysta tuota Yveksen Magnoliaa näyttää löytyvän, mielessä on käynyt josko sitä tilaisi sieltä, mutta ovatkohan myynnissä olevat pullot kuinka vanhoja vai myydäänkö tuoksua vielä jossain päin maailmaa? Kerran käväisin Ranskan Yveksen sivuilla ja sieltä en kyllä Magnoliaa löytänyt... Tästä linkistä näette mitä tuoksua meinaan. Tosiaankin olin jo jonkin aikaa miettinyt tätä Oriflamen parfyymia ja lopulta se tuli eteeni sen verran hyvässä tarjouksessa etten voinut ohittaa sitä.

Oriflame kuvailee tuoksua näin: Herkkä magnolia kietoutuu yhteen appelsiinin kukkien ja kirpeän raparperin kanssa. Sydäntuoksun pehmeän naisellinen jasmiini ja ruusu sekoittuvat lopputuoksun vaaleisiin puihin.

Tuoksuuko se sitten Yveksen Magnolialta? No, tietenkään en tarkasti muista mille se tuoksuu, mutta en ole tavoittanut tästä sitä samaa fiilistä. Omaan nenään tämä on aika mitäänsanomaton, laimeahko ja tylsä tuoksu, tästä ei siis tullut suosikkia. Toisaalta tämä voisi toimia niinä hetkinä kun tarvitsee jotain tasapaksua tuoksua joka ei herätä sen suurempia tunteita, mutta hiukan epäilen että ajan saatossa tämä päätyy vessatuoksuksi... Tässä yhteydessä on mainittava se, että Avonin Rare Pearls saattaisi olla lähempänä kaihoamaani Yves Rocherin Magnoliaa, ainakin kuvaston raaputuspintaa nuuhkiessani tavoitin sen tietyn jutun ja ei ihme, onhan ko. Avonin tuoksussa ruusupuuta, magnoliaa ja myskiä.


Tuoksun lisäksi minua tympii tämän parfyymin pakkaus, se on jossain määrin halvan oloinen. Ainut 'koristus' on tuo korkissa näkyvä kuvio. En tiedä missä määrin kuluja lisäisi jos tuoksun nimen painattaisi pulloon kauniilla tavalla, ainakin se lisäisi pullon kauneutta-ainakin minun silmissä. Nyt tuli myöskin todettua ettei tuollainen pullomuoto ole paras minulle, tuota on pakko pitää kaksin käsin ettei se vahingossakaan tipu hyppysistäni lattialle.

Tämä tuoksu ei siis ollut oikein meikäläisen juttu. Mitenkäs te, onko joukossanne tähän rakastuneita?

2 kommenttia:

  1. Muistan Yvyn Magnolia-tuoksun,ei kulunu lemppareihin.

    VastaaPoista
  2. Voihan olla ettei se enää iskis mullakaan, mutta hauska olis hankkia pieni pullo kokeiluun =)

    VastaaPoista