tiistai 26. maaliskuuta 2013

Talven piristäjät ja yksi tylsimys

Joskus Sokoksella piipahtaessani satuin bongaamaan Ziajan tuplapaketteja ja tarttihan mun sellainen ostaa testiin, enhän ollut aikaisemmin kokeillut kyseistä merkkiä. Paketti siis sisälsi suihkugeelin ja vartalovoin. Valitsin herkulliselta kuulostavan (ja myöskin näyttävän) Orange butter -paketin.


Suihkugeelipullo oli melkoisen iso, 400 tai 500 ml, mutta sehän ei tällaista suihkarituhlaria haitannut ;) Geeli oli pirtsakan oranssia, melkein tuon pullon väristä ja se tuoksui mukavan appelsiiniselle. Oikeastaan 'geeli' on vähän väärä termi, tuo kun ei ollut sellaista läpikuultavaa, tuo pullossa lukeva 'creamy shower soap' kuvaa sitä täydellisesti. 


Kuten kuvasta näkyy, voiteen (tai voin) koostumus oli täyteläistä ja se levittyi iholle vaivattomasti. Tuoksu oli tässä aavistuksen huonompi (jos näin voi edes sanoa) kuin tuossa suihkugeelissä, suihkari tuoksui jollain tavalla appelsiinisemmalle vaikka toki appelsiinin erotti tässä vartalovoissakin. Jos tuoksu olisi ollut identtinen suihkugeelin tuoksun kanssa, olisi tämä voide ollut napakymppi, nyt se on vaan about ysin arvoinen ;)

Kuten huomaatte, joku on lääppinyt tuotetta ennen kuvaamista. Nämä tuotteet odottivat jonkin aikaa käyttöään ja kun avasin vartalovoin, mietin hetken aikaa olenko mennyt ostamaan avatun tuotteen. Kieltämättä nanosekunnin ajan ällötti ajatuskin moisesta, joku likanäppi on häpeltänyt vartalovoitani..! Vaan sittenpä aloin muistelemaan omia toimiani, ehkäpä olinkin itse uteliaisuuttani testannut tätä. Vakuutuin asiasta kun muistin tuplapakkauksen olleen sellaisessa tiukassa muovissa eli kukaan ei todellakaan ollut päässyt lähmimään tätä. Voi tätä dementiaa... =)

Mutta niin, jos Sokokselta ei näitä löydy, niin Ziajan tuotteitahan voi tilata AllaModa -verkkokaupasta ja siellä on nyt maaliskuun ajan tarjouksessa tuplapakkaukset. Niissä pakkauksissa vaan vartalovoide on pumppupullossa eli oletettavasti se on vartalovoita kevyempää kamaa. Näitä tuotteitahan myydään erikseenkin joten kannattaa katsoa olisko tätä ilmaantunut siten myytäväksi (siis jos ei tuo normivoide kiinnosta), just tätä juttua kirjoittaessa en löytänyt Orange butterin vartalovoita.

Sitten se tylsimys joka ei oo tylsä muuten kuin tuoksultaan, tuoksuton tuote kun on.


Mullahan on nykyisin tapana käyttää välillä hajustamattomia vartalovoiteita, koska joskus käytössä olevan hajustetun voiteen tuoksu ei natsaa ihan yksiin käytössä olevan vartalotuoksun tai hajuveden kanssa. Esim. tuon Ziajan appelsiinisen vartalovoin kanssa käytin tätä Body Shopin satsumasuihketta ja tämän HTH:n kanssa taasen saatoin käyttää toista käyttövuorossa ollutta hajuvettä. Toki monet vartalovoiteet ovat sen verran mietoja tuoksultaan ettei hajustamatonta välttämättä tartteis, mutta ei vara venettä kaada.

HTH The original body lotion on kuivalle iholle tarkoitettu ja kyllähän meikäläisellä kropan ihoki tuppaa talvella olemaan kuivempi kuin kesällä. Ihan rutikuiva se ei ole, joten en tiedä miten tämä toimii todella kuivalla iholla. Pullon selostuksen mukaan voiteen on todettu tieteellisesti auttavan kuivaa ihoa ja en sitä epäilekään, kyllä tämä pitää ihon mukavan tuntuisena. Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä(kin) =)

7 kommenttia:

  1. Mulla on jostain viime syksystä asti ollu pakkomielle, että haluisin joko tuon appelsiini-suihkugeelin tai sitten Freemanin mandariini-suihkugeelin. :D Yritän pitää itseni kurissa kyllä jatkossakin, ei ole "hirveän" akuuttia suihkugeelitarvetta just nyt! Harmi ettei täällä mun miljoonan suihkugeelin viidakossa vaan oo sitä "oikean" tuoksuista tuotetta just nyt! :'D

    VastaaPoista
  2. Mä harkitsin tilaavani Sokokselta (joo, on taas tullu tilailtua =D) just ton Freemanin mandariinisuihkarin, mutta jätin sitte tilaamatta ja jos muistan oikein, se tais olla pikkasen halvempiki täällä, ei kuitenkaa nyt hirvittävän paljon mut kummiski: http://www.sunrisecosmetics.fi/

    VastaaPoista
  3. http://www.eve.fi/tuotehaku.asp?sua=2&lang=1&reid=1&tn=ziaja

    Tuolta löytyy myös Ziajan tuotteita :).
    Tilaaminen toimi tulla ainakin moitteettomasti, tulikohan paketti reilusti alle viikossa.
    Harmitti vaan silloin kun tuo appelsiini-kuorinta oli silloin loppu, niin sitä en saanut kokeiluun :/. Vaikuttaa kyllä herkullisen tuoksuiselta sarjalta :).

    VastaaPoista
  4. Mitä isompi suihkari, sitä runsaammin saa käyttää! Suihkarit on tarkoitettu tuhlattavaksi :D

    Minulla oli myös tuo Orange Butter ja tykkäsin kovasti. Harmi ettei kosmetiikkatestailijana "saa" heti perään hankkia samaa tuotetta!

    VastaaPoista
  5. Anzu-Anssu: Tarkotit varmaan vartalovoita, ei kuorintaa ;) Tosiaan, tuoltaki löytyy Ziajaa, onhan mulla tuoki kauppa kirjanmerkeissä vaan eihän sitä kaikkien valikoimia muista =) Kiitos muistutuksesta, voi jatkossa vertailla valikoimia ja hintoja kauppojen kesken =)

    Eveliina: Nimenomaan noin, mitä sitä pihistelemään jos on iso pänikkä kyseessä ;D Heh, totta, jotenkin sitä aina vaan haluaa testata uutta ja sen vuoksi ei hirveesti tuu ostettua samoja tuotteita. Toki on joitain suosikkeja joihin tulee palattua, mutta enimmäkseen sitä halajaa uusia kosme-elämyksiä =D

    VastaaPoista
  6. Olipa mulla jotenkin köykäisesti kirjoitettu tuo kommentti ja kirjoitusvirheitäkin täynnä :D.
    Eli tarkoitin kyllä tuon sarjan kuorintaa (kyllä katsoin myös vartalovoitakin, mutta hillitsin itseni, kun voiteita ihan tarpeeksi kaapista löytyy), mutta ilmaisu olisi voinut olla toisenlainen :D.

    Mutta on kyllä hyvä päästä vertailemaan, saako mahdollisesti halvemmallakin jostain tuotteita. Tosin luulen ettei hirveästi nuo Suomen nettikaupat eroa toisistaan kuin ehkä satunnaisilla tarjouksilla :).

    VastaaPoista
  7. Tein pientä vertailua ja pienoisia eroja hinnoissa löytyi. Jos vaikka tilais 10 tuotetta ja jokainen niistä olis euron halvempi toisessa paikassa, niin sitte sillä olis merkitystä eli kannattaa tosiaanki vertailla =)

    VastaaPoista