keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Psst..suihkugeelejä ;)

Ei voi mitään, pakkohan mun on jotain mainita näistä suihkareista ennen kuin unohdan nämä kokonaan. Käyttöjärjestystä en enää muista, mutta aloitetaan Yveksestä.


Yves Rocherin Komorien Ylang Ylang -suihkugeeli oli tuoksultaan ihan kiva ja muutenkin ok, voisin siis tilata toistekin. 


Niin ikään Yvekseltä peräisin oleva Laosin violetti riisi -suihkugeeli oli tuoksultaan erikoinen. Tuoksu oli mieto, mutta siltikin mietin miltä ihmeeltä se voi tuoksua..jossain vaiheessa mieleeni tuli popcorn vaikkei tämä sillekään tuoksu. Hassu tapaus siis, tuoksu ei siis välttämättä ole paha vaikka omasta mielestäni se ei ollut herkullisimmasta päästä. Siitäkin huolimatta geeliä tuli aina haisteltua..ihmeellinen tuoksu, en sano muuta!


Avonin Green apple -kylpyvaahto (käytän kylpyvaahtoja ihan suihkugeeleinä) oli jossain määrin pettymys. Kyllä, se tuoksui omenalle, mutta jotenkin se tuoksu oli tylsä tai ehkä jopa halpa. En tiedä vaikuttiko arviooni muistikuvat tästä vallan ihanasta Victoria's Secretin suihkugeelistä..mmh!


Jälleen kerran yksi Barnängenin suihkari, itse asiassa tämä on viimeinen Barnängeneistä joita ostin syksyisellä Haaparannan reissulla. Ihan kiva tapaus, mutta kyllä mun täytyy tunnustaa että kaikista paras on ollut tämän postauksen lopussa näkyvä suihkugeeli. En siis alkanut esittelemään sitä uusiksi (sitäkin ostin siis pullon syksyllä), mutta tuoksultaan se on ehdottomasti paras näistä testaamistani Barnängenin suihkareista. Sitä kahmin seuraavalla Ruotsin reissullani mukaani useamman pullon, se on varma se.

Siinäpä ne tällä erää, olis tossa eräs suihkugeeli loppunut, mutta esittelen sen sitten muussa yhteydessä. Niin ja voisin lausua pari sanaa toisestakin suihkarista, vaikka oon käyttänyt sitä vasta kerran, jätän kuitenkin sen esittelyn toiseen suihkaripostaukseen..ei makeaa mahan täydeltä nääs ;)

4 kommenttia:

 1. Perhana, on noi Laosin violetti riisi ja Ylang-ylang vielä joskus ostettava. Muistuttaako toi ylang-ylang mitään tiettyä hajuvettä/kukkaa, osaatko kuvailla tarkemmin? Loppuisi vaan noi 7 edellistä ostosta ensin niin voisi vapauttaa sisäisen shoppailijan... ;)

  VastaaPoista
 2. Apua, en kyllä osaa sanoa mitä tuo Ylang-ylang muistuttaisi..kai se muistuttaa tuoksultaan ylang-ylangia ;D

  Mäki tarttisin tuollaista itsekuria, viime aikoina se on ollu hukassa =P

  VastaaPoista
 3. Kyllä mullakin tulee melkein joka kuukausi Yvesille tehtyä tilaus josta vain osa tulee heti käyttöön... Mulla ei yhtä kategoriaa tule hankittua koskaan tuota n. 5-7 enempää olemaan kerrallaan, mutta keksin kyllä sitten ihan hömppiä uusia kategorioita, joita himoita :D Ei oo helppoa tämä kosmekoukkuisen naisen elämä, you know what I mean? ;)

  VastaaPoista
 4. Oho, mä taidan tilailla Yvekseltä 'vain' joitain kertoja vuodessa, ehkä max. 4 krt, en oo koskaan laskenu =D Tosin, nyt vähän pelottaa toi niiltä tullut mainoskirje, uskaltaakohan sitä avatakaan..tiedä häntä mitä ihanuuksia sieltä nyt löytyy ja mielihän on tunnetusti heikko. Ei oo helppoo tosiaankaa tämä meidän kosmekoukussa olevien elämä ;)

  VastaaPoista