tiistai 5. maaliskuuta 2013

MUA Cosmetics: Undress Me Too

No niin, nyt tulee pienoinen esittely siitä MUA:n luomiväripaletista jonka tilasin heidän nettikaupastaan vähän aikaa sitten. Palettihan on siis tämän näköinen tapaus.


Osa väreistä on metallisia ja niinpä koetin vangita sitä metallisuutta kuvaamalla palettia auringonvalossa. Kaipa tosta vähän näkyy jotain... ;)


Ja sitten lähikuvaa paletista, ensin vasen reuna...


...ja sitten oikea reuna.


Tässä vielä muistin virkistykseksi sävyjen nimet (vaikka en niitä tässä jutussa sen kummemmin mainitsekaan).


Swatchasin nämä ilman mitään primeriä ja en tiedä vaikuttiko se lopputulokseen, osasta kun en meinannut saada väriä irti millään. Sen sijaan osa väreistä on hyvinkin pigmenttisiä. Tiedä häntä onko kyse halvan paletin ominaisuudesta (siis etteivät värit ole tasalaatuisia) vai mistä, mutta eritoten minua hämmästytti tuo ylärivin toinen oikealla oleva väri (Lavish) jonka nappi näyttää siltä niin kuin siitä irtoaisi pigmenttiä paljonkin, mutta totuus oli ainakin minun testissä vallan toinen. Katsokaa vaikka, mä kyllä yritin hinkata sitä väriä ihan tosissaan...


Ehkä hämmästystäni lisäsi sekin, että MUA Cosmetics -blogissa tuo Lavish esiintyy hyvinkin pigmenttisenä, katsokaa vaikka tästä linkistä. Selailin muutenkin joitain blogeja joissa tämä paletti on esitelty, kannattaa siis vilkaista tämä ja tämä, ihan vain siksikin kun niissä kuvat ovat paljon paremmat kuin mitä minä onnistuin saamaan aikaiseksi =D Lisäksi tuossa ensimmäisessä näemmä verrataan tätä Naked 2 -palettiin ja kieltämättä onhan näissä samaa näköä. Tuossa viimeisimmässä linkittämässäni blogissa näkyy 'onneksi' se, että näemmä tuo parjaamani Lavish -sävy on jollain muullakin aika hailakka..voisikohan paleteissa olla vallan laatuerojakin? Nyt varmasti ihmettelette miksi mollaan vain tuota yhtä sävyä, eihän tuo ylärivin ensimmäinen väri vasemmalta (Naked) näy juuri ollenkaan. Juu ei näy, tajusin nimittäin tässä sen, että ehkäpä se on liian saman värinen ihoni kanssa...

Kuitenkin annan anteeksi tämän paletin vajavaisuuden, monissa väreissä sitä pigmenttiä löytyy yllin kyllin ja kun ottaa huomioon tämän hinnan (£4 eli n. 4,60 €), on hinnan ja laadun suhde loistava.

Epäilemättä palaan turinoimaan tästä paletista lisää jahka meikkailen tällä enemmänkin, tämä nyt oli vaan tällainen alustava arvio =)

2 kommenttia:

  1. Jaahas, tässä olikin tarkemmat swatchit näistä :D.
    Näyttää siltä että tuo shy olisi metallinen ja naked matta?

    VastaaPoista
  2. Juu, naked on matta ja shy metallinen, mattaisia tossa on vaan naked, lavish ja corrput, muissa on enemmän tai vähemmän metallisuutta =)

    VastaaPoista