sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Avonin ja Oriflamen tilaukset

On tää kosmeharakan elämä rankkaa, aina saa olla selkä väärällään kantelemassa paketteja kotiin... No, olen taipuvainen liioitteluun, mutta onhan tässä viime aikoina tullut tilailtua juttuja tavanomaista enemmän. Pidemmittä puheitta, vilkaistaanpa vähän mitä sitä tuli shoppailtua. Ensin Avon ja huomatkaa, ei yhtään suihkugeeliä! Oli mulla niitä jo kaksi ostoskorissa, mutta lopulta napsautin ne pois tilauksesta. Hyvä minä ;)


Vasemmalla nettialesta löydetty karpalo-hunaja hoitoaine jonka korkki oli ottanu vähän damagea (ei kylläkää näy kuvassa). No, eipä se käyttöä haittaa. Sen vieressä nököttää shampoo ja sen vieressä taasen hiuksiin jätettävä arganöljyhommeli. On kuulemma hyvää joten pakkohan tuo oli itsellekin hankkia =) Öljyn vieressä on liposomihoito eli ihan vaan kasvovoide ja sen päällä on sitten miehelle ostettu kasvovoide. Mä siltä kysyin et tartteeko sulle tilata kasvovoidetta ja vastaus oli 'ei'. Mutta tarkkanäköisenä olin huomannut hänen välillä laittavan kasvoilleen ja päähänsä (siis kun hän ajelee nykyisin pään kaljuksi) ihan vaikka vaan käsivoidetta joten aattelin et paree vaan tilata se voide hänelle =D Sittenpä vielä tilasin mielenkiinnosta tuollaisen ruusuisen kasvonaamion plus hajuvesinäytteitä ja kasvovoidenäytteitä (jotka ihan vaan vähän pilkistää hajuvesien alta). Eli sellainen, ei mikään kohtuuton tilaus. Ai niin, pakko sanoa tuosta miesten kasvovoiteesta yks juttu. En nyt oo hirveesti perehtynyt miesten kasvovoiteisiin, mutta miten musta tuntuu että niissä on melko usein sellainen partavesimäinen tuoksu? Mua se jokseenkin kummastuttaa, ainakaan mä en halua laittaa kasvoilleni mitään kovin voimakkaalle tuoksuvaa tuotetta. Toisaalta, eipä tuo mies ole koskaan valittanut ja käsittääkseni hän on ihan tykännyt tästä Avonin voiteesta, oon siis aikaisemminkin tilannut hänelle tätä.

Vaan sitten se Oriflamen tilaus joka olikin vähän isompi...


Tai no, eihän tämäkään nyt mikään valtava läjä ole, mutta silti, onhan tuossa kolme hajuvettäkin..glup!


Vasemmalla on kaksi suihkugeeliä, basilika & persikka ja laventeli & viikuna. Keskellä on kasvojen putsari ja sen vieressä vartalovoide ja taas suihkari. Cocktails-sarjan tuotteet olivat nyt huimassa alessa ja siksi tuli nyt ostettua niitä, kuten seuraavat kuvat osoittavatkin...


Siinäpä sitten tilauksen käsivoiteet. Mä en oikeesti uskalla ajatellakaan paljonko mulla on jemmoissani käsivoiteita... Toisaalta, niitä kuluukin koko ajan tasaiseen tahtiin. Tuo oikealla oleva onkin vanha tuttu ja siitä oon kirjoittanut täällä. Lisäksi tilasin kosteuden säilyttävät käsineet ja luomivärin häivytyssiveltimen. Tuo hajuvesinäyte oli tilaajalahja vai miksi niitä nyt kutsutaankaan.


Saatoin sitte tilata 3 hajuvettä. Köh. Ja pahoittelut etten alkanut aukomaan paketteja ja kuvaamaan pulloja, ne pullot itsessään kun ovat aika räiskyviä. Tästä linkistä näkee millaisia ne ovat. Kai mun on vähän selitettävä miksi ihmeessä ostin sarjan kaikki hajuvedet. No ku ne on jossain määrin kiinnostanut mua ja nyt olivat älyttömän hyvässä tarjouksessa. Yksi noista on kyllä sellainen joka vähän epäilytti, mutta päätin ottaa riskin ja tilata senkin, taloudellinen tappio kun ei olisi huima.

Sellaisia tilauksia. Pahoittelut etten linkittänyt kaikkia tuotteita, olin rehellisesti sanottuna laiskalla päällä tätä kirjoittaessa =P

8 kommenttia:

  1. Mä haluaisin kanssa kokeilla tota Avonin hiusöljyä, täytyy varmaan ensi kerralla tilata sitä :)

    Itselläni ei ole juurikaan kokemusta Oriflamen tuotteista, Joskus messuilta olen ostanut pari suihkegeeliä, mutta hajut ja koostumukset olivat liian outoja. Koostumukset saippuaisia eikä geelimäisiä ja tuoksut aika hm... pahoja :D

    Kuvissa nuo Oriflamet näyttää kuitenkin todella houkuttelevilta, joten ehkä vielä joskus. Kauneusmessuilta sain viime syksynä Tender Care-voiteen ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt :)

    VastaaPoista
  2. Noi suihkugeelit kyllä näyttää kivoilta, pitää joskus kokeilla kyllä

    VastaaPoista
  3. Mun paras ystäväni ostaa tuota For Men kosteusvoidetta miehelleen suurin piirtein joka toisessa tai kolmannessa jaksossa 2 tuubia, ilmeisesti hänelle on sitten sopinut se :D.
    Mun on turha ostaa miehelle mitään, kun se ei kasvovoidetta käytä... Parran ajon jälkeen käyttää sentään balsamia, mutta siinäpä se...
    Tuon arganöljy-seerumin oon itsekin ajatellut hommata, kun saan ensim num kuivien hiuslatvojen seerumin käytettyä (vielä puoli purkkia jäljellä ja käytössä ollut varmaan jotain 2 vuotta :D)

    Mukavat tilaukset sulla kaiken puolin :D. Itsekin monesti mietin tuota cocktails-sarjaa, mutta en repsahtanut ;D. Seuraavasta Oriflamen jaksosta taitaa tulla aika iso, oli melko houkutteleva kuvasto, kun töissä katsoin...

    Ja voithan sä käyttää vessatuoksuna niitä hajuvesiä, jos ei jokin miellytäkään :).

    VastaaPoista
  4. Noissa Oriflameissa aina näkyilee ihan mielenkiintoisia tuotteita.Olen joskus opiskeluaikoina tainnut viimeeksi käyttää.Joku kaverin mutsi niitä möi.
    Pitäisi etsiä paikallinen daami joka näitä kaupittelis,eiköhän niitä joka paikassa lie =)

    Itse haksahdin ostolakkoilussani,hyvin tähän asti menikin,vain Avonin BB ostettuna alkuvuoden aikana.En laske tulleita LivBoxeja kun ne maksettu jo joulukuussa.Kahden tuotteen tilauksen laitoin Avonille,vain kaksi =D

    VastaaPoista
  5. Mä olen saanut äidiltäni tommosen oranssissa/persikkaisessa tuubissa olevan käsivoiteen, ja se on oikein hyvää! Ihana tuoksu!!! Sain myös nuo hanskat, mutta niitä en ole käyttänyt, sekä joukon muita saman sarjan käsienhoitotuotteita.

    TylyMuija, Oriflamen nettisivulta voi nykyään tilata normaalisti ilman konsulttiakin, näin minulle ainakin firman työntekijä kertoi viime syksynä kauneusmessuilla. :)

    VastaaPoista
  6. TanjaK: Mä kyllä ihan tykkään Oriflamen suihkugeeleistä, mutta siitäkin huolimatta musta tuntuu et Avonin suihkareissa tuoksut ovat parempia. Saa nähdä mitä tykkään näistä tilaamistani tapauksista... Tender Care on yllättävän hyvä tuote, tosin tässä talvellahan huomasin ettei se kirsikantuoksuinen versio kosteuttanut tarpeeksi huulia ja niinpä mun piti laittaa se jäähylle ja ottaa tehokkaampi huulivoide käyttöön =)

    Tia: Kannattaa kokeilla, jos ei tykkää niin aina ne saa jotenkin lotrattua pois =D

    Anzu-Anssu: Ärr, tommoset ikuisuustuotteet on kamalia, nyt mulla on käytössä yks hiuksiin suihkutettava hoitoaine joka kuluu nopeasti, pikkasenko oon mielissäni =D Toivottavasti tykkään noista hajuvesistä, niitä vessatuoksuja ku on muutenki jo ihan tarpeeksi..no, pitää vaan sitte ottaa ne tehokäyttöön ja suihkia joka käynnin jälkeen vaikkei tarvetta olis ;)

    TylyMuija: Oho, melkoista itsekuria, mä en kykenisi vain kahden tuotteen tilaukseen =D Tosiaanki, niinku Marisa sanoi, voi Oriflamelta tilata netin kautta vaikkei oliskaa konsultti. Niin mäki tein ennen kuin hankin konsulttitunnukset =)

    Marisa: Ahaa, taidanpa ottaakin tuon käsivoiteen seuraavaksi käyttöön, vielähän tässä pitelee kylmiä ilmoja ja kätösiä kuivaa. Joo, Oriflamen nettisivuilta voi tosiaan tilata kuka vaan, mäki tilasin ennen tunnuksien hankkimista. Mähän en oo mikään aktiivinen konsultti, tilaan pääasiassa itelle, mutta saanpahan sitten ne alennukset. Toivottavasti eivät potkase mua joskus pois kun en ole tuottoisa konsultti... ;)

    VastaaPoista
  7. No okei, ei tuon käsivoiteen tuoksu nyt ookaan ihan huippu... :D Kaivoin sen tuolta käsihoitokassini uumenista. Sen sarjan muissa tuotteissa on parempi tuoksu, hierontaöljyssä ja kuorintavoiteessa, muistin että tässäkin on parempi. Hyvä vaan, ettei käsivoide tuoksu liikaa. :)

    VastaaPoista
  8. =D No kunhan ei aivan karsealle tuoksu... Ja tärkeintä on että toimis niinku käsivoiteen pitää toimia =)

    VastaaPoista