torstai 21. maaliskuuta 2013

Tääkään ei ollu mun juttu

Etanaseerumi ihonhoidossa on jo vanha juttu ja itsekin pitkään haaveilin ostavani jonkin kasvovoiteen jossa tätä ihmeainetta olisi. Lopulta päätin törsätä ja ostin syksyllä Stockmannin Hulluilta päiviltä Natura media Baba de Caracol Active gel -tuotteen. Tarjolla olisi ollut voidemainenkin versio, mutta päätin ottaa geelin, siinä kun vaikuttavaa ainetta on enemmän.


Tuote itsessään oli tämän näköistä, läpikuultavaa geeliä jonka tuoksu oli mun mielestä suht mieto eikä tuonut mieleen mitään ällöttävää limaa ;)


Alussa kokeilin tätä uteliaisuuttani joitain kertoja ja lopulta otin tämän aktiivikäyttöön eli käytin tätä joka ilta (en tiedä olisiko lopputulokseen vaikuttanut jos olisin käyttänyt tätä aamuin illoin). Välillä saatoin skipata tämän ja käyttää jotain rasvaisempaa voidetta vaikkei tämä sinällään jättänyt ihoa liian kuivan oloiseksi, se vaan tuntui näin talvisaikaan sellaiselta ettei kosteuttaisi tarpeeksi. Mutta, eipä mun iho kuitenkaan alkanut hilseilemään kuivuuttaan.

Tässä tietoa tuotteesta (kopsasin listan täältä):

Baba de Caracol Active Gel on rasvaton, erittäin tehokkaasti ihoa uudistava geeli, joka sisältää korkean määrän etanaseerumia (35%).

Active Gel imeytyy nopeasti ja etanaseerumin vaikuttavat aineet uudistavat ihoa tehokkaasti. Geeli on parhaimillaan erityisesti kun halutaan aktivoida ihon uudistumisprosessi, esimerkiksi vaikeissa ja akuuteissa käyttökohteissa (kuten lievät palovammat, hyönteisten puremat, ihotulehdukset, leikkausarvet ja muut tehokasta hoitoa tarvitsevat ihovauriot), mutta myös kun halutaan tehokkaasti palauttaa ja ylläpitää ihon hyvinvointia.

Baba de Caracol Active Gel on tehokas etanaseerumigeeli, joka aktivoi ihosolujen uudistumisen vaikeammissakin käyttökohteissa.

Etanaseerumi sisältää useita arvokkaita aineosia, joita on yleensä vain yksittäisissä tuotteissa.

Baba de Caracol Active Gel sisältää runsaasti täysin luonnollista etanaseerumia (35%), joka sisältää ihoa uudistavia ja hoitavia aineita, joita kaikki ei kuitenkaan tunneta. Ne aineet jotka tunnetaan ovat: allantoiini, kollageeni, elastiini, glykoliinihappo, sekä proteiineja ja vitamiineja. Lue artikkeli.
Active Gel sisältää etanaseerumin lisäksi myös ihoa kosteuttavaa aloe veraa.

Baba de Caracol Active Gel
 • Uudistaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
 • Häivyttää arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista
 • Korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita
 • Ehkäisee aknea ja ihotulehduksia
 • Häivyttää aknen jättämiä jälkiä
 • Edistää haavojen paranemista
 • Korjaa selluliittivaurioitaHäivyttää ihon venymis- ja raskausarpia
 • Ravitsee tehokkaasti ihosoluja ja estää solukuolemia

Tuote lupaa siis paljon, mutta jälleen kerran minä jouduin toteamaan ettei iholleni sopivaa ihmeainetta ole keksittykään..tai ehkä en vielä vaan ole törmännyt siihen. Välillä mietin vaalensiko tämä finniarpia normaalia nopeammin, mutta jos niin tekikin, ei tulos ollut huimaavan nopea. Ehkä tämä tepsi paremmin sellaisiin suht tuoreisiin arpiin, itsellä kun on myös vanhempia arpia joten kummakos tuo jos ne eivät hevillä vaalenekaan. En myöskään huomannut epäpuhtauksien vähenevän juuri ollenkaan.

Muuten tämä oli ihan kiva tuote ja oikeastaan voisin olla helpottunut ettei tämä tehnyt ihmeitä iholleni, eipähän enää tarvitse ostaa toista kallista purkkia kokeiluun... ;)

No, tällä hetkellä mulla on sitten käytössä tavallisempi voide, Oriflamen Pure Nature Patchouli & Ylang ylang.


Tämä on taas niitä rajoitetun ajan myynnissä olevia tuotteita ja en nyt löytänyt tätä Oriflamen sivuilta. Tihrustin purkin tekstejäkin ja ainut mitä suomeksi löytyi oli sana 'kasvovoide'. Okei, mitä sitä turhia tarinoimaan enempää, ilmeisesti tämä sitten sopii kaikille ihotyypeillekin kun sitäkään ei oltu mainittu... Tuoksu tässä on vähän erikoinen, en oikein tiedä pidänkö siitä vai en, mutta nyt oon tottunut siihen. Ehkäpä tämä sitten tuoksuu patsulille ja ylang ylangille ja jos tuoksuu, niin aika erikoinen valinta kasvovoiteen tuoksuksi. Muuten tämä on ihan ok voide, tämä on mielestäni aavistuksen rasvaisempaa kuin 'tavalliset' kasvovoiteet ja omalle iholle talvella se on hyvä juttu, kesällä tämä olisi liian rasvaista.

3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä. Tuote lupaa paljon, mutta se ei taida olla kovin ihmeellinen. Minulla ei ole kokemusta tästä, mutta testisi jälkeen en ole vakuuttunut, että haluaisin edes ostaa tämän.

  VastaaPoista
 2. Exän äiti oli ihan hulluna noihin etanatökötteihin! :D

  VastaaPoista
 3. Ninni: Toisaalta monet ovat ylistäneetkin näitä etanaseerumia sisältäviä tuotteita... Ikinä ei tiedä mikä toimii itsellä =)

  Kissis: Toivottavasti ne sitten tehosivatkin hänellä =D

  VastaaPoista