keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kuorintoja

Rehellisesti sanottuna enpä tiedä löytyykö näitä Gunry:n vartalonkuorintoja enää mistään, omani kun ostin aikoja sitten muistini mukaan Tokmannilta ja sen jälkeen en ole muistanut vilkuilla hyllyjä sillä silmällä. Tuon toisen ruskean (Brazil Nut) oon käyttänyt varmaan jo vuosia sitten (välissä taisi olla se piiitkä blogitauko joten siksi se ei ole päätynyt esittelyyn) ja vihreän (Aloe vera & chamomile) version käytin taasen hiljattain.

 

Tuosta ruskeasta en luonnollisesti muista paljoakaan, sen kyllä muistan että tuoksu oli mukava ja mutu-tuntumani mukaan sen koostumuskin oli samanlainen kuin tuossa vihreässä. Niin ja tuon vihreänkin tuoksu oli jees eli sen puoleen ok tuotteita. Koostumukseltaan nämä olivat paksuhkoja ja voidemaisia, mutta kuorintarakeita olisi ehkä voinut olla aavistuksen enemmän. Ei niitä hirvittävän vähän ollut, mutta jotenkin tuntui että tätä ei olisi tarvinnut käyttää niin paljoa jos niitä mökylöitä olisi ollut enemmän. Tosin, viimeisellä vihreän käyttökerralla musta tuntui jotta niitä rakeita olikin ihan mukavasti, en tiedä kuvittelinko vai olisiko moinen voinut olla jopa mahdollista.

Nyt mulla on sitten käytössä Fruttinin kookokselle ja banaanille tuoksuva kuorinta-aine.


Tämän ostin joskus Sokokselta reiluun 4 euron hintaan vaikka sana 'coco' saattoikin nanosekunnin ajan epäilyttää. Niinku oon sanonu, on mulla vähän kaksijakoinen suhtautuminen kookoksen tuoksuun, toisaalta se on kamala, toisaalta taas ok =) No, tokihan tässä tuoksuu banaanin lisäksi kookos, mutta eipä tuo mua oo haitannu. Kuorintateho tässäkin Fruttinin kuorinnassa on tömäkkä (tämän postauksen lopussa on juttua toisesta kokeilemastani Fruttinin kuorinnasta) ja herkkäihoisille tämä olisi varmasti liikaa, itselläkin kun pitää välttää liian voimakkaita otteita tämän kanssa. Mutta, tämän ominaisuutensa vuoksi tämä onkin paljon riittoisampi kuin edeltäjänsä, plussaa siis siitäkin.

Sitten vielä pikainen vilautus tällä hetkellä käytössä olevasta kasvojen kuorinta-aineesta.


Nämä Avonin Naturals -sarjan kuorinnat eivät kyllä koskaan ole tuottaneet pettymystä, kuorintateho niissä on aina sama vaikka tuoksut vaihtelisivatkin. Tässä granaattiomenaisessa tuoksu on mun mielestä aika mieto (voisi olla voimakkaampikin ja herkullisempi), mutta se ei haittaa kun tuote toimii muuten kuin junan vessa. Edelleenkin suosittelen kokeilemaan näitä mikäli ette ole kokeilleet, nämä eivät paljoa maksa ja ovat vallan hyviä kasvojen kuorijoita =)

8 kommenttia:

 1. Mä olen vasta hiljan alkanut käyttämään kuorintahanskoja. Niiden kanssa ei tarvitse olla erikseen kuorinta-aineita vaan mikä tahansa bodyshamppoo kelpaa. Ja mä olen ainakin ollut ihan tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös tuo Fruttini, ostin sen ihan vain tuon kookoksen takia. Jotenkin kuitenkin iholla tuoksu on hiukan epämiellyttävä. :S No, pian se on kuitenkin loppu, ei se niin hirveän häiritsevä tuoksu ollut, mutta odotin parempaa. : P

  VastaaPoista
 3. Taas mua alkaa himottaa fruttinin tuotteet, Tahtoooooo :D
  Ja nuo Avonin Naturals-kuorinnat ovat kyllä yllättävän hyviä ja itsekin pidän, vaikka mun makuun saisi olla vielä lisääkin kuorivuutta :).

  VastaaPoista
 4. Rissa99xo: Kuorintahanska olisi hyvä monellakin tapaa: ekologisempi kun ei tarvitse olla koko aikaa ostamassa uutta kuorinta-ainetta ja samalla säästyy rahaa. Jotenkin sitä vaan itellä tulee aina ostettua noita aineita... Ehkä vois tehdä kompromissin, ostaa hanskan ja silloin tällöin kuorintoja =)

  Katja: Kappas, pitääpä seuraavalla kerralla tuoksutella oikein ajatuksen kanssa tuota Fruttinia, siis että tuoksuuko se munki mielestä oudolta =D Toisaalta tommoset tuotteet on siitä hyviä ettei se epämiellyttäväkään haisu jää iholle pitkäksi aikaa =)

  Anzu-Anssu: Hehe, musta tuntuu jotta kohta sä teet sinne Fruttinille tilausta ;D Vois joskus kyllä tehdä tilauksen sinne, semmosen megakokoisen niin ei haittaa ne postaritkaan =)

  VastaaPoista
 5. Tehkää kimppatilaus Fruttinille! :D Nehän on ihan hirveet ne postimaksut, jotain 20 e??

  VastaaPoista
 6. Postikulut on kyllä kammottavat, tosin ennen ne tais olla ton parikymppiä, nyt 'enää' 14,50 €. Kimppatilaus olis siis kannattavaa =)

  VastaaPoista
 7. Tosiaan voisi kyllä suunnitella jossain vaiheessa tuota kimppatilausta!
  Yritän kuitenkin ensin saada tämän vuoden miinustelut hyvään vauhtiin, ennen kuin tuonne tilausta laitan... Se kun menee ihan varmasti täysin överiksi sitten, kun haluan kaikki tuoksut testata jossain muodossa ;D

  VastaaPoista
 8. Joo, mulla pitäs kans saada varastoa pienemmäksi ennen kuin sieltä kehtaa tilata, sen kun tosiaan tietää ettei sieltä tuu ostettua vaan yhtä tai kahta putelia =D

  VastaaPoista