tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kasvovesilöytö

Jokin aika sitten hihkuin innoissani tiedostaessani sen faktan että voisin kerrankin ostaa jotain ihan oikeaan tarpeeseen, olihan tuolloin käytössäni kasvovesi jolle valtavassa kosmevarastossani ei ollutkaan seuraajaa. No, kauaa sitä seuraajaa ei tarvinnut miettiä, normaalilla kauppareissulla Cittarissa kun bongasin tämän Lumenen kasvoveden suht halpaan hintaan ja noukin sen tyytyväisenä ostoskärryyn.


Ai että mä aina tunnen kummallista kosmeettista tyydytystä kun löydän jonkun laatutuotteen halpaan hintaan, siis tämäkin 300 ml kasvovesi maksoin vain 5,90 €. Oikeesti hei, ennenkin oon sanonut kuinka mahtava paikka Citymarket on löytöjen suhteen ja edelleen olen samaa mieltä. Pitäkää siinä kaupassa silmänne auki =)

Tämä kasvovesi on siis Lumenen Radiant Touch-sarjaan kuuluva ja tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Itse olen kyllä tykännyt tästä kovastikin, ei kuivata kasvoja liikaa vaan on just soppeli. Tuoksukin on mukavan marjaisa. Ainut miinus tulee korkista joka on tuollainen kierrettävä, klipsikorkit kun ovat enemmän minun makuun. En muuten tiedä missä määrin tämä sarja on uudistunut, osaisiko joku kertoa tarkemmin? Mutta tämän perusteella suosittelen tätä kasvovettä, itsekin voisin hankkia tätä toiste. Siis jos tarpeeksi hyvä tarjous tulee vastaan, nimim. Tarjoushaukka ;)

6 kommenttia:

  1. Itselläni meinaa olla aina todella huono tuuri sen suhteen, että tarjouksia bongaisin :(. Tuntuu ettei koskaa satu kohdalle, vaikka kuinka pitää silmiä auki...
    Mutta tuosta sarjasta olen itsekin haaveillut, toivottavasti mulla on vielä mahdollisuus testata se jossain vaiheessa :).

    VastaaPoista
  2. Lumppu on uudistanut aika lailla monta tuotettaan eli tuokin kasvovesi saattaa kuulua johonkin uudistettuihin. Itse olen tosi pettynyt kun Lumppu meni lopettamaan aivan loistavan puhdistusöljynsä :( Olen hamstrannut sitä kaappiin jemmaan millon mistäkin poistolaarista jos on vain sattunut vastaan tulemaan.

    Cittarista tekee joskus tosi hyviä löytöjä! Mä ainakin aina kohnaan sen kosmepuolen siellä aivan huolella :)

    VastaaPoista
  3. Cittari on yks parhaita kosmelöytöpaikkoja..

    VastaaPoista
  4. Nonnulle vinkkinä, että Sokoksen nettikaupasta sai ainakin vielä joku aika sitten ko. putsariöljyä.

    Kasvovesi on tuote, jota hirveen harvoin jemmaan. Eli se pitää melkein aina ostaa ihan varta vasten. Mulla on nyt Dermosilin ekosarjan ja se on jotenkin minttuinen, yök!

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä! :) Mulla on nyt 7 pulloa muistaakseni tuota öljyä kaapissa :D ne riittää ehkä seuraaviksi vuosiksi :D

    VastaaPoista
  6. Anzu-Anssu: Höh, sulla on tosiaanki huonoa tuuria =( Tosin en minäkää joka kerralla tee niitä löytöjä. Ja ehkä hyvä niin, kukkaro kiittää ;)

    Nonnu: Lumppu =D Ihana lempinimi!

    Nonnu ja TylyMuija: Cittari on tosiaan hyvä paikka löytöjen suhteen, hassua ettei se päde moniin muihin kauppoihin. Tosin, enpä edes käy kovin usein vaikkapa jossain Prismassa...

    Asetonihuuruja: Mullahan on ollu ko. kasvovesi ja ite jollain tapaa tykkäsin siitä. Tosin mulla sen tuoksusta tuli mieleen minttusuklaa =O Mutta se tuoksu takuulla jakaa mielipiteitä joten ehkä voisivat uudistaa sitä hiukan...

    VastaaPoista