tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tylsän pakkauksen ei niin tylsä tuote, osa 2

Esitelläänpä sitten toinenkin tuote joka ei pakkauksellaan koreile. Kyseessä on siis Dermoshopin luonnonkosmetiikkasarjan kasvovesi ja kyseinen sarjahan on saanut ihan Ecocert sertifikaatin. Tämä minun pulloni on vanhaa versiota, nyt pakkauksen ulkonäkö on muuttunut, mutta sisältö on käsittääkseni pysynyt samana. Noh, en tiedä onko tuo ulkonäkö muuttunut yhtään parempaan suuntaan, uudemman pullon ulkonäön voitte käydä kurkkaamassa tästä linkistä.


Tosiaankin, pullo on tuollainen tylsän valkoinen eli ei todellakaan aiheuta mitään miellyttäviä viboja. Vaan sisältöhän se ratkaisee ja itse olen kyllä tykännyt tästä. Minullahan oli viime aikoina alkoholia sisältäviä kasvovesiä ja voihan pojat kuinka riemuitsin saadessani ottaa käyttöön kasvoveden ilman alkoholia. Täytyy jatkossa pysytellä erossa alkoholipommeista, ne eivät vaan ole meikäläisen juttu.

Kasvoveden tuoksu on erikoinen, minulle tuli siitä mieleen minttusuklaa! =D Piparmintun tuoksuinen tuote jakaa mielipiteitä aika hyvin, Dermoshopin sivuilta lueskelin käyttäjien kommentteja ja osa tykkää tuoksusta kovasti ja osa taas ei. Jotkut ovat maininneet tuotteessa olevan tunkkaisen tuoksun ja itse aloin sitten nuuhkuttelemaan kasvovettäni uudella asenteella. Juu, kyllähän siinä on se tunkkainen vivahde, mutta minun nenässäni se tunkkaisuus yhdistettynä piparminttuun tekee siitä juurikin minttusuklaan tuoksuisen =) Hinnallakaan tätä ei ole pilattu, tuollainen 250 ml pullo maksaa 4,90 €. Suosittelen siis kokeilemaan mikäli erikoinen tuoksu ei pelota.

6 kommenttia:

 1. Minäkin omistan tuon saman tuotteen! Ihan hirmupaljon tykkään siitä :) Ja ostin sen juuri tuon takia kun siinä ei ole alkoholia, paljon parempi iholle! Kasvovedet joissa on alkoholia tuppaa vähän poltella mun ihoa, epämiellyttävää :S
  Minä rakastan sitä tuoksua! Piparminttu - nam! :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tuota voisin ostaa toistekin ja tosiaankin alkoholia sisältävät kasvovedet ovat melko kamalia, varsinkin jos iholla sattuu olemaan rikkeymiä, nimim. kokemusta on =P

  VastaaPoista
 3. Itsellä on monesti ollut mielessä ostaa testiin myös Dermolta kasvovettä :). Ehkäpä aamu-kasvovedeksi lähtee aikanaan tuo tilaukseen :).

  VastaaPoista
 4. Kannattaa kokeilla, toivottavasti tuoksu on sulle mieleinen ja jos ei, niin ripitä mut siitä hyvästä ;D

  VastaaPoista
 5. Alkoholittomia kasvovesiä oon metsästänyt jo jonkin aikaa. Onneksi niitä löytyy hyvin ainakin herkän/kuivan ihon sarjoista :) Tilasin vasta tämän Dermosilin yksilön, kuten myös saman sarjan puhdistusvaahdon. Menivät vielä jemmaan, kun on muuta nyt käytössä.

  VastaaPoista
 6. Kyllähän niitä tosiaan löytyy, en tajua miksi ite aina välillä kuitenkin nappaan mukaan alkoholia sisältävän version =D No, jatkossa en aio enää tehdä niin... Kirjoittelehan sitten mitä tykkäsit kasvovedestä =)

  VastaaPoista