sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tiny hands

Lushin Tiny hands kiinteä käsivoide oli sellainen josta olisin halunnut pitää ja johon latasinkin jonkinlaisia odotuksia. No siis katsokaas kun kyllähän öljyjä ja sen semmoisia aineita sisältävän käsivoiteen on oltava hyvä..! Lisäksi ekomies (eiku..ekonainen) minussa nosti päätään, siis tuote jonka pakkauskääre on kompostoitavissa (sellaista muovin tuntuista juttua se oli, nakkasin biojätteisiin) ja josta sen loputtuaan ei jäisi jäljelle yhtikäs mitään, mitä mahtavuutta! Tilasin siis oman Tiny Handsini brittien Lushista ja siellähän sen hinta on £ 3.95 eli euroissa vajaat 4,80. Suomen Lushissa sama tuote maksaa 9,95 € ja mielestäni hintaero on huikea.

Kyseessä on kirjaimellisesti pieni käsi =)


Tuotteesta sanotaan Lushin sivuilla näin:

Pikkuinen, avulias käsi auttaa omia käsiäsi pysymään pehmoisina! Kiinteä käsivoide.
Kermaista luonnonvoita, hoitavia öljyjä sekä kukan terälehtiä pehmoisille sormenpäille. Tuotekehittelijämme Helen valitsi tähän tuotteeseen mm. aloe veraa sekä kaakao- ja karitevoita käsien ihon hemmotteluun ja vastustamaan kuivaa, halkeilevaa ihoa. Lämmitä palaa käsien välissä sellaisina päivinä, jotka ovat ottaneet koville!

Jostain syystä en vain ole oppinut pitämään tästä, jotenkin tuntuu että tavalliset käsivoiteet (ravitsevat sellaiset) ovat tätä parempia. Ja sitä minä en ymmärrä, herranjestas, tämä tuote sisältää vaikka ja mitä käsiä helliviä aineosia! Mikä siis on vialla? En tiedä, ehkä sitä on ehdollistunut tavalliseen käsivoiteeseen ja sen aiheuttamaan näppituntumaan, tämä kun toki tuntuu erilaiselta kuin käsivoide. Ja ehkä tämä toimisi paremmin puuvillahanskojen kanssa muhiteltuna. Mutta siltikin minun mielestä ravitsevat käsivoiteet ovat parempia kuin tämä... Lisäksi tuoksu on sellainen josta en oikein pidä. Siinä on jotain sitrusmaista (ja siitä kyllä pidän kovastikin), mutta sitrusmaisuuden läpi tunkee jokin tuoksu joka ei ole minun makuun.

Onhan tässä toki jotain hyvääkin, tämä nimittäin vaikuttaa olevan riittoisa. Tosin minun tapauksessani tämä ominaisuus on lähinnä ärsyttävä ;) Ja muutenkaan tätä minun arviotani ei kannata pitää minään ehdottomana ohjenuorana, tällä tuotteella kun on oma kannattajakuntansa. Harmi vain etten minä ja käteni rakastuneet tähän. Niin ja pieni vinkki tämän säilyttämiseen, se kun voi askarruttaa joitakin. Mietin myös itse jotta miten kummassa tätä säilytän ja heureka, onneksi olin ollut laiska ja en ollut pistänyt vielä kierrätykseen yöpöydälläni möllöttävää Nivean metallista rasiaa. Siihen Tiny Hands sopi kuin nenä päähän, mitä nyt alussa kantta ei saanut napsautettua kiinni, mutta se ongelma ratkesi voidepalan kulumisen myötä. Myös Vitalis-rasia taitaa olla samaa luokkaa kuin tämä Nivean vastaava eli siinäpä oiva säilytysrasia.

2 kommenttia:

  1. Itse olen tosiaan sitä vanhempaa Lushin käsivoidepalaa käyttänyt hanskojen kanssa ja aina iltaisin ennen nukkumaan menoa ja aamulla on ollut suhteellisen pehmoiset kädet. Tätäkin palaa aion kyllä testata, nuissa on kyllä niin loistavaa, kun jätettä ei jää mitään :).

    VastaaPoista
  2. Ne hanskat tosiaan auttaisi varmasti ihan jo käyttömukavuuteenkin, lopputuloksesta puhumattakaan =)

    VastaaPoista