tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ostosvinkki

Ajattelin hihkaista teille pienen vinkin mikäli lukijoiden joukossa on tästä tietämättömiä henkilöitä. Elikkäs, jo aikoja sitten näin Tokmannilla alennuksessa näitä Lumenen voidemaisia luomivärejä ja nyt sitten törmäsin niihin Citymarketissa jossa nämä maksoivat naurettavat 2 euroa per tuubi. Tokmannin hintoja en muista, mutta ehkä olivat euron kalliimpia. Muistelin lukeneeni eräästä blogista kuinka nämä ovat hyviä luomivärejä ja tuolla hinnalla en enää voinut vastustaa kiusausta, en vaikka meikkailuja en harrastakaan... Kuitenkin olen vakaasti päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni meikkieni suhteen eli tällä tavalla oikeutin shoppailuni ;) Muutenkin luulen voidemaisten luomivärien olevan meikäläiselle passeleita joten kotiutuin sitten kaksi tuubia eli kuvassa näkyvät sävyt Nude Glow ja Satin Glow.


Vielä en ole näitä testannut, mutta käyn kyllä ostamassa ne loput kaksi sävyä mikäli nämä osoittautuvat maineensa veroisiksi. Ja mikäli näitä on enää silloin jäljellä... Tänään lueskelin useammasta paikasta kommentteja ja kovasti näistä ovat käyttäjät tykänneet. Ihmettelen kyllä miksi näitä nyt myydään tällaisella hurjalla alennuksella, ei kai näiden valmistusta ole lopetettu..? Ainakin Lumenen omilla sivuilla nämä vielä näkyvät. Vilkaisin huvikseni Sokoksen nettikauppaa ja siellä nämä möllöttivät normaalihintaisina eli maksoivat hiukan päälle 12 €. Eli nyt kannattaa pitää silmät auki kaupoissa mikäli tahdot saalistaa nämä luomarit edullisesti. Ps. Ainakin meidän cittarissa oli Lumenen huulikiiltojakin halvalla (olikohan 3 € per kipale) mutta sain hillittyäni itseni niiden suhteen.

7 kommenttia:

 1. oliko tokmannilla mitään kivoja lakkoja myytävänä? :)

  VastaaPoista
 2. Viimeksi kun kävin (en muista milloin, olisko n. viikko sitten) niin siellä oli niitä samoja kuin ennenkin ja silloin esim. Flormarin lakkoja oli taas siinä missä niitä ruukaa olla, joskushan se laari on ollu melkein tyhjä. Tosin niitä uusia sävyjä en nähnyt, joistain blogeista kun oon bongannu sellaisia joita täällä ei oo vielä näkyny. Ja onhan siellä niitä muitakin lakkamerkkejä tuon Flormarin lisäksi =)

  VastaaPoista
 3. Joskus tekisi kyllä mieli käyä penkoutumassa sielläkin, kun on joskus aina jotakin lakka tarjouksia... Vaan eipä oo saanu aikaseksi käyä!

  VastaaPoista
 4. Ootko siis koskaan käyny Tokmannilla? Lakkoja on kyllä monilta merkeiltä, minä vaan oon nähny ne jo niin monta kertaa etten enää tee sieltä löytöjä ;D

  VastaaPoista
 5. On siellä joskus tullu käytyä, mutta lakkojen takia ei... :D

  VastaaPoista
 6. Kannattaa piipahtaa katsomassa lakkojakin ;) Eilen käväsin Kaijonharjun Tokmannilla ja siellä oli niitä uusiakin Flormarin sävyjä, en vaan enää muista oliko muita uusia kun sellainen läpikuultava, kimalteleva valkoinen... En vaan ostanut kun yritän jatkossa hankkia vaan niitä ihania lakkoja =)

  VastaaPoista