maanantai 19. maaliskuuta 2012

Grass or not to Grass

Otsikosta ei kannata kysellä sen enempiä, se vaan tuli =) Tutkimattomat ovat omituisten otsikoiden tiet. Niin, kyseessähän on Lushin ruohon tuoksuinen suihkugeeli jonka tilasin brittien Lushista. Siellä tämä 100 g pullo maksaa £ 4.75 joka on euroissa n. 5,70. Suomen Lushissa tuon kokoinen Grass kustantaa 9,95 €.


Lushin sivuilla tästä sanotaan näin: 

Tuoksuu vastaleikatulta aamuiselta nurmikentältä sekä pirteältä bergamotilta ja nerolilta. Ravitseva vehnänoras hoitaa ihoasi.

Oletko joskus halunnut tuoksua siltä kuin olisit juuri kierinyt vastaleikatulla nurmikolla? Sitten Lushin uusi Grass-suihkugeeli on juuri sinulle! Se jättää iholle suloisen suven tuoksun ja ravitsee samalla hipiää, sillä se pursuaa mineraalirikasta vehnänorasmehua. Vehnänoraassa on aktiivisia entsyymejä, proteiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja lehtivihreää, jotka kaikki hoitavat ja rauhoittavat auringonpolttamaa tai muuten ärtynyttä ihoa. Ihanan pirteä sekoitus bergamotti- ja neroliöljyä saa hyvälle tuulelle, ja ripaus santeliöljyä tasapainottaa ihoa vielä entisestään.

Oukei... Siis joo, olin ensin tästä innoissani, siis ennen kuin raahasin tämän suihkuun mukaan. Pullosta nuuhkittuna tästä tulee mieleen vastaleikatun nurmikon tuoksu ja samoin tuoksu leijailee kylppärin ilmatilassa silloin kun sitä on käyttänyt suihkussa. Samoin ruohoisuuden huomaa käyttäessä hyvin pieniä määriä, siis tyyliin jos pesee vain jalat tällä. Vaan ans olla kun käytät tätä koko kropalle. Juuei, vastaleikattu nurtsi on viimeinen asia mikä tuoksusta tulee mieleen. Tämä siis tuoksuu pahalle. Testautin tätä avokillakin ja hän on sentään maltillinen suihkugeelin käyttäjä (minähän siis lotraan suihkugeelejä) ja hänenkään mielestään tämä ei tuoksu nurmikolle vaan lähinnä metsälle. Minä en huomaa edes tuota metsäistä tuoksua (tulisikohan ko. haisu tuosta bergamotista ja nerolista..?) vaan pelkän kokonaisvaltaisen pahan tuoksun. Onneksi pihiys iski enkä tilannut tätä suurempaa pulloa, ei tuu kyllä ikävä. Sen sijaan ikävä tuli erästä Stendersin saippuaa joka oli siis sellainen nurmikolle tuoksuva. Ei sekään tainnut olla 100% identtinen oikean nurmikon tuoksun kanssa, mutta kuitenkin niin lähellä että vastaleikattu nurmikko siitä tuli heti mieleen. Harmi vain kun sitä ei enää ole heidän valikoimissaan, pitäisiköhän lähestyä heitä ja pyytää sitä takaisin valikoimiin. No mutta, tiedän että tällä Lushin suihkugeelilläkin on faninsa joten toteanpa tämänkin olevan vain makuasia.

Samassa syssyssä vilautan erään toisenkin suihkugeelin joka oli pettymys. Tuoksu tässä oli ok, koostumus taasen oli liian litkua. Jostain halpusokaupasta (tyyliin Maxi Makasiini tmv.) ostin tämän ja en kyllä tiedä edes minkä merkkinen tämä on. Toiste en osta, liian litkuiset suihkugeelit ovat kammotuksia. Eiku jaa, merkki taitaa olla Feel Good Fruits jos se jotakuta kiinnostaa...


6 kommenttia:

 1. Ruohon tuoksu kuulostaa hassulta suihkusaippuassa :D

  VastaaPoista
 2. Mutta on se vaan ihana tuoksu, siis jos se tuoksuu ruoholta =D

  VastaaPoista
 3. Jos joku haluais olla mulle ilkeä, antais mulle tota ruohontuoksuista suihkugeeliä lahjaksi - mä niin inhoan ruohon hajua, yäh !

  Onneks Yves Rocherilla oli suihkugeelit tarjouksessa 1,90 ja ne sai ilman postikuluja + kassi kaupan päälle ja 20e arvoista kosmetiikkaa.
  Sit siellä oli mun tykkäämääni käsivoidetta tarjouksessa :)

  Ostin toisenkin cracklelakan, pinkin - se oli huonoa. Sit kun menin vielä laittamaan pikakuivattajaa päälle, niin pinkki väri häipyi kokonaan.

  Mut Trindin nail repair on ihanaa, kovettaa munkin heikot kynnet <3

  VastaaPoista
 4. Tämän ostaminen olisi ilkeyttä ketä tahansa kohtaan... ;) No ei, jotkuthan rakastaa tätä tuoksua ja ite kyllä tykkään vastaleikatun ruohon tuoksusta. Mutta eihän kaikki siitä pidä =)

  Oliko se ostamasi toinen crackle kans Rimmelin vai kokeilitko jotain muuta merkkiä?

  VastaaPoista
 5. Ei se ollut Rimmelin vaan Wild Mild Cracked, 3,90 ja käyttökelvotonta :(

  Pitäis näistä nyt tietää, et halvalla ei hyvää saa. Mut kun kattelee kynsilakkapullojani, niin turhaan tulee ostettua isoa pullollista, sinne ne lopulta hyllylle jää puoliksi täysinä.

  VastaaPoista
 6. Mulla on vaan halpoja cracklelakkoja, Golden Rose (Seppälästä ostettu) ja sitten kaksi Flormarin (Tokmannilta ostettu, toista oon kokeillu mutta oletan toisenkin olevan samanlainen) ja ne on ollut ihan hyviä, mitä nyt meinaavat käytön aikana kökkööntyä sudin varteen mutta niin ne kalliimmatkin kuulemma tekee.

  VastaaPoista