keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hajuvesiprojekti

Hei, olen Nova ja olen hamsteri, kosmetiikkahamsteri. Kuten arvata saattaa, on jemmoihini kertynyt myös hajuvesiä vaikken ole koskaan ollut niiden suurkuluttaja. Noh, ei niitä oikeasti ole hirvittävän paljon, ehkä kymmenkunta plus sitten ehkä vajaat 10 minipulloa. Niin ja näytteitä, niitä on paljon. Eniveis, käyttöaste hajuvesilleni on ollut huono ja nyt olen hissukseen alkanut tekemään muutosta asiaan. En tajua miksen aikaisemmin ole hoksannut käyttää hajuvesiä vartalolle, en vaikka enköhän minä ole ollut tietoinen siitä ettei niitä tarvitse ruiskia vain tiettyihin tarkkaan määriteltyihin paikkoihin... Tutkimattomat ovat varhaisdementikon aatokset. En oikein pidä siitä jos tuoksu tuoksuu liikaa omaan nenääni (plus se tupakointini, hajuvesi + tupakka = yhhhyh!) ja nyt sitten tosiaankin olen alkanut käyttämään haisuvesiä vartalotuoksujen tapaan (tokikaan en suihkauta niitä ihan niin paljon kuin vartalotuoksuja). Tokihan tuoksun aistii vartalollekin suihkutettuna, mutta se ei kuitenkaan ole heti tunkemassa nenään. Päätin ottaa kerralla käyttöön kaksi hajuvettä joita sitten käyttelisin fiiliksien mukaan. Rehellisyyden nimissä todettakoon etten taida jaksaa kerralla käyttää loppuun kumpaakin pulloa, vaihtelunhaluinen kun olen. Eli laitan varmasti tuoksut jossain vaiheessa tauolle, varsinkin toinen niistä on sellainen josta en tiedä pidänkö vai enkö pidä. Niin ja semmonen ikävä juttu vielä, näitä ei siis saa enää Avonilta =( En tiedä löytäisikö näitä vaikkapa eBaysta jos mieli niin tekisi.

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Fire me up-tuoksu joka aika karmeasta ulkonäöstään huolimatta (juu, pullon väri menettelee, mutta että ihan keltainen korkki..eih, tulee mieleen joku lapsille suunnattu tuoksu) on aivan ihana tuoksu.


Joko sanoin että tämä on ihana? ;) Kuvauksen mukaan tässä tuoksuu kirsikka, orvokki ja vetiver. Huonon tuoksunenän omaavana en osaa sanoa noista kahdesta viimeisestä mitään, mutta kirsikan kyllä havaitsen tässä ja sen vuoksi tätä tuoksua rakastakin. Tämä on samalla makea ja kuitenkin jotenkin kirpsakka. Eli minun mielestäni tämä ei ole mikään ällöimelä tuoksu. Tässä sarjassahan oli aikoinaan kahta muutakin hajuvettä, Make me wonder ja Make me smile. Niistä minulla taitaakin olla näytteet joten pitääpäs kokeilla joskus niitäkin.

Ja sitten se toinen tapaus, Wish of happiness. Tämä taitaa olla vanhempi kuin Fire me up, olenkohan ihan väärässä..?


Tässä tuoksuu verigreippi, raikas sitruuna, päärynä ja appelsiininkukka. Kuulostaa hurmaavalta, mutta jotenkin tästä tuoksusta puuttuu se kuuluisa 'jokin'. Suihkuttaessa tämä on ihan jees ja jotain sitrushedelmiä havaitsenkin tuoksussa. Mutta ans olla kun tämä asettuu iholleni, ihan kuin siihen tulisi jokin lievä tunkkainen vivahde. En tiedä kuvittelenko, kerran kyselin avokiltani ko. tuoksun muuttumisesta ihollani ja hän totesi vain jotain tyyliin 'höpö höpö'. Että tiedä häntä mikä on totuus. Ihan ok tuoksu, mutta luulenpa etten jaksa tätä käyttää loppuun vaan tämä päätynee joskus ns. vessatuoksuksi. Tässäkin sarjassa oli kaksi muuta tuoksua, Wish of love ja Wish of luck. Pitääpä penkoa varastoja josko niistäkin löytyisi näytteitä...

Tästä siis alkaa hajuvesiprojektini. Toisaalta homma otti takapakkia koska en voinut vastustaa kiusausta olla ostamatta erästä hajuvettä Facebookin kosmekirppikseltä. Mutta hei, se oli halpa ja sentään en ostanut samalta myyjältä erästä toista saman sarjan haisuvettä, en vaikka vähällä oli lipsahtaa. Ja on minun kätköistäni lähdössä uuteen kotiin peräti kaksi pientä hajuvettä..seli seli ;)

Mutta niin, oliko nämä tuoksut tuttuja teille tai onko/oliko näistä jompi kumpi jopa lempparinne silloin joskus?

8 kommenttia:

  1. Miten käytät vartalotuoksuja? Sori yksinkertaisuuteni :)

    Mullakin oli tuoksuvaraston tyhjennysoperaatio, joka on nyt hyvällä mallilla. Vinkkinä: nättejä pulloja on kivempi katsella, eivät "häiritse". En ole tuoksujen suurkuluttaja, no yksi suihkaus aamuisin.

    Muuten, tuoksujenkin ominaisuudet muuttuvat avaamisen jälkeen. Eritoten jos korkkaamisesta on jo aikaa. Jos tuoksu alkaa tökkimään niin se voi johtua myös siitä.

    VastaaPoista
  2. Itse tykästyin siihen Make Me Wonder-tuoksuun, mutta en ehtinyt ostaa sitä sitten :(. Näyte on vielä olemassa sentään.

    Ja mä niiiin rakastan tuota Wish of Happinessia, on niin täydellinen tuoksu mulle, eikä mielestäni ole hirveästi muuttunut, vaikka kaapissa onkin ollut jo sieltä vuodesta 2008-2009 asti :D.
    Työkaveri kerran kysyi, onko mulla Escada Sunset Heat-tuoksua kun kuulemma tuoksuin siltä :).
    Että mun iholla ei tuo muutu ainakaan tunkkaiseksi, siksi olenkin niin rakastunut tuohon :).

    Melkein tekisi mieli ehdottaa, että voisin ostaa sulta tuon, mutta itsellänikin vielä puolikas pullo jäljellä :D. Ja kuitenkin on saman tyyppisiä tuoksuja kaapissa, niin en aio murehtia tuota, kun tuo oma pulloni joskus loppuu :).

    VastaaPoista
  3. Kisu: Minä vaan ruiskin suihkussa käynnin jälkeen vartalotuoksua ympäriinsä eri kohtiin kropassa =) Yritin miettiä että montakohan suihkausta laitan yhteensä, se taitaa riippua vähän tuoksusta ja sen voimakkuudestakin, mutta ehkä sellaiset 4-5 suihkausta. Mietin myös tuota tuoksun muuttumista, tai paremminkin pilalle menemistä, mutta en oikein tiedä kun tuoksu on säilytetty suht oikein ja esim. ilmaan suihkutettuna tuoksuu ihan hyvälle. Tuoksuthan käyttäytyy eri tavalla eri ihmisillä eli ehkä tuo tuoksu muuttuu mun iholla vaikka avokki sen väittääkin tuoksuvan ok:lle =D

    Anzu-Anssu: Voi että se aina harmittaa jos ei oo ehtinyt ostaa jotain tuoksua itselleen =/ Minä kans harmittelin mielessäni kun en ostanut niitä Avonin Ice sheers-tuoksuja, ne kun kuulostivat hyviltä (näytteitä mulla ei oo ollutkaan niistä). No, nyt sitten onnekseni bongasin Facebookin kosmekirppikseltä henkilön jolla oli myynnissä käytettyinä se vihreä ja keltainen tapaus, ostin sitten sen vihreän häneltä. Keltaisenkin olisin halunnut, mutta hillitsin itseni..tosin, vähän harmittelen, eihän se olis maksanut kuin vain 3 €... Joo, ehkä minä tosiaankin vain kuvittelen tuon tuoksun muuttuvan ihollani. Tai kyllähän jokaisen iholla tuoksut käyttäytyy eri tavalla joten voihan olla ettei Wish of happiness ja mun iho natsaa yksiin =D

    VastaaPoista
  4. Ahaa, okei. Mä laitan aina suihkun jälkeen vartalovoidetta, joka on useimmiten hajustettu, joten tuommoinen käyttö ei tullut mieleen!

    Yleisesti pohdin tuota tuoksun muuttumista, en epäillyt sinun tuoksujesi kohtaloa, heh.

    Jos ostat multa loput Fruttinit niin saat kaupan päälle sen keltaisen Ice Sheers-tuoksun ;) En ole tuoksutellut sitä. Ja voisin yhden Anew-puhdistusvoiteenkin laittaa. Panokset kovenee =D

    VastaaPoista
  5. + minttuvadelma-suihkugeelin parilla egellä (kaikki menee sillä 7,2e pk) :D

    VastaaPoista
  6. Kannattaa tosiaan sitten vähän miettiä minkä tuoksuista vartalosuihketta suihkii mikäli käyttää hajustettua vartalovoidetta, siis ettei tuoksut riitele keskenään =D Tai sitten käyttää hajustamatonta voidetta. Hmm, minäpäs tässä pistän harkintaan tuon ehdotuksesi ;)

    VastaaPoista
  7. Hei jos haluat jostain syystä myydä Fire me Uppisi niin kerro :) mulla ei ole avon-konsultteja kavereina ja tuon tuoksun metsästys on muuttunu TOSI vaikeeksi.

    VastaaPoista
  8. Siitä en näillä näkymin luovu, on sen verran ihana tuoksu =)

    VastaaPoista