tiistai 28. helmikuuta 2012

Ojasta allikkoon

Jokunen aika sittenhän manasin Casuellen helmiäisvalkoista kynsilakkaa ja päätin hankkia sille paremman seuraajan. Ensin ajattelin tilata sen, suunnittelinhan lakkatilausta rapakon toiselle puolelle. Loppujen lopuksi ostin kuitenkin marketista Maybelline Mini Coloraman sävyssä Marshmallow. Btw, tuntuipa jotenkin 'kamalalta' maksaa markettilakasta about 5 €, tiesinhän että ulkomailta tilaamalla saisin samaan hintaan jonkun laadukkaamman lakan... Tokihan olen ostellut esim. Models Ownin lakkoja Seppälästä ja nehän maksavat piirun alle 5 erkkiä. Mutta jotenkin ne ovat kuitenkin vähän eri juttu kuin Maybelline..tai ainakin minun mielestäni ovat. Vaan arvatkaapas vaan oliko virhe ostaa ko. lakka? No olihan se. En tiedä onko vika lakkaajassa vaiko lakassa (tai paremminkin sudissa), mutta suti jätti kynsiin sellaiset inhottavat raidat. Mine en tykkää, en sitten yhtään! Otti kyllä päähän ja rajusti. Vaan ei auta, kyllä mun tarvii käyttää tuo loppuun ennenkuin metsästän hyvän valkoisen helmiäislakan.

Sitten siihen lakkaukseen. Laitoin ensin kaksi kerrosta, tosin tajusin jo silloin kynsien tarvitsevan sen kolmannenkin kerroksen. Jätin sen kuitenkin seuraavaan päivään ja samalla tein nimettömään pienet koristelut.


Koristeina on siis hopeista ketjua ja kahta eri väriä olevia metallisia helmenpuolikkaita. Kuvassa ei ole vielä pikakuivattavaa päällyslakkaa, epäilin sen tekevän lopputuloksesta klöntsäisen näköisen ja niinhän se tekikin. Pitänee hankkia kynsiliimaa, ehkä sitten ei tarvitse laittaa päällyslakkaa koristeiden päälle. Ja muutenkin kynsiliima on pop, kiinnitys oli jäänyt heikohkoksi ja heti käsienpesun yhteydessä yksi helmenpuolikas lähti litomaan. Poistin sitten koko höskän ja lakkasin kynteni toisella lakalla, joskus nämä lakkaukset vaihtuvat hyvinkin ripeään tahtiin ;) Tässä vielä lähikuvaa koristelusta. (Tiedetään, kuva on omituisen kellertävä, minä olla pahoilla).


2 kommenttia:

  1. Argh, toi Casuelle on oikeesti hirveä. Sorruin siihen kanssa jossain halpakaupassa. Sutiin irtosi jotain mustaa ihmehötöä korkista, lakka oli klähmäinen eikä kuivunut millään. Kun olin koko päivän lakannut kynsiä, meni hermot, ja siitä tuli eka lakka, jonka olen heittänyt roskiin.

    Mutta toi ketju tms on hauskaa. Pitänee kokeilla joskus.

    -T-

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää että syy on tosiaan lakassa eikä sen käyttäjässä =) Mullaki ko. lakka odottelee nyt keikkaa ongelmajätekeskukseen...

    VastaaPoista