lauantai 18. helmikuuta 2012

Melvita Eau de Cologne Tonique

Jostain syystä mulla tulee colognesta mieleen joku miesten tuoksu vaikkei asia olekaan niin, Eau de Colognehan on vain hajuvesistä se halvin tyyppi koska siinä eteerisiä öljyjä on vähiten. Minulla on kaikenmaailman hajuvesiä ja niiden näytteitä vaikka millä mitalla, mutta olen jotenkin ollut huono käyttämään niitä. Suurin syy taitaa olla tupakointini, omasta mielestäni tupakan tunkkaisen hajun ja hajuveden yhdistely olisi julmaa kidutusta kanssaihmisilleni. Tähän toivoakseni tulee muutos tulevaisuudessa, ehkäpä tämänkertainen suunnittelemani tupakoinnin lopettaminen lopultakin onnistuisi. Olen siis polttanut teini-iästä lähtien ja laskeskelin polttaneeni aktiivisesti sellaiset 20 vuotta (lukuunottamatta pieniä lakkoja) ja se on liian paljon se. Ajattelin tällä kertaa kokeilla sähkötupakkaa ja itse sähkötutupakan hankin jo jokin aika sitten, nikotiininesteet tulevat lähiaikoina. Mutta, se siitä kessuttelusta.

Viime kesänä eräässä kaupunkimme luontaistuotekaupassa oli hulppeat alennukset remontista johtuen. Btw, arvatkaa harmittaako nyt, muistaakseni etanaseerumia sisältävä kasvovoidekin olisi tuolloin ollut huimassa alennuksessa ja jostain kumman syystä en sitä ostanut. Kele, joskus ihminen on niiiin tyhmä. Mutta niin, sieltä sitten tuli nappastua mukaan tämä Melvitan Eau de Cologne Tonique. Kuten huomata saattaa, tekstissä puhutaan inkivääristä (sen huomasin vasta nyt, haha!), kiivistä ja appelsiinista. 


Sivutekstissä puhutaan vielä enemmän, klikatkaa kuvaa mikäli ei meinaa näkyä tarpeeksi hyvin.


Pulleropullon (siis lasisen sellaisen) kanssa saa kyllä olla varuillaan ettei pudottele sitä lattialle. Siitä se itku ja hammastenkiristys tulisi.


Pullo ei kyllä ulkonäöllään koreile ja tässä ei tosiaankaan ole mitään muovista suojaa suuttimen päällä niin kuin yleensä suihkutettavissa tuotteissa on. Vaan eipä tuo minnuu haittaa, eipähän tartte räpeltää korkin kanssa!


Valitettavasti minun täytyy todeta vaihteeksi se, että minä olen huono arvioimaan tuoksuja. Taitaa tuo tupakointikin tehdä osansa plus se, että en ole asiantuntija erinäisten vivahteiden suhteen. Sitruksisuuden tässä havaitsen ja sitten jotain muuta. Mietin onko se sitten se kiwi (vaikkei se mielestäni tuoksu sille, mutta nenäänihän ei ole luottaminen) ja nyt sitten havaittuani inkiväärin läsnäolon mietin voisiko se olla sitä. Mene ja tiedä, mietinnät varmasti jatkuvat pullon loppumiseen saakka. Tämä on kuitenkin ihan mukavan pirtsakka sitrusmainen tuoksu jossa tuntuisi olevan aavistus makeutta, kaikinpuolin miellyttävä tapaus. Yksi miinus tässä kuitenkin on ja se on heikko kestävyys iholla. Toki Eau de Cologne ei kestäkään niin kuin EdT tai EdP, mutta kieltämättä olisihan tuo voinut tuoksahtaa iholla vielä seuraavana aamunakin, ruiskin siis tätä iltasuihkun jälkeen koko kropalle. No, ei se mitään, tietysti sitä voi aina suihkia lisää... Tämä arvio oli vähän tällainen jalkapuoli ja se ei taida pahemmin haitata, kas kun en tiedä onko tätä enää myynnissä, ainakaan googlettelut eivät oikein tuottaneet tulosta. Ehkä tätä jostain ebayn ihmeellisestä maailmasta saisi, mutta eiköhän tämä yksi pullollinen riitä minulle. Kiva tuoksu, mutta maailma on täynnä muitakin kivoja tuoksuja ja vieläpä sellaisia jotka kestävät iholla paremmin.

2 kommenttia:

  1. Kuinka iso tuo pullo on?
    Näyttää ainakin tosi isolta :D

    VastaaPoista
  2. Haha, kuvakulma vissiin hämää, se on 100 ml pullo =D

    VastaaPoista