torstai 2. helmikuuta 2012

Lush Uk + ihanainen Karma

Päätinpä minäkin sitten tilata tuotteita Englannin Lushista, siellä kun hinnat ovat paljon halvemmat verrattuna Suomen Lushiin. Tein tilauksen 19.1. ja sain hakea paketin postista 25.1. Nopeaa vai mitä? Jossain vaiheessa kyselin tilaukseni perään, kas kun en saanut sähköpostiin mitään tilausvahvistusta. Noh, olihan tilaukseni tullut perille, he eivät vain laita vieraileville tilaajille vahvistusta, ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät saavat sen. Minä kyllä ensin koetin rekisteröityä vaan sitten kohtasin ylitsepääsemättömän (köh...) ongelman eli en keksinyt miten osoitteeni pitää sinne naputella. Naputtelin sen siis sinne vaan sittenpä sivusto alkoi herjaamaan jotain ja jätin rekisteröitymisen kesken... Jos joku on rekisteröitynyt sinne onnistuneesti niin voisitko kertoa ystävällisesti mitä mihinkin riville laitetaan ;)

Tilaus meni siis kaiken kaikkiaan hyvin ja mitään suurempia tuhojakaan matkan varrella ei ollut tapahtunut, mitä nyt suihkugeelipullo oli päästänyt laatikkoon pienen tirauksen sisältöään. Vaan eipä se haitannut, sitten olisi haitannut jos koko pullo olisi tyhjentynyt... Lisäksi kuivashampoopullon ympärillä oli vähän sitä itteään eli kuivashampoota, mutta tuotteen koostumuksen huomioon ottaen (hyvin hienojakoista jauhetta) en ihmettele sitä yhtään, sen pakkaaminen on varmasti pöllyävää hommaa. Yksi tympäännys kuitenkin oli, en nimittäin saanut näytteitä. En vaikka niitä erikseen pyysin. Jostain blogista luin että heiltä näytteitä pitää pyytää erikseen eli eivät laita niitä automaattisesti. Olisin siis tahtonut näytteet kolmesta eri voiteesta ja laitoin vielä loppuun maininnan silmäniskun kera jotta toki voivat laittaa muitakin näytteitä. Olikohan se liikaa englantilaisille..? ;) Vai onkohan englantini vieläkin huonompaa kuin luulen... No, eiköhän kyse ole ihan vain unohduksesta, sattuuhan niitä. Aion kyllä tilata toistekin ja katsotaan saanko silloin näytteitä. Jos en, niin sitten voin nykäistä pienimuotoisen herneen nenäonteloon... ;D

Mutta, sitten asiaan. Tämän näköinen saalis paketista kuoriutui. Näistä jokaisesta tulee luonnollisesti aikanaan omat arvionsa.


Hinnat ovat tosiaankin halvemmat kuin täällä, joissain tuotteissa eroa on paljon ja joissain vähemmän. Keskityn hintoihin tarkemmin sitten tuote-esittelyjen yhteydessä, mutta kerrottakoon nyt että tuo satsi maksoi postikuluineen sellaiset 45 €. Verrataan kuitenkin vähän koko satsin hintaa Suomen Lushin nettisivujen hintoihin. Vähennän pois tuon erään tuotteen joka oli Englannin Lushilla alennuksessa ja jota ei saa näemmä Suomesta eli tämän laskuoperaation jälkeen tilauksen hinnaksi jää n. 43,70 € joista postikulujen osuus n. 9,50 €. Sama satsi Suomesta tilattuna olisi maksanut 62,75 € (postikulujen osuus 5,50 €) eli säästöä tuli vajaat 18 euroa suuremmista postikuluista huolimatta. Aika hurjaa, vai mitä? (Huomatkaa muuten että hinnat ovat siellä luonnollisesti ilmoitettu puntina eli valuuttamuunninta kehiin mikäli tahdotte vertailla hintatasoa).

Ja sitten se Karma saippua jota en koskaan ole raskinut tilata täältä (Suomessa maksaa 6,95 €, Englannissa n. 4,72 €) ja jota ei tainnut olla Tallinnan Lushissa silloin kun siellä kävin. No, tässä tuotteessa hintaero ei ole päätähuimaava, mutta päätin tilata kun siitä olen joskus haaveillut...


Ei minulla ole paljon sanottavaa tästä, tämä on saippua ja tämä on ihana. Tuoksu on sellainen mausteisen appelsiininen ja suihkussa minulla tuli tuoksusta mieleen jopa Coca Cola =D Mielelläni vietän suihkuhetket tämän kanssa, hyvää kannatti siis odottaa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti