maanantai 3. lokakuuta 2011

Garnier shampoo ja hoitsikka

Reilu kuukasi sitten käytiin heittämässä reissu ulkomailla, siis Haaparantaan kävi tiemme. Siellähän sitten piti vähän tutkailla erinäisiä kosmeettisia purkkeja ja purnukoita, osaltaan kun valikoima oli erilainen verrattuna Suomen valikoimiin. Btw, olin ällistynyt huomatessani että ihan jossain ns. normikaupassa bongasin Color Clubin kynsilakan! Tosin valikoima ei tosiaankaan ollut ällistyttävä, tämä mieleeni tullut kauppa (jonka nimeä en tietenkään muista) oli sellainen jossa taisi olla myynnissä vain yhtä sävyä. Voihan tietysti olla niinkin ettei hyllyjä ollut ehditty täytellä tai jotain. Mielenkiintoista(?) oli sekin, että ainakin tuossa kaupassa Color Clubit oli pakattu sellaiseen muoviseen pussiin, siis sellainen pussukka jossa vaikkapa täällä meillä myydään marketeissa meikkisuteja jne. Mutta niin, sitten asiaan. Nappasin Ruotsista mukaani Garnierin shampoon ja hoitoaineen, en nimittäin äkkiseltään muistanut myydäänkö näitä Suomessa.


Huonolla ruotsinkielipäällä (mielenkiintoinen sana) oletan näiden soveltuvan kiiltoa kaipaavalle hiuslaadulle. Oletan myös shampoon ja hoitsikan sisältävän jotain kirsikkauutetta, tosin tuoksussa en havaitse mitään kirsikkaista. Tuoksu on oikeastaan aika pliisu, mutta kuitenkin ok. Aika peruskamaa nämä minusta ovat. Ensin ajattelin hoitoaineen olevan sellainen kevyesti hoitava, tein siis päätelmän pelkän ulkonäön ja koostumuksen perusteella. Hoitoaine kun oli jotenkin sellaista kevyen oloista. Mutta kyllä tämä ihan hyvin hoitaa, tosin hoitavampiakin tapauksia olen kokeillut. Mielipiteeni näistä on siis aika neutraali, voisin käyttää toistekin, mutta ikävä ei tule. Ja tosiaan, en tiedä saako näitä Suomesta. Lahopäänä en ole muistanut bongailla näitä mitenkään aktiivisesti, ainoastaan kerran Tokmannilla käydessäni etsin näitä ja eihän niitä siellä näkynyt. Suomen Garnierin sivuillakaan näistä ei mainita joten voi olla ettei näitä ole meillä myynnissä.

Ja sitten vielä eräs Oriflamen hiusnaamio (aloe vera & passion) jonka arvostelu on turhaa, en nähnyt tätä enää firman valikoimissa. Oon näemmä vähän liian hidas joidenkin tuotteiden käytön suhteen... Mainitaan nyt kuitenkin muutama sananen, voihan joku saada tämän jostain kätösiinsä ja tiedä häntä vaikka tätä vielä joskus myytäisiinkin Oriflamella.


Minä en hirvittävästi rakastunut tähän tuotteeseen vaikkei tämä mikään huonokaan ole. Ehkä palavien tunteiden puuttuminen johtuu siitä, että tämä Wellan itsestäänlämpiävä naamio on vaan kaikkien aikojen paras hiustuote mihin olen törmännyt. En muuten ole tainnut koskaan käyttää tätä Oriflamen tapausta ihan oikeaoppisesti, hiuksethan olisi hyvä kuivata pyyhkeellä ennen naamion länttäämistä ja minä taasen olen rutistellut käsin suurimman osan vedestä pois. Vaikutusaikakin tälle pitäisi olla muistaakseni 5 min., mutta useimmiten annoin naamion vaikuttaa vain sen ajan mitä kropan pesemiseen tuhraantuu. Mutta mitä nyt tässä hipeltelen hiuksiani Oriflamen naamion jälkeen, niin kivan tuntuisethan nämä ovat. Vaan kun olet yhteen tuotteeseen rakastunut niin niin..tiedättehän te ;) Miinusta saa tuo purkki, olen tullut siihen tulokseen etteivät tuollaiset purkkimaiset tuotteet suihkussa ole meikäläisen juttu, tuubit ovat niin paljon kätevämpiä. Eli vaikkei tämä ole mikään pohjanoteeraus hiusnaamioksi, niin ei mulle tule mikään suunnaton ikävä tätä tuotetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti