tiistai 19. heinäkuuta 2011

Taas Avonin tuottehita

Nämä ovat taas sarjassamme 'tylsät arviot', mutta minkäs teet, pitäähän sitä yrittää arvioida edes lähestulkoon kaikki käyttämänsä tuotteet. Tosin tuosta tulikin mieleeni, että esmes monet suihkugeelit on jäänyt aikojen saatossa arvioimatta... Mutta kun ne nyt on 'vaan' suihkugeelejä joten ihan jokaisesta ei tule jaariteltua arvioita.

Elikkäs, olen nyt jonkin aikaa käyttänyt kasvovoiteena Avonin Anew Rejuvenate-päivävoidetta, tästähän on olemassa yövoidekin, mutta sitä ei ole tullut hankittua. Nämä Anew-sarjan tuotteethan ovat vähän tyyriimpiä (tai riippuu mitä kukin pitää tyyriinä), mutta useinhan nämä ovat jonkinlaisessa tarjouksessa. Tämä voide on tarkoitettu ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin (tämä Rejunevate-linja on suunnattu yli kolmikymppisille), Avonin sivuilla ihon ongelmasta mainitaan näin ja voiteen siis pitäisi auttaa näihin probleemiin: 

Ensimmäiset ikääntymisen merkit: iho näyttää väsyneeltä, ohuita juonteita, näkyvät huokoset ja epätasainen ihonsävy.

Noh, minä en ole huomannut ihossani mitään radikaaleja muutoksia ns. parempaan suuntaan, mutta ihan mukava voide tämä on. Plussaa tämä saa UVA/UVB suojakertoimestaan joka on peräti 25. Välillä minusta vaan tuntuu ettei tämä kosteuta ihan tarpeeksi ihoani joten täytynee välillä käyttää jotain hiukan tuhdimpaa voidetta. Mutta kuten sanottu, kokeilemisen arvoinen tuote.


Tämä toinen arvio on sitten semmoinen turha arvio. Panttasin tätä siis liian kauan koska kyseistä silmänympärysvoidetta ei taida enää löytyä Avonilta, tuo Solutions-sarja kun on uudistunut. Totean siis tästä Hydrofirming-silmänympärysvoiteesta vain sen, että tämä on sellainen perustuote. En oikein tiedä mikä Avonin silmänympärysvoide vastaisi tätä joten lukijoiden vinkkejä otetaan vastaan =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti