perjantai 15. heinäkuuta 2011

Advance Techniques Lotus Shield

Olen nyt joitain kertoja käyttänyt tätä Avonin hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja eipä minulla ole mitään pahaa sanottavaa tästä. Ihan ok tuote, tosin annostuksen kanssa kannattaa olla ehkä hiukan varovainen ettei länttää tätä päähänsä liikaa. Avonin sivuilla tästä kerrotaan näin:

Kevyt, hiuksiin jätettävä seerumi, joka taistelee pörröisyyttä vastaan kosteassa ilmassa. Tuote on saanut inspiraationsa lootuskukan lehden vettä hylkivästä ominaisuudesta ja muodostaa kevyen suojakerroksen, joka auttaa sitomaan kosteuden ja pitämään hiustyylisi siistinä tekemättä hiuksia raskaiksi.

Tuosta pörröisyyden vastaisesta taistelusta kosteassa ilmassa en kyllä osaa sanoa mitään, kenties lukijoiden joukossa olisi joku jolla olisi kokemusta tästä.

Mutta, tuotteen ylenmääräinen pakkaus saa kyllä moitteita. Hei kamoon, eikös vähempikin pahvimäärä olisi riittänyt? Vasemmalla oleva valkoinen pahvi on päällyspakkaus ja sen sisällä oli vielä tuo hopeinen pakkaus ja luonnollisesti sen sisältä löytyi pullo. Ainakin minun mielestäni vähempikin pahveilu olisi riittänyt...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti