tiistai 21. kesäkuuta 2011

Zoya Sara

Alan pikkuhiljaa (okei, suorastaan vauhdilla) rakastumaan Zoyan lakkoihin. Omistuksessani on kaksi ko. merkin lakkaa ja kumpikin on vakuuttanut minut ihanuudellaan, ainakin nämä omistamani yksilöt ovat säihkyväisyydessään vallan hurmaavia. Tässä postauksessahan esittelin Glorian ja nyt sitten esittelen Saran joka saapui minulle yhtä aikaa edellisessä jutussa esittelemäni Color Clubin lakan kanssa.

Nom nom..pahus kun kamera ei taltioinut pullossa olevan lakan sävyä oikein, tässä kuvassa se näyttää jotenkin pliisulta. Oikeasti lakka on paljon moniulotteisempi.


Sisällä ikkunan edessä otettu kuva. Ja kyllä, ehdin saada keskariin jo pienen rutun...


Ulkona otettu kuva.


En tiedä erotatteko kuvista tietyn efektin (jonka virallista nimeä en tiedä), lakka ei siis ole täysin tasainen vaan siinä on sellaisia hippusia, olisikohan flakes oikea termi..? Suosittelen googlettelemaan parempia kuvia tästäkin lakasta. Ostin tämän oikeastaan siksi, että luin jostain blogista tämän muistuttavan hyvin paljon China Glazen Ruby Pumps -lakkaa. Ja tuota kyseistä lakkaahan olin himoinnut, tosin jostain syystä en tilannut sitä aikoinaan... Noh, nyt sain vallan hyvän korvaajan sille. Yllätyin Saran pigmenttisyydestä, olin ihan varma ettei se peitä kovin helpolla. Kuinka väärässä olinkaan, kynsissä taitaa olla vain kaksi kerrosta. Tiedetään, ihanaa kun aina totean jotain tyyliin 'taitaa' tai 'muistaakseni'..pitäisi todellakin alkaa kirjoittamaan ylös kuinka monta kerrosta sitä lakkaa onkaan sutinut kynsiinsä. Mutta olen siis 99,9 % varma kahdesta kerroksesta, kas kun tosiaankin olin äimänä tämän lakan peittävyydestä. Ehkä joissain tapauksissa jopa yksi kerros tuottaisi tarpeeksi peittävän tuloksen, pitäisikin joskus testata. Mutta noin niinku muuten kaksi kerrosta on mielestäni erinomainen tulos, monet lakat kun vaativat tuhottoman määrän niitä kerroksia.

Valitettavasti tämä alkoi kulumaan kärjistä suht nopsaan. En tiedä onko syy pikakuivattava lakka, muistelen lukeneeni jostain että ne voisivat jollain tapaa kutistaa lakkaa. Tiedä häntä onko se totta. Tai ehkäpä syy on se, että en sutinut pikakuivattavaa tarpeeksi paljon kärkiin ja muutenkinhan tällaisissa kirkkaissa lakoissa kuluminen näkyy herkästi. Mutta siltikin olen rakastunut =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti