lauantai 25. kesäkuuta 2011

Susi jo syntyessään

Uteliaisuuttani päätin tilata Avonilta kuvassa näkyvän helmiäismäisen kynsilakan. Tarkemmin sanottuna kyseessä on eräänlainen hoitolakka. Valitettavasti sen funktio jäi minulle hämärän peittoon, kohta kuulette miksi. Mutta niin, jos olisin heti ajatellut hiukan tarkemmin pakkauksen toimivuutta, olisin ehkä jättänyt tämän ostamatta. Pakkaus oli siis susi jo syntyessään ja tahtoisinpa kysyä sen suunnittelijalta mitä hän oikein ajatteli...

Tuote sinällään olisi ehkä saattanut toimia, kuka tietää. Se jätti kynnen pinnalle hentoisen vaaleanpunaisen helmiäismäisen hohteen. Hyvin huomaamaton, mutta siitä huolimatta ihan nätti. Tuossa kuvassa tuotetta on kynsilläni kaksi kerrosta ja sitä kehoitettiin laittamaan 2-3 kerrosta.


Pullohan oli  suunniteltu niin, että suti on pullossa kiinni ja pulloa pusertamalla saadaan lakkaa sutiin. Äkkiseltään ajateltuna ok idea, käytäntö vain osoitti sen olevan melkoisen typerä idea. Ensinnäkin, ainetta pitäisi yrittää saada tuserrettua juuri se oikea määrä sutiin. Jos tuserrat liikaa, täytyy sinun pyyhkäistä ylimääräinen lakka paperiin tai vaihtoehtoisesti sutia se toiseen kynteen. Ainakin minä keskityn mielelläni vain yhden kynnen käsittelyyn kerrallaan. Mietin myös miten sudin käy ajan mittaan, kuivuuko se sellaiseksi kuivaksi koppuraksi, jäähän siihen ainetta aina vähän vaikka sen käytön jälkeen pyyhkisikin puhtaaksi. No, näin äkkiseltään voin sanoa ettei se nyt ihan tönköksi kuivunut, mutta tiedä häntä miten töhnäiseksi se olisi ajan mittaan muuttunut...

En myöskään saanut aikaiseksi raidatonta lopputulosta. Ensimmäinen kerros oli aina ok, toiseen kerrokseen sain aina ne raidat. En tiedä oliko vika sudissa vai käyttäjässä, mutta siitäkään en ehtinyt päästä selvyyteen. Siis, käytin tätä peräti kaksi kertaa ja sitten pakkaus meni rikki. Toisella kerralla olin taas laittanut kaksi kerrosta ja ensin ajattelin etten laittaisi enempää. Lopulta kuitenkin päätin koettaa kolmatta kerrosta ja testata saisinko aikaiseksi tasaisempaa tulosta. Se vain jäi haaveeksi, kävi nimittäin näin.


Kuten huomata saattaa, tuo pullon kaulassa oleva muovinen juttu alkoi falskata kunnolla ja lakkaa tursusi sieltä välistä. Olin kyllä huomannut tuon rinkulan liikkumisen jo hetkeä aikaisemmin, mutta en saanut sitä pysymään paikoillaan. Eli enpä vainen pystynyt enää lakkailemaan ja päätinkin heittää mokomalla kuikkaa. Vaikkei pullo olisikaan hajonnut, niin siltikään en vakuuttunut tästä tuotteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti