keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Simppelit kynnet-taas ;)

Esittelyssä taas eräs Ccuk:n lakka, ostin tämän yhtä aikaa sen hopeisen ihanuuden kanssa. Hopeinen tapaushan oli peittävyydeltään hyvä ja niin oletin tämänkin olevan. No, eipä ollut vaikka äkkiseltään katsottuna tämän voisi luulla peittävän parilla kerroksella. Lakka on siis nimeltään (tai siis sävyltään) 247 Amethyst ja näyttää pullossa tältä. Paitti että luonnossa sävy on inasen verran erilainen...


No niin. Laitoin tätä ensin kaksi kerrosta, en nimittäin jaksanut alkaa sutimaan sitä kolmatta kerrosta. Niinpä laitoin pikakuivattavan päälle ja ajattelin kerrosten jäävän siihen. Vaan sittenpä jonkun ajan kuluttua hoksasin kynsien olevan kuivat ja päätin siltikin lisätä sen kolmannen kerroksen (plus tietysti vielä sitä pikakuivattavaa päälle). No jaa, eipä ne alimmat kerrokset tainneetkaan olla täysin kuivat ja kohta sainkin runttuja kynsiini. Minä en kuitenkaan ole aivan älyttömän ranttu kynsieni suhteen, varsinkin kun tiesin poistavani lakkauksen about seuraavana päivänä. Eli annoin niiden olla ja länttäsin suunnitelmieni mukaan kukkatimangit nimettömään.


Tuollaiset hempeät kukkatimantit eivät ole ihan meikäläisen makuun, mutta käytettävähän niitä on jos on sattunut saamaan sellaisia omistukseensa (siis ihan itte oon nämä ostanut, mua ei oo mitkään sponsorit lähestyneet) Silmänisku Tuo lakka muistutti mielestäni Goshin Frou Frou -lakkaa vaikka ne eivät olekaan saman värisiä. Niin ja mielenkiintoista oli se, että pullossa lakka vivahtaa lilaan, kynsillä sitä vivahdetta oli vaikea huomata. Ehkä se olisi tullut esiin mahottoman monella lakkakerroksella joten ehkäpä joskus jaksan kokeilla tätä 4-5 kerroksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti