keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Taas kynsijuttuja

Tässäpä taas eräs kokeilu kynsitarroilla ja timangeilla. Päätin heittäytyä villiksi ja koristelin pikkurillin nimettömän sijaan. Lopputulos oli ihan jees, ei kuitenkaan mikään järisyttävä. Ja tämän tehtyäni mietin oliko mulla edes tarkoitus käyttää tuota tarraa vaiko erästä toista..haha, tämmöstä tää dementikon elo on =D


 Ja sitten vähän lähempää, pahoittelut epäselvyydestä...


Että menettelihän tuo. Timantit ja tarra kyllä pysyivät kuin tauti, laitoinhan päälle runsaasti erästä Oriflamen lakkaa jota voi käyttää päällyslakkana ja aluslakkana. Samalla lakalla kiinnitin nuo timantitki. Joitain päiviä pidin tätä lakkausta, sitten se vaan piti poistaa koska muut kynnet alkoivat repsahtamaan, niihin kun en laittanut päällyslakkaa ollenkaan.

Ja sitten pieni maininta tästä kesällä Virosta ostamastani kynsilakanpoistoaineesta joka päätyi käyttöön vasta hiljattain.


Heh, mua alkoi häiritsemään se, että tässä kuvassa on vallan eri lakkaukset kuin mitä nyt esittelin. Noo, eip voi mittää. Mutta niin, itse en oikein lämmennyt tälle kynsilakanpoistoaineelle. Mikäli tulkitsin eestin kieltä oikein, niin tässä ei ole asetonia. Mutta jotenkin minusta tuntuu, että kyllä asetonittomissakin kynsilakanpoistoaineissa on eroja tehokkuuden suhteen. Kyllähän tämä lakat poisti, joskus vain tuntui että tällä totisesti sai hinkata kunnolla ennen kuin lakka irtosi. Tokihan siihen vaikuttaa lakan laatu ja lakkakerrosten määrä, mutta en jää mitenkään erityisesti kaipaamaan tätä kunhan tämä loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti