sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Liukashiuksisten pelastusponnari

Ei, kyseessä ei ole mikään kampaus, vaan ihan tavallinen hiuslenksu joka osoittautui minulle liukkaat hiukset omaavalle henkilölle vallan tärkeäksi kapistukseksi. Eli, minulla on talvisin tapana tunkea hiukset takin kauluksen alle. Ihan vain siksi, että ainakaan minulla kutrit eivät laskeudu mitenkään hemaisevan näköisesti siihen kauluksen päälle. Johtunee liian korkeista kauluksista ja talvitakeissahan tuppaa olemaan semmoiset. No, hiuksethan tykkäävät kuitenkin aina jollain ihmeen ilveellä punnata itsensä pois sieltä kauluksen alta. Tätä ongelmaa olen koettanut ratkoa laittamalla hiukset poninhännälle, onhan ponnari irtohiuksia helpompi survoa takaisin sinne mihin se kuuluukin. Mutta, valitettavan usein törmäsin sitten toisenlaiseen ongelmaan. Kas kun se hiuslenksu ei aina meinannut pysyä paikallaan. Ehei, parhaimmillaan se saattoi jopa ovelasti liukua pois kokonaan hiuksista. Mokomakin epeli, koettaa vain paeta hommastaan..! Vaan sittenpä törmäsin Dermoshopissa tämän näköisiin muovisiin hiuslenksuihin. Ja pakkohan ne oli tilata kokeiluun.


Paketin hinta oli 5,90 ja lenksuja siinä on 8 kappaletta. Näiden ei myöskään pitäisi kuluttaa hiuksia ja se jos mikä kuulostaa hyvältä. Lenksut ovat aika pieniä läpimitaltaan, mutta kyllä ne kestävät venyttämistä, itse sain sutaistua lenksun 3 kertaa poninhännän ympärille.

Ja sitten vähän lähikuvaa..tylsiähän nämä kieltämättä ovat.


Mutta samapa sille ulkonäölle, pääasia että nämä toimivat. Ja toimivathan ne, lenksu ei inahtanutkaan paikoiltaan joten olen äärimmäisen tyytyväinen tähän ostokseen. Eli jos sinulla on samanlaisia ongelmia, niin kipin kapin tekemään tilausta Dermoshopille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti