maanantai 11. lokakuuta 2010

Suoristava shampoo

Tämä shampoo ei ole kyllä mitään suoristavaa nähnytkään, ihan tavallinen perusshampoo tämä minun mielestäni on. Kyseessähän on siis Gliss Asia Straight -sarjan shampoo. Tämmöinen pullo siis.


Myönnettäköön, en voi lytätä koko sarjaa koska en ole käyttänyt muuta kuin shampoota. En siis tiedä mitä shampoo+hoitoaine+muut sarjan tökötit tekevät yhdessä. Mutta pelkkä shampoo ei todellakaan saa hiuksia pysymään suorina ilman suoristusrautaa... No, tuskinpa kukaan niin kuvitteleekaan. Mutta niin, kuten sanoin, tämä on perusshampoo. Jopa tylsä sellainen. Ei siis tule ikävä kunhan tämä loppuu. Tämä on ensimmäinen käyttämäni Gliss -sarjan tuote ja ihmettelinkin shampoon mietoa tuoksua. Olin nimittäin lukenut monesta paikasta kuinka Glissit tuoksuu voimakkaalle. No, tämä ei siis ainakaan minuun nenääni kalskahda, ehkä muiden linjojen tuotteet tuoksuvat voimakkaammille. Sen näen sitten kunhan korkkaan odottamassa olevat shampoon ja hoitoaineen. Jään siis mielenkiinnolla odottamaan niiden kokeilua.

3 kommenttia:

  1. Mä kaivelen sun arkistojen aarteita :D

    Mulla on kyseisen sarjan pikkupullotökötti, jonka nimeä en nyt millään muista, mutta siis kosteisiin hiuksiin jätettävä suoristava seerumi. Toimii ihan hyvin, mitään piikkisuoraa ei saa ilman rautaa, mutta tykkään käyttää sähköisyyttä vähentämään ja kutrien kurissa pitoon :) Ostin HalpaHallista, joku -60%. En tiedä valmistetaankohan enää edes... Jos törmäät ja halvalla saat niin kokeile!

    VastaaPoista
  2. "Gliss Asia Straight Anti-Frizz seerumi, 50 ml
    Kirkas, hiuksiin jätettävä suoristusseerumi. Annostellaan käteen ja levitetään hiuksiin. Voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin. Poistaa tehokkaasti kiharuutta ja tekee hiukset pehmeiksi ja suoriksi tuoden samalla kiiltoa!"

    Ei näy enää tässä tuotesarjalistauksessa: http://www.henkel.fi/cps/rde/xchg/henkel_fis/hs.xsl/hiushoito-3266.htm?iname=Gliss&countryCode=fi&BU=cosmetics&parentredDotUID=000000QV6E&redDotUID=000000QV6E&brand=000000QV7X&param1=categories

    VastaaPoista
  3. Ahaa, kiitti vinkistä, pitääpä kytätä jos tuon bongaisi jostain =)

    VastaaPoista