perjantai 20. elokuuta 2010

Inca Inchi

Hih, jostain syystä tämä Dermosilin päivävoiteen nimi saa minut aina huvittuneeksi, Inca Inchi vaan kuulostaa sen verran hupaisalta =D Elikkäs, testausvuorossa kyseinen normaalin ja sekaihon päivävoide. Siis tämän näköinen tapaus.
 
 
Tästähän on olemassa yövoidekin, mutta koska olen laiska ihminen (eli harvemmin käytän erikseen päivä- ja yövoiteita ja harvemmin tulee myöskään rasvailtua nassua aamuisin..häpeällistä, köh), en hankkinut ko. voidetta itselleni. Sain aikoinani tästä näytepakkauksen ja se tosiaankin innoitti minut hankkimaan tämän voiteen. Tämä on nimittäin aikas passeli tuote, tosin talvella tämän kosteutusteho tuskin riittää oman ihoni tarpeisiin. Mutta näin kesäaikaan (ok, kesä on mennyt jo mutta antakaa minun elää hetki valheessa...) tämä on ihan soppeli iholleni. Tosin, nyt syksyn saapuessa (joo, se siitä valheessa elämisestä) olen alkanut huomaamaan että ihoni alkaa hissukseen kaipaamaan jotain ravitsevampaa. Jossain vaiheessa siis täytyy vaihtaa eri tuotteeseen, mutta ei vielä.
 
Voide sisältää kuulemma runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia sekä antioksidantteja. Ja niin, tuo inca inchi on siis siemenöljyä joka sisältää runsaasti omega-3 ja -6 rasvahappoja sekä antioksidantteja. Voiteessa on tämän lisäksi parapähkinäöljyä, glyseriiniä, karitevoita, panthenolia, mantelinsiemenöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Huh, melkoinen lista, tarkemman kuvauksen voi käydä lukaisemassa täältä.

Itse olen siis ihan tykännyt tästä, tämä tekee ihosta suht mattapintaisen ja muutenkin tämä on jees tuote. Ainut miinus tulee tuoksusta, se on nimittäin melkoisen kummallinen. Voide tuoksuu jollekin metsäiselle, jopa miehekkäälle, ja minun nenään moinen tuoksu on aikas erikoinen. Mutta, onneksi tuoksu haihtuu iholta nopeasti joten nou hätä. Tuoksuille yliherkälle henkilölle tämä ei vaan välttämättä ole hyvä juttu ja rehellisyyden nimissä, kyllä minäkin ottaisin tähän mielelläni jonkin toisen tuoksun/ei tuoksua ollenkaan. Vaan tästä pikkasesta miinuksesta huolimatta olen kyllä joskus valmis ostamaan tätä uudemman kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti