maanantai 26. heinäkuuta 2010

Putsari ja kasvovesi

Viime aikoina nassun puhdistukseen on tullut käytettyä Elivon herkälle (ja normaalille) iholle tarkoitettua puhdistusvaahtoa. (Huomatkaa kuvan taustalla limpaileva pingviini...) =D


Sain tämän siskoltani koska hänelle tämä ei sopinut. Muistelen hänen sanoneen jotain sellaista, että tämä kuivatti hänen ihoaan liikaa. Minulla tämä taasen on toiminut vallan mainiosti, oma ihoni kun on hivenen siskoni ihoa rasvaisempi. Vaahto sisältää ihoa kosteuttavien ainesosien erikoisseoksen (Lactil), joka kuulemma säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Lisäksi vaahdossa on panthenolia ja aloe veraa jotka hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Putelissa lukee myös jotta tämä soveltuu meikinpuhdistukseen. Noh, siitä minulla ei ole kokemusta, se vähäinenkin naaman laittaminen kun on nyt kesällä vähän jäänyt... Mutta juu, itse tykkäsin tästä, tämä pesi kasvot sopivasti eikä tämä kuivattanut minun ihoa ollenkaan. Tuoksukin tässä on hyvin mieto (hypotuoksu). Tätähän saa ostettua apteekeista ja hinta pyörii siinä 10€ hujakoilla.

Ja sitten toinen tuote eli ruusuvesi. Tämäkin on peräisin apteekin hyllyltä mutta en tiedä saisiko tätä muualtakin.


Tämä on siis kasvovettä ja tykkäsin tästäkin. Ei tämä kuitenkaan aiheuttanut mitään ilonkiljahduksia, mutta enpä olekaan tainnut vielä törmätä sellaiseen kasvoveteen joka aiheuttaisi moista euforiaa. Mun mielestä siis aika peruskasvovesi. Tuoksuhan tässä on ruusuinen koska tämä sisältää ruusua (ylläri!) ja en tiedä soveltuuko tämä allergisille tai herkille henkilöille. Pullohan on myös rujohkon näköinen, tosin ajan mittaan meikäläinen oppi tykkäämään tuosta, siitä kun tulee mieleen jotkut vanhanajan apteekin pullot. Onneksi materiaali on kuitenkin muovia eikä lasia, näin ollen ei tarvitse pelätä sirpaleita. Itse maksoin tästä vajaat 4€ koska tuote oli menossa vanhaksi. Oikea hinta tällä taitaa olla siinä 6-7€ kieppeillä.

Molempia tuotteita voin siis suositella, joten kokeilemaan vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti