tiistai 27. heinäkuuta 2010

Catch Me In Your Net

Viron matkaltani ostin ihka ensimmäisen OPI:n lakkani joka kantaa hauskaa nimeä 'Catch Me In Your Net'. Kiinnitin lakkaan huomiota jo reissun alkuaikoina, mutta jätin sen silti ostamatta, kunhan vaan ihastelin sitä silmät rakkaudesta säkenöiden. Noh, sitten jossain pienessä pärnulaisessa putiikissa törmäsin taas tuohon lakkaan ja enää en voinut vastustaa kiusausta. Katsokaa nyt, on se vaan niin ihana! No, okei, mua kiukuttaa tuo kuva, lakka ei näytä siinä yhtään siltä miltä se oikeasti näyttää. Vaikka lakassa on vihertävää sävyä (mitä ei välttämättä kyllä huomaa tuosta pullosta..huoh), niin kynteni eivät todellakaan ole vihreät =O Luonnossa ne ovat hurmaavan turkoosit, uskokaa pois. Muutenkin suosittelen tämän pullon tsekkaamista livenä, kuvissa tämä ei millään meinannut päästä oikeuksiinsa.


Kuten kuvasta näkyykin, lakkaa on kynsissä vain yksi kerros. Ehkäpä sävy olisi näyttänyt kuvissa turkoosimmalta jos niitä kerroksia olisi ollut useampi... Kuitenkin tämä on peittävyydeltään mielestäni aikas hyvä ja yksi kerros riittää minulle vallan hyvin. Ehkä joskus vähemmän laiskana sudin sitä kynsiini useammankin kerroksen, se jää nähtäväksi. Ensi alkuun mulla oli vähän ongelmia tämän kanssa, tämä nimittäin pitää levittää kynsille mahdollisimman vähäisin vedoin tai muuten aiemmin sudittu lakka liukuu pois ja jäljelle jää sellainen inha läpikuultava kohta. Paras keino taitaakin olla ottaa lakkaa mahdollisimman paljon sutiin ja lykkiä se kynnelle muutamalla vedolla. (Ja olla välittämättä suttaantuvista kynsinauhoista ym.). Mutta, eiköhän harjoitus tee mestarin ajan mittaan. Tosiaan, en ole ihan varma mitä OPI:n lakat maksavat täällä Suomessa, itse maksoin tästä muistaakseni 10€ plus joitain kymmeniä senttejä päälle. Mutu-tuntumalla heittäisin jotta kyllä tämä Virossa on useamman euron edukkaampi.

Sitten on pakko vähän nurista Mavalan päällyslakasta, nimeltään tuo tökötti on 'Top coat fixator'. Jostain syystä se tykkää liuottaa lakan pois ja siitä en kyllä tykkää yhtään! Tässäkin on varmasti maltti valttia, pitäisi odottaa tarpeeksi kauan jotta lakka olisi kuiva. Mutta enpä tiedä auttaisiko sekään, pikaisella googlettamisella nimittäin löysin vastaavan tapauksen ja ko. henkilö oli joskus kokeillu laittaa sitä jopa parin päivän päästä kynsien lakkauksesta. Kappas vaan kun sama liuottamisilmiö oli tapahtunut silloinkin... Todella outoa siis. Kyseistä päällyslakkaa pitää näemmä vaan sutia hyvin varoen ja vähäisin vedoin, siten vahingot eivät ole niin pahat. Mutta kyllä vaan ärsyttää, murrr! Minulle siis saa kernaasti vinkata jotain kohtuuhintaista päällyslakkaa joka ei aiheuta harmaita hiuksia. Onhan se vallan ikävää kun lakkaukset menevät pilalle moisen seikan vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti