tiistai 3. kesäkuuta 2008

Super Size

Tänään se vihdoinkin saapui, nimittäin kauan odottamani paketti Quum.eu:lta. Vaikka muuten olen tyytyväinen putiikkiin, niin toimitusajat kyllä saavat vähän risuja..paketit eivät tule hetkessä vaan esim. tällä kertaa odotin tilausta lähes kuukauden. Ilmeisesti he sitten hankkivat tavaransa muualta, olisiko jopa StrawberryNetistä..? Muistelen jostain lukeneeni tällaisen villin heiton ja itse asiassa se vaikuttaa hyvinkin todennäköiseltä vaihtoehdolta. No, eipä mitään, kyllä mä jaksan hyvää odotella =) Taas sain todeta palvelun hyvän tason (kielikukkasista huolimatta..), en saanut erästä huulikiiltoa joten he laittoivat minulle sähköpostia, olinhan maksanut paketin etukäteen. Sovittiin sitten, että heidän ei tarvitse palauttaa rahoja, vaan jätän ne sinne odottamaan seuraavaa tilausta. Kunhan vaan sitten muistan lähettää heille muistutuksena takaisin tämän kyseisen s-postin jossa asiasta sovittiin... No mutta, eihän heidän olisi tarvinnut lepytellä minua mitenkään mutta kappas, paketista paljastui lohdutuksena toinen huulikiilto joka oli siis täysin ilmainen minulle. Johan sellainen passaa! Hmm, nytpä muistin aiemmin tapahtuneen vastaavan tilanteen (kyse oli silloinkin huulikiillosta) mutta sillä kertaa he korvasivat tuotteen toisella ilman mitään kyselyitä. Mutta mitäpä siitä, huulikiiltofriikkinä minulle kelpaa kaikki, kiilto kuin kiilto ;) Lisäksi paketissa oli hajuvesinäytteitä, sellaisia minipulloja. Ehkä sekin oli lepyttelyä tai sitten ei sillä olen aiemminkin saanut sieltä useita pieniä hajuvesiä.
Ja sitten pääasiaan, en meinannut nimittäin uskoa silmiäni. Tilasin Lancomen Star Bronzer Bamboo Powder-aurinkopuuterin (ei sitten voi olla yhtään lyhkäsempi nimi tuotteella..?), kyseessä on joku limited edition tuote. No, minähän ajattelin rasian olevan about puuterirasian kokoluokkaa mutta mitä vielä, kyseessä on varsinainen perhekoko! Sillä kuulkaas saa koko suvun nassut ja kropat hehkeiksi. En sen kummemmin testaillut sitä, hiukan sipaisin kasvoille ja kunhan tuota opettelee käyttämään, niin se voi olla vallan hyvä tuote. Ei vaikuttanut liian tummalta vaikka olenkin vielä lähes talvenkalpea. Hileitähän siinä tietysti on mutta niin on ilmeisesti kaikissa aurinkopuutereissa ainakin jossain määrin..? Korjatkaa jos olen väärässä. Mutta ah, tuotteen kuvio, se on kaunis! Tunnustettakoon että se vaikutti suuresti ostopäätökseeni... Eri värejä voi myös dippailla ja sutia sitten poskille, luomille ja dekolteelle.

Tässä sitten todistusaineistoa, vertailun vuoksi vieressä on se ilmaiseksi saamani huulikiilto. Moinen ufo ei todellakaan ole mitään käsilaukkukokoa, täytyy sanoa että pienempikin olisi riittänyt... Mutta hei, eikös urbaanilegenda kerro kuinka miehille merkkaa auton jne. koko? Ehkä meidän naisten tulisikin seurata heidän esimerkkiään, tämän kun tempaisisi esiin baarin naistenhuoneessa niin kyllä kuulkaas mimmit vihertyisivät kateudesta, tämä olisi taatusti kulmakunnan suurin aurinkopuuterirasia ;D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti