keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Lukemattomat shampoot ja hoitsikat

No niin, tarkoitushan oli että kirjoittaisin hiukan useammin, mutta näin taas kävi :D Muutto takaisin rempattuun kämppään on suoritettu ja kesälomakin alkaa olla valitettavasti lopuillaan... Mutta, sitten asiaan. Tauon aikana olen käyttänyt näköjään pullotolkulla shampoita ja hoitsikoita, joten katsellaanpa nyt niitä. Harmikseni osasta muistikuvat ovat hämärät, mutta taidan kuitenkin suurinpiirtein muistaa mitä fiiliksiä tuotteet herättivät. Osa tuotteista on varmasti sellaisia joista saattaisin tällä hetkellä pitää aiempaa enemmän, aiemminhan minulla oli pitkät ja latvoistaan kuivat hiukset, nyt taasen leikkautin hiuksiani reippaasti joten kuivia käppyröitä ei päästäni löydy ja näin ollen vähemmän hoitavat tuotteetkin voisivat olla mieleeni.


Tämän Bottega Verden hoitoaineen olen näköjään napannut jostain alelaarista. Tämä jätti vaisut fiilikset, ei siis tuntunut hoitavan tarpeeksi kuivia hiuksia vaikka tämän pitikin sopia kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Kyseiseltä merkiltä löytyy vieläkin ginseng -hoitoaine, mutta en tiedä onko kyseessä täysin sama tuote.


Tämä parivaljakko sen sijaan oli muistaakseni yllättävän hyvä. Olen aiemmin käyttänyt Natura Siberican hoitsikan ja ehkäpä sen innoittaman ostin nämä. Tuosta hoitsikasta olen maininnut oudohkon tuoksun ja saman tyyppinen tuoksu oli näissäkin, tosin tällä kertaa en kyllä muista ajatelleeni tuoksussa olevan jotain ihanaa :D

 

Nämä Petal Freshin tuotteet olen tainnut ostaa Hehkun loppuunmyynnistä. Nämän muistelen olleen sellaista peruskauraa joita voisin toki ostaa toistekin tarjoushinnalla. Harmi etten muista millainen tuo hoitsikka (ehkä olisi saannut olla kuiville hiuksille hoitavampi) eli siinä mielessä tuon parivaljakon voisi joskus testata uudestaan. Näköjään tätä merkkiä on myynnissä Sokoksella josta voisin ostaa helposti, mutta juuri tuota aloe & citrus -versioita ei sitten näemmä olekaan heillä.


Dermosilin puolukkashampoo ja -hoitoaine olivat pettymys ainakin hoitsikan osalta, se ei hoitanut hiuksia juuri ollenkaan. Shampoon osalta satavarmoja mielikuvia ei ole, joten se nyt jää arvioimatta, mutta muistelen etten innosta hihkunut senkään suhteen. Mutta sanomattakin selvää etten tule näitä testailemaan uudelleen.


Nämä Avonin loss control shampoo ja hoitoaine taasen yllättivät positiivisesti ja tilasin nämä toistekin. Shampoo pesee sopivasti ja hoitoainekin jopa kosteuttaa kuivia hiuksia. Näiden pitäisi vähentää hiusten katkeilua ja ohenemista, mutta en kyllä osaa sanoa onko näillä ollut tuollaisia vaikutuksia kuontalooni. Mulla on myös sarjan hoitosuihke, mutta se ei ole vielä päätynyt käyttövuoroon.


Nämä eivät vakuuttaneet minua, ei liene yllätys että tämänkin parin osalta hoitoaine aiheutti valtavan pettymyksen. Ei vaan hoitanut tarpeeksi.


Näistä en muista paljoakaan, vaikka ei näiden käytöstä nyt aivan älyttömän kauan edes ole. Sen kyllä muistan että näistäkin jäi sellainen valju fiilis ja toistamiseen ei tule hankittua.


Garnierin hurmaavat banaanille tuoksuvat shampoo ja hoitoaine taasen olivat huipputuotteita. Minulla on myös samaa sarjaa oleva naamio, mutta siitä arviota sitten kunhan olen käyttänyt tuotetta oikein kunnolla.


Doven hiushoitotuotteita en olekaan tainnut koskaan ostaa, en kyllä ymmärrä miten näin on päässyt käymään. Blogia selatessa huomasin että aikanaan LivBoxissa oli tullut minikokoinen Doven shampoo+hoitsikka (joku Oxygen moisture) ja ne olivat jättäneet sellaisen blaah -fiiliksen, ehkä tuo on sitten jäänyt kukkumaan alitajuntaan ja vaikuttanut ostokäyttäytymiseen :D Mutta, näistä Doven tuotteista kyllä tykkäsin ja pitääkin joskus ostaa toisia versioita testiin.

Huh, siinäpä ne nyt sitten olivat. On kyllä voittajafiilis kun sain sentään yhden kosmetiikkaosion ajan tasalle ja sain poistettua kuvat kansiosta :D Nyt kyllä yritän oikeasti ryhdistäytyä ja naputella juttuja vähän useammin ennen kuin unohdan ajatukseni kaikista aikoja sitten käyttämistäni tuotteista :)

4 kommenttia:

  1. Nuo garnierin putelit aion kans testata...naamio kaapissa odottaakin jo. Siberican tyrnituotteista, että mun mielestä niissä on ihana hapan tuoksu😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä ehkä Siberican tuotteissa oli sellainen hapan aromi :D

      Poista
  2. Kivaa, että postasit pitkästä aikaa! Itselläkin tuli aikanaan niin muhevat tyhjien purkkien kasat kerättyä, että niistä ei muistanut enää mitään ja se veikin blogin tauolle pariksi vuodeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää vaan siltä, että aika harvakseltaan tulee postattua..mutta, parempi sekin kuin ei mitään :) Pitäisi ilmeisesti aina kirjoitella ylös ajatuksia tuotteista, sitä jotenkin kuvittelee muistavansa, mutta totuus on sitten toinen :D

      Poista