lauantai 29. lokakuuta 2016

Lisää huulivoiteita

Jostain syystä muutama huulivoide on ollut sellainen joista jutustelu on aina vaan jäänyt eli ei muuta kuin tuumasta toimeen. En edes muista milloin tätä ensimmäistä käytin sen vähän aikaa mitä tätä käytin...


Figs & Rougen Vanilla Pistachio kuulosti sen verran herkulliselta etten voinut jättää ostamatta.


Odotin tämän olevan ihana, mutta harmikseni jouduin pettymään. Käytöstä on tosiaankin jo kauan, mutta muistan tuoksun olleen mitäänsanomaton ja huulivoiteenakaan tämä ei ollut kovin hyvä. Lopulta tämä jäi vaan pyörimään jonnekin ja jossain vaiheessa viskasin tuubin roskiin. Ainahan tuotteen roskiin heittäminen harmittaa, mutta toisaalta, miksi käyttää tuotetta josta ei pidä?


Valitettavasti Marilou Bion huulivoide oli myöskin osittainen pettymys.


Tämä sentään oli huulivoiteena ihan hyvä, mutta omaan nenääni tämä oli tuoksuton. Tämä odotteli jonkin aikaa käyttöön ottamistaan ja muistelen ennen sitä tuoksutelleeni tätä ja silloin muistelen tässä olleen vähän vaniljaista tuoksua. Toki muistini voi tehdä tepposetkin tai sitten tuoksu jostain syystä haihtui ajan mittaan vaikka purkki oli kiinni. Tämänkin käyttö oli vähän sellaista pakkopullaa joten valitettavasti roskis kutsui lopulta.


Nivean lip butterista ei näemmä ole kuvaa purkin sisältä, huulivoi oli väriltään kauniin lilaa ja kieltämättä huulilla taisi näkyä sellainen voidekerros kun tätä käytti-tai ainakin minulla, käytin tämän enimmäkseen yöhuulivoiteena ja mähän ruukaan kuorruttaa huuleni oikein kunnolla ennen nukkumaan menoa ;) Jossain vaiheessa voidepurkki jäi jostain syystä huomiotta ja lopulta otin sen uudelleen käyttöön. Itse asiassa, olinkohan mä sittenkin alussa kuljetellut käsilaukussa ja sieltä siirsin pois, minä kun tykkään kuljetella laukussa huulivoiteita joita ei tarvitse sörkkiä huuliin sormin. No mutta, ensin mietin olisiko tämä mennyt pilalle, huomasin tuoksussa jonkinlaisen epämiellyttävän vivahteen ja mietinkin pitäisikö tuote heittää pois. Ilmeisesti epämiellyttävä tuoksu hälveni (tai sitten totuin siihen) sillä käytin tämän kuitenkin loppuun, sen verran hyvä tuote oli kyseessä.


Tämän Hurrawin oon käyttänyt aikoja sitten, muistelin hylsynjämän jääneen pyörimään jonnekin ja löysinkin sen kirjahyllystä. Voidetta oli sen verran vähän jäljellä (olin jo ennen hylkäämistä kaapinut sitä kynsillä/hammastikulla) joten nakkasin hylsyn pois. Muistan kuitenkin pitäneeni tästä, vallan kelpo tuote huulilleni siis. Tässä jutussa olen maininnut tuoksun olleen appelsiininen, tosin mun makuun se tietysti olisi voinut tuoksua enemmänkin ;)


The Body Shopin Glazed Apple paljastui googletettuna olleen joulun 2014 tuotteita, mä ku olisin saattanut väittää tämän olleen viime joulun juttuja..niin se aika rientää.


Tämäkin oli hyvä ja tuoksustakin pidin. Sellainen perusomenainen tuoksu on mielestäni tylsä, mutta koska tuoksu oli glazed apple, oli siinä lisäksi jotain muuta. Täytyy kuitenkin myöntää, että 20 ml on huulivoiteeksi valtava määrä joten lopussa aloin hissukseen kyllästyä ja olo oli kuin voittajalla tämän loppuessa.

Huh, nyt on saatu huulivoiteet ajan tasalle, tosin mulla on tällä hetkellä käytössä 3 huulivoidetta joista kyllä periaatteessa voisin kirjoitella, mutta jätän ne suosiolla toiseen kertaan...

10 kommenttia:

 1. Yritin käyttää Nivean kaakao -lip butteria, mutta se oli niin vetelää, että sitä oli todella ikävä käyttää. Sehän jäi vain huulille lillumaan, eikä imeytynyt juuri ollenkaan. Minä olen ronski käyttämään voiteita kuin voiteita, en kitsatele, niin siinäkään mielessä Nivea ei pelittänyt ollenkaan. Tuoksukin tuossa kaakaoversiossa oli aika tymäkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin aina aamuisin huulivoidetta vielä lillui huulilla, mutta niin käy melkein kaikkien kanssa kun tosiaankin kuorrutan huulet ylenpalttisesti =D Voin kuvitella ettei kaakaoversion tuoksu miellyttäisi mua, varsinkin jos se on voimakas =/

   Poista
 2. Nuo purkki-rasvat vaan kestää ja kestää :D. Mä monesti laitan niitä kynsinauhoillekin samalla, että vähän nopeammin kuluisi xD.
  Tuo Nivea oli itelläkin käytössä, mutta otin sitten tehokäyttöön Balmin rasvan, kun se kului suht nopeaa. Loppu tulee sillä varmaan ensi kuun aikana.
  Hurrawista mulla on Lakritsi ja papaija-ananas, lakua oon vasta kokeillut, mutta ei oikein riittänyt mulle tehot :/. Täytyy varmaan se käyttää pois sitten, kun Balmi ja Nivea on käytetty..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla nyt sama Balm käytössä ku sulla ja totisesti, se on kulunut nopsaan ja toisaalta hyvä niin =D En enää muista miten hyvin Hurraw toimi tosi kuivilla huulilla, pitää varmaan joskus vielä ostaa yksi versio testiin.

   Poista
 3. Huulirasvat on pop! T: addikti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkuthan haluavat vieroittaa itsensä huulirasvoista, mutta en mä halua, tykkään niistä niin paljon =D

   Poista
 4. 20ml:ä on kyllä huulivoiteeksi paljon, itse kun käytän 50ml:n EA tuubia, niin tuntuu, ettei se lopu koskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on =D Toki kyllästymisen iskiessä voisi pistää tuotteen vähäksi aikaa tauolle, mutta ainaki mulla ne herkästi sitten unohtuvat pyörimään jonnekin ;)

   Poista
 5. Mä en jotenki tykkää nuist huulirasvoist jotka ovat purkissa ne tuntuvat niin epähygienisiltä :/ muuten kyllä kokeilisin kaikki niitä nivean! Eos on just ja just sellanen että tykkäänkö vai en ku sinnekin kasantuu tosi paljon likaa reunoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hygieenisyyden vuoksi käytänki purkkirasvoja kotosalla =) Eos kulki mulla laukussa ja huomasin kans tuon töhnän kerääntymisen reunoille =D

   Poista