perjantai 25. maaliskuuta 2016

Monen monta käsivoidetta

Käsivoiteista ei olekaan tullut poristua pitkään aikaan joten korjataanpas tämä vääryys heti. Tästä ensimmäisestä oon kyllä joskus aiemminkin kirjoitellut, mutta kirjoitetaan nyt toistekin.


Neutrogenan käsivoide on kelpoa kamaa rutikuiville käsille. Tämähän on tiivistemuodossa olevaa, mutta kyllä mä tätä lotraan käsiini ihan antaumuksella. Käytin tämän yökäsivoiteena, päiväsellä en kyllä pystyisi tätä käyttäämään, sen verran lähmäisiksi tämä tekee kädet.


Dermosilin saksanpähkinäkäsivoidetta käytin joskus ammoisina aikoina tuubillisen ja rakastuin tämän tuoksuun. Siitä tulee mieleen eräs lapsuudessa ollut vaaleanpunainen rypyläpintainen purkkapallo =D Luulin tämän poistuneen valikoimista, en sitten älynnyt pakkauksen uudistuneen... Edelleenkin rakastin tuoksua ja käsivoiteenakin tämä oli ihan jees päiväkäytössä. Jotenkin kuitenkin olisin toivonut koostumuksen olevan kosteuttavampaa, kuinka ihanaa tätä olisikaan ollut käyttää yötä vasten. No, kesällä tämä taatusti kosteuttaakin tarpeeksi ja onneksi jemmoistani löytyykin minituubillinen tätä. Kesää odotellessa...


Natusanin käsivoide tuli joskus LivBoxista ja tämä olikin positiivinen yllättäjä. Muistelin käyttäneeni tätä aiemminkin, mutta taannoin yritin etsiä tästä juttua blogista sitä kuitenkaan löytämättä. Tätä käytin yöaikaan silloin kun kädet eivät olleet mahottoman kuivat.


Tämä ihana pieni tuubi on peräisin joulun aikaan Dermosililla myynnissä olleesta setistä. Muistelen tämän passanneen jaloillekin, mutta itse käytin tämän ihan vaan yökäsivoiteena ja siinä tämä toimikin vallan hyvin. 

 
OPI:n käsivoiteita oon halunnut testata pitkään ja jokin aika sitten tilasinkin minipulloja testiin. Monet ovat näitä kehuneet, mutta jos en ihan väärin muista, soraääniäkin olen nähnyt. Eikä mikään ihme, eihän tämä kosteuttanut käsiä juuri ollenkaan. Kesällä tämä varmaan menisikin, mutta siitäkin huolimatta petyin ainakin tähän yksilöön, tuoksukaan ei ollut mun makuun hyvä vaikka eräs työtoveri jotain ihanasta tuoksusta mainitsikin... =D


Tämä käsivoide ei ole ihan vielä loppu, mutta ymppään tämän kuitenkin tähän postaukseen koska tiedän ainakin yhden lukijan haluavan kuulla arvion tästä ;) Ensialkuun mietin pitkään tuoksua, granaattiomena näyttäisi olevan tuoksuna mulle vähän ristiriitainen. Toisaalta tuoksu on hyvä, mutta jos vaikkapa olisi pää kipeä, en voisi käyttää granaattiomenalle tuoksuvia tuotteita. Ilmeisesti tässä pitäisi tuoksua vadelmakin, mutta kyllä se tuntuu vain ehkä hivenen pienenä häivähdyksenä, sen verran voimakas granaattiomenan aromi on. Käsivoiteena tämä on ihan hyvä päiväkäyttöön ja kaikin puolin kyllä mä tästä oon tykännyt vaikka tuoksu välillä mietityttää. Eli suosittelen testaamaan jos vaan yhtään siltä tuntuu =)

6 kommenttia:

  1. Toi Natusan oottelee mulla käyttöön pääsyä. Ja hei, tuo saksanpähkinäkäsivoide mua kiinnostaa, ku sitä kehuttu paljon. Opin käsirasvat ei toimi mulla yhtään, en tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata tuo Dermosilin käsivoide =) Mulla on vielä 2 minikokoista Opia ja suosiolla lykkään niiden käytön kesään, sitten ovat varmaan sopivia kun kädet ei muutenkaan kaipaa niin paljon kosteutusta.

      Poista
  2. Muutama noista oli tuttu itsellekin, Natusan ehkä oma suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä mun kädet tarttis Natusania, pääsis testaamaan miten toimii kuiviin käsiin. Mökillä nimittäin toinen käsi karahti kunnolla kuivaksi ja tuntuu ettei nyt käytössä olevat ns. päiväkäsivoiteet oo riittävän hyviä... =D

      Poista
  3. Saksanpähkinä on kyllä niin yksi mun lempparituoksuista <3. Tuotahan oli silloin vanhassa kuosissa myynnissä 300ml pumppupullossakin (lieköhän edelleenkin..), itse olen käyttänyt "vaan" 150ml ja 30ml tuubit ja käsisaippuaa löytyy uudessa kuosissa myös kaapista (vanhempaakin versiota tuli pari pulloa käytettyä). Suihkuvoidekin oli aivan ihana ja käsikuorintakin oli minituubissa joskus käytössä :D.
    Neutrogena ja Dermon night care myös tuttuja, samat tuubit odottaa aktiivista käyttöä, samoin Natusan.
    Neutrogenaa olen käyttänyt tuubin ja hyvä yökäsivoide kyllä!
    Olikos tuota Happiness-sarjaa nyt Elevenillä, muistanko väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on kyllä ihana =) Joo, Eleveniltä löytyy Happiness is -sarjan tuotteita. Ei muuta kuin pistähän tilaten ;)

      Poista