torstai 31. maaliskuuta 2016

Kyllä Lumene osaa

Nyt kerron kokemuksiani neljästä eri kosteusvoiteesta (tai no, yksi on seerumin tapainen) ja näistä 2 on Lumenen tekosia joihin ei tarvinnut pettyä. Aloitetaan vaikka niistä.


Tämä täysikokoinen 3D tehokosteuttava voidegeeli tuli eräässä LivBoxissa.


Älysin ottaa kuvan voiteesta siinä vaiheessa kun sisältö veteli viimeisiään... En tiedä näkeekö tuosta, mutta voide oli hempeän vaaleansinistä ja tykästyin myös sen ulkonäköön sekä lumenemaiseen tuoksuun.

Ennen käyttöönottoa olin hiukan epäileväinen, voisiko rasvaiselle/sekaiholle tarkoitettu tuote kosteuttaa talvi-ihoa tarpeeksi? Pelko oli kuitenkin turha, tämä oli yllättävän hyvä-tosin useimmiten käytin apuna seuraavaksi esittelyyn päätyvää niin ikään Lumenen tuotetta. Keväämmällä tämä olisi taatusti nappitapaus kasvoilleni ja voisin kyllä joskus ostaakin tätä.


Tämän ostin joskus Tokmannilta(?) muistaakseni vitosella.


Tosiaankin, tämä on ollut oivallinen tuote tuomaan lisäkosteutta iholle mikäli kosteusvoiteen tehot eivät ole ihan riittäneet. Luin äskettäin parista blogista maininnan miten tämä jättää ihon nahkeaksi tahi tahmaiseksi ja se kyllä pitää paikkansa. Mutta eipä se ole haitannut, koska tämän päälle olen aina heittänyt varsinaisen kasvovoiteen. Tätä ei kylläkään taideta enää valmistaa, harmillista =/

Sitten Garnierin voide jota oon jo yhden tuubillisen aiemmin käyttänyt. Tätäkään ei enää valmisteta, ei ainakaan näitä metallisia tuubeja ole näkynyt muualla kuin alekoreissa aikoja sitten ja niistä sitten 2 kahminkin. Ensimmäisestä taisin maksaa kympin, toisesta vissiin 4€...


Mullahan tuppaa olemaan maksaläiskiä ja finnien räpellyksien jättämiä länttejä kasvoissa joten tällainen vaalentava voide olisi just mun juttu. Ensimmäisellä kerralla muistaakseni läntit saattoivat vähän vaaleta, mutta käytin sitä vuodenaikaan jolloin aurinko ei ihoa hellinyt eli saattoivat vaalentua senkin ansiosta. No, vähän sama homma oli nytkin, se viimeinen tuubi mun on pakko käyttää kesällä. Muuten voiteena tämä oli kiva ja voisin ostaa jatkossakin, siis jos tätä löytyy vanhana tai uudistettuna versiona.


Ja sitten Avonin herkulliselta kuulostava rose, mint & chamomile geelivoide.


Tuote oli väriltään hempeän vaaleanpunaista, mutta jostain syystä tämä ei puhutellut mua samalla tavalla kuin Lumenen voiteen väri ;) Jotenkin odotin että tuoksussa olisi ollut minttua, mutta en minä sitä havainnut ja en nyt muutenkaan osaa kuvailla mille tämä tuoksui. Kosteutustehoiltaan tämä oli Lumenea huonompi ja muutenkaan tämä ei hetkauttanut mua suuntaan tai toiseen. Tai no, sen verran hetkautti, että tuskinpa ostan tätä toiste.

6 kommenttia:

  1. Minä tuskailen naamarasvojen kans. Että mitähän ostais seuraavaksi. Nyt on yks Nivea ja se on kyllä auttanu, muttei tarpeeksi mun kuivaan naamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon pitkään aikonut testata Lidlin naamarasvoja ja vihdoinkin sellaisen ostin. Se päätyy käyttöön seuraavaksi (vaikka jemmassa on ainakin 1 kasvovoide). Vähän oon sitä jo testannut ja hyvältä vaikuttaa.

      Poista
  2. Geelipohjaiset tuotteet ovat juuri siitä ikäviä kun useimmat niistä jättävät juurikin tuon kalvon iholle.. :( ei hyvä..

    kosmetiikkakissan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne kyllä tuppaa olemaan, onneksi tämän kanssa käyttämäni kasvovoiteet ovat kuitenkin häivyttäneet tuon tahmaisuuden.

      Poista
  3. Minulla on Avon naturals honey & milk kasvovoide ja aluksi pidin siitä tosi paljon mutta nyt kun olen käyttänyt the body shopin vitamin E minipurkit niin pidän niistä enemmän... vaikka haluaisinkin tykätä enemmän avonista kun se on halvempi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukapa ei haluaisi tykätä edullisista tuotteista, oikein ottaa päähän jos joskus käyttää jotain tyyriimpää tököttiä ja tykästyy siihen ;D

      Poista