lauantai 30. tammikuuta 2016

Ja taas tilattiin...

Kaksi tilausta elevenille saman kuukauden aikana kuulostaa hullulta, mutta uskokaa pois, mulla on hyvä selitys ;) Aiemmasta tilauksesta porisin täällä.


Hyvältä näyttää, jälleen kerran.


Olin tosiaan pyöritellyt mielessäni uusintatilausta kun muistelin nähneeni eräässä blogissa alekoodin. Enpä sitten kyseistä koodia löytänyt, mutta vastaavasti toisesta blogista bongasin koodin sattumalta ja hei, senhän täytyi olla kohtalo, eikös? ;)
 
Ensimmäistä tilausta tehdessä valikoimissa ei ollut tuota Treacle Moonin herkullista sitruunalle tuoksuvaa suihkugeeliä. Olen aiemmin käyttänyt yhden pullon ja tykästyin tähänkin. Voinette siis arvata miten silmäni alkoivat hehkua kun myöhemmin bongasin tämän eleveniltä... Lisäksi tilasin lisää Anatomicalsin kroppakuorintaa, tästä voi taasen päätellä sen, ettei kuorinta ollut ihan susihuono.


Creightons on sarja jota en ole koskaan kokeillut, joten pakkohan nämä oli tilata. Eli kasvojen kuorintaa ja voidetta naamalle. Tuota kasvovoidetta taisin katsella sillä silmällä aiemman tilauksen yhteydessäkin, tosin tilauksen jo tehtyäni huomasin että olin kyllä toistakin voidetta himoinnut (oikeastaan tätä enemmän). No, ei haittaa vaikka tämän tilasin testiin, se toinen olisi maksanut n. kympin enemmän kuin tämä (tämän hinta oli vain 4,90) joten en sitä tälläkään erää olisi tilannut.


Viimeksi tilasin tältä sarjalta shampoon, nyt tilasin hoitsikan sille kaveriksi.


Hupsista, vähän käsivoiteita... Edellisen tilauksen yhteydessä olisinkin halunnut tilata Happiness is -sarjalta tämän Sparkling tangerine mangon, mutta sitä ei heillä tuolloin ollut valikoimissa. Tosin, voi olla että olin sokea, huomasin nimittäin sen, että tämän käsivoiteen kohdalla oli kuva toisesta saman sarjan käsivoiteesta. Mietinkin jotta saas nähdä mitä sieltä tulee, onneksi tuli tämä oikea. OPIn minikäsivoiteen päätin ensin heivata pois, mutta sitten minun oli 'pakko' viskata se ostoskoriin. Tavoittelin 50€ arvoista tilausta (silloin ei tule postareita), mutta sisäinen blondi ei ollut tilausta suunnitellessa ottanut huomioon sitä alekoodia..no ei haittaa, ihan mielelläni tämän tilasin!


Tämäkin oli sellainen ns. täytetuote jolla kuroin viiskymppistä kasaan. Aiemman tilauksen yhteydessä olin vähällä tilata puuterin toiselta merkiltä, mutta jätin sen pois. Nyt sitten tilasin tämän version joka ei paljoa kukkaroa verottanut (4,90€) eli ei harmita niin vietävästi jos tämä ei olekaan hyvä.

Ja nyt, nyt minä lupaan etten vähään aikaan tilaa eleveniltä mitään. Mun varmaan pitäisi pidättäytyä vierailuilta heidän nettiputiikissaan, sen verran ihania tuotteita sieltä aina bongailee.

8 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita oot ostellu ja odotan kokemuksia noista sillä mulle tuntemattomia tais olla kaikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki odotan innolla jahka pääsen näiden purkkien kimppuun =)

      Poista
  2. Oi kun näyttää tämä(kin) tilaus hyvältä! Kokemuksia odotellen ^_^.
    Ootko käyttäny ostohyvitystä? Eleven on siellä myös eli sitenkin muutaman euron saa takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaappa oonko muistanu rekisteröityä siihen ostohyvitykseen..voi tätä dementiaa =D

      Poista
    2. Rekisteröidyhän ihmeessä!! Sähän kerrytät monet eurot, kun niin monet nettikaupat on siellä, joista teet tilauksia usein :D.
      Nyt sinne on tainnut tulla uutena, että saakin 10e liittymishyvityksen (ite kun 2014 liityin oli "vaan" 5e) :D. Viime vuonna aloin vasta aktiivisesti käyttää ja sain tilittää itselleni lähemmäs 60e sieltä (nytkin siellä odottaisi yli sen 15e tilityssumman :D), on sekin aina eteenpäin :).

      Poista
    3. Pitänee ryhdistäytyä =D

      Poista
  3. Ihanan pirteän näköisiä tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinpä muuten onkin, se on varmaan tämä orastava kevät joka pistää tilaamaan pirtsakoita purkkeja =)

      Poista