lauantai 23. tammikuuta 2016

Ihan kamalasti shampoita

Melkein järkytyin, kun huomasin kuinka monesta shampoosta juttua pitäisi kirjoittaa. Niitä on siis vaihteeksi kulunut 'muutama'...


Tästä Dermosilin syväpuhdistavasta olen joskus aikoja sitten kertonutkin, mutta kerrotaan nyt toistamiseen. Tämä on hyvä tuote, tosin tuoksusta en edelleenkään pidä. En osaa sanoa mille tämä tuoksuu, mutta mun nenä ei siitä pidä. Onneksi tuoksu on mieto joten siksi se ei haittaa ja tulen jatkossakin välillä käyttämään tätä. Tälläkin hetkellä käytössä on samanlainen pullo, seuraavaksi pitää ostaa jotain muuta kun tuskin lähiaikoina teen tilausta Dermosilille.


LivBoxista tullut minikokoinen hilseshampoo oli karmaiseva pettymys. En käyttänyt tätä kuin muutaman kerran, tuolla se suihkussa nyt odottaa oletettavasti roskiin menemistä. Ensimmäisellä kerralla mua hiukan pelottikin miltähän hiukseni kuivana näyttävät, tämä nimittäin tuntui jämähtävän päähän, ihan kuin hiuksissa olisi ollut vahaa tmv. Onneksi hiukset eivät kuivana kuitenkaan näyttäneet likaisilta, jotain pientä niissä kyllä tuntui hiuksia hipeltäessä. Täytyy sanoa, että oon hiukan ihmeissäni. Tosin, joskus lähemmäs parikymmentä vuotta sitten minulle kävi Fructisin shampoon kanssa vielä pahemmin, se teki jotain kummaa päälaen hiuksille jotka kuivuttuaan olivat sen näköiset niin kuin en olisi pessyt hiuksiani pariin viikkoon. Hädissäni paukkasin kampaamoon jossa ystävällinen henkilö antoi minulle mukaan pienen pullon syväpuhdistavaa. Sillä ongelma sitten lopulta ratkesi. Sanomattakin selvää etten enää ole Fructisin shampoota päähäni lykännyt...


Tämäkin minikokoinen hilseshampoo tuli LivBoxissa. Ihan ok tuote, sitä en tiedä miten tämä tepsii hilseeseen, sitä kun minulla ei ole.


Born to Bion shampoon ostin alehintaan kuten kuvasta näkyy. Nyt kyllä ärsyttää kun en ole kirjannut ylös tuntemuksiani, mutu-tuntumalla nyt mennään. Muistelen tämän olleen koostumukseltaan lirua ja muistelen myöskin että tätä sai lotrata tavallista enemmän. Lisäksi muistaakseni tämä oli jossain määrin hankala levittää hiuksiin. Tuoksu menetteli, mutta arvaatte varmaan etten osta tätä toiste.


Sentään yksi shampoo jota voin ylistää. Meikä kyllä tykkää näistä Avonin shampoista ja hoitsikoista, tämäkin oli hyvä ja tuoksu oli ihana. Suosittelen kyllä kokeilemaan näitä, eivät ole hinnallakaan pilattuja.


Sentään yksi hoitoainekin mahtuu joukkoon, tämä onkin tällä hetkellä vielä käytössä. Tämä on ihan jees, samantuoksuisen shampoonhan käytin aikaisemmin. Omaan nenään shampoon tuoksu oli parempi, ehkä se oli hiukan voimaakkaampi ja siksi pidin siitä enemmän.

No niin, olihan näitä tosiaan aika monta, oliko joukossa teille tuttuja tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Mulla shampoot on juuri ne, mitä en koskaan muista ostaa ja aina se on lopussa... Luonnonkosmetiikan puolelta olen etsinyt toimivaa shampoota jo pitkään, ja edelleenkin se täydellinen tuote on löytämättä.
    Tuota samaa Born to Bio:a käytin myös joskus, ja muistelen, että koostumus oli sellainen, että hiukset sai vaahdottaa kahdesti ennen kuin tuli puhdasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun mainitsit tuosta ettei Born to Bio puhdistanut tarpeeksi hyvin, niin siltä minustakin saattoi tuntua. Ehkäpä siksi lotrasin sitä tavallista enemmän.

      Poista
  2. Avonin shampoista määki tykkään kovasti. Ja tuo head&shoulders on ainut hilseshampoo, joka toimii mulla. Muita hilseshampoita en käytä, kuin tuota tarvittaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän mun hiuksissa on vikana kun ei tykkää tuosta hilseshampoosta =D Tai voihan syy olla veden kovuudessa tmv.

      Poista
  3. Dermosilin syväpuhdistava on kyllä paras edullisemman hintaluokan tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa vaan tuoksu olisi parempi... Tosin, pääasia on että toimii niinku pitääki =)

      Poista
  4. Suosittelen kyllä bio rich syväpuhdistavaa shampoota mulla taitaa olla 3 tai4 pullo menossa.Edullinen noin 2-3e välillä ostopaikasta riippuen.Miellyttävä tuoksu ja kotimainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ehkä ollut kerran Bio Richiä, mutta täällä en oo törmännyt siihen. Varmaan sitä on jossain päin kaupunkia, mutta niissä kaupoissa en oo nähny joissa ruukaan asioida.

      Poista
  5. Hah, mulla oli joskus aikoja sitten Fructisin shampoosta samat kokemukset, piti pestä hiukset kaksi kertaa syväpuhdistavalla, että sai sen lähmän irti. Varmaan oon koostumukset muuttuneet tässä vuosien saatossa, mutta no, silti en oo uskaltanut enää hiuksiani niillä pestä, nyt olisi vielä enemmän menetettävää kuin silloin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noihin aikoihin ystävälläni oli myös huonoja kokemuksia Fructisista eli totisesti syy on ollut heidän tuotteissaan =D Muistan miettineeni tuolloin josko ne hedelmävahat (vai mitä nyt käyttivätkään tuotteissa) jämähtivät päähän...

      Poista
  6. Itelläkin on nuo Livboxista tulleet hilseshampoot käytössä. Tuosta Head&Shouldersista en oo tuollaista efektiä huomannu itselläni :o !! Tosin itse pesen hiukset aina 2 vaahdotuksella; ensin jollain hilseshampoolla ja sitten jollain muulla ja puhtaaksi on tullut :).
    Avonin vadelma-shampoota oon äitini luona testannut, se on kyllä niin ihanan tuoksuinen sarja <3
    Avonin hoitoaineen omistan itsekin, hyvät tehot mutta tuoksu ei yltänyt lemppariksi :).
    Tuo Dermon syväpuhdistava pitäisi varmaan ostaa testiin joskus, kun en ole muistaakseni käyttänyt vielä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olispa kyllä kiva tietää mikä tökkii mun hiusten ja Head & Shouldersin välisessä kemiassa =D Tuskin sulle sitä efektiä tulee, kyllä sä sen huomaisit sen ensimmäisen vaahdotuksen jälkeen, sen verran inhottavilta hiukset tuntuivat...

      Poista
  7. Varmaan hyvää tuo Dermon syväpuhdistava, täytynee kokeilla. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, ei ole hinnallakaan pilattu =)

      Poista