tiistai 10. marraskuuta 2015

Dermosilin ihanat

Viime viikolla tein joulutuotteiden ihastuttamana tilauksen Dermosilille ja myöskin viime viikolla sain noutaa pakettini.


Takana ovat ne joulutuotteet ja ne esittelen ihan erikseen, sen verran oon lumoutunut niistä. Muuten tilaus sisälsi perustuotteita, saksanpähkinäinen käsivoide, syväpuhdistava shampoo, naamaputsari ja kaksin kappalein tämän hetkistä lempparia kasvojen kuorinnan saralla. Näytteitä tuli kaupanpäälle muutama ja tuo harmaa juttu muovipussissa on hiusturbaani, en vaan jaksanut sitä ottaa pussista pois kuvaa ottaessani... Primo vanilja-vartalokuorinnan lunastin pisteillä ja olinkin innoissani kun tämä oli siellä vaihtoehtona, olisin muutenkin halunnut tämän tilata, mutta sitten iski pihiys. Mutta, sitten ne ihanat joulujutut, nämä pahvipakkauksetkin ovat niiiin hurmaavia!


Jep, saatoin hurmaantua vähän liikaa kun näin monta kuvaakin piti julkaista...


Ensimmäinen paketti piti sisällään suloisia minikäsivoiteita ja talviaikaanhan käsivoiteita ei voi koskaan olla liikaa.


Ja toisessa oli syötävän näköisiä minisuihkareita. Miten nuo edes raskii käyttää..?!

Monia muitakin joulujuttuja olisin tahtonut, mutta sen jälkeen laskun loppusumma olisi hirvittänyt. Mitenkäs te, oletteko sortuneet tai aiotteko sortua Dermosilin joulutuotteisiin?

8 kommenttia:

  1. Hah, mie äsken sivuilla seikkailin ja viskoin tuotteita toivelistalle :D
    Nuo paketit on kyllä ylisöpöjä!

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia ja nuo lahjapaketit tosi suloisia

    VastaaPoista
  3. Käsivoiteet ovat suloisia! Dermolehden mukana tuli näyte tuosta appelsiinisuihkugeelistä, mutta en siihen aivan ihastunut. Olihan se hyvä, muttei sellainen pakko-saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä testasin myös sitä näytettä ja tykkäsin kyllä. Ajattelinkin josko tilaisin, mutta sitten iski pihiys kun se setti olisi maksanut lähemmäs kympin ja tilaukselle oli muutenkin kertynyt hintaa... =)

      Poista