sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kolme käsivoidetta

Tällä kertaa minulla on ilo esitellä käsivoiteita joihin ihastuin melkoisen paljon. Ainoastaan yhdessä oli moitittavaa ja sen vuoksi pisteet hiukan laskivat. Aloitetaanpa sitten siitä vähiten miellyttävästä.


Avonin tehokas käsivoide oli mitä mainioin tuote yökäyttöön, mutta voi itku kun tämä teki sen inhottavan valkoefektin. Tätä olisi pitänyt lisätä aina vähän kerrallaan välttyäkseen käsien muuttumisen kalkkilaivan kapteeneiksi. 


Body Shopin mansikkaiseen käsivoiteeseen rakastuin päätä pahkaa, tarkemmin ottaen sen tuoksuun. Mun nenään tämä tuoksui HubbaBuballe, oih <3 Joku kerta mun on pakko liikkeessä vieraillessa tuoksutella tätä vartalosuihketta, en kestä jos se tuoksuu tismalleen samalle (eli suomeksi sanottuna, siinä tapauksessa mun on epäilemättä pakko ostaa ko. suihke). Kosteutustehot tässä eivät olleet kummoiset, mutta kuitenkin juuri sopivat päiväkäyttöön ja töissä tätä lotrasinkin. Tuoksusta vielä sen verran, että se oli aika voimakas ja välillä mietin tuoksahtaakohan käteni liikaakin purkalle ;D Sanomatta selvää että tätä käsivoidetta voisin ostaa toistekin =)


Myös Yveksen limited edition marjainen käsivoide ihastutti mua tuoksullaan ja tätä olisin tilannut lisää, mutta eipä tätä enää näkynyt valikoimissa tilausta tehdessäni. Tämäkin oli sellainen päiväkäyttöön sopiva kosteutustehoiltaan ja töissä käytin tämänkin. Sen verran laiska kuitenkin olin, että en alkanut raahata tuubin jämää kotiin leikeltäväksi vaan yritin turistella tämän töissä mahdollisimman tyhjäksi. Toivottavasti tätä tulee ensi joulun aikaan myyntiin, sitten kyllä jemmaan tätä varastoihini pari tuubillista.

Oliko tässä teille tuttuja käsivoiteita tai sellaisia joita haluaisitte ehdottomasti kokeilla?

6 kommenttia:

 1. Taisin saada tuon yr voiteen swapissa,mutta viel testaamatta.Käsirasvoja vaik kuinka ja kaikkia ei viitti kerralla ottaa käyttöön =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsivoiteita(kin) riittää mullaki, tosin onneksi niitä kuluukin talvella suht hyvin, kesällä sitten pärjääkin vähemmällä =)

   Poista
 2. Body Shopin käsivoiteet ovat mulla jääneet kokonaan testaamatta, koska moni sanoo niiden olevan huonoja kosteuttajia. Mutta ehkä kesällä kevyempi käsivoide sopisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehot saisi kyllä olla paremmat, mutta annan anteeksi kun tuoksu oli niin hurmaava ;)

   Poista
 3. Toi Yves on kyllä aika ihana :) Body Shopin Hamppu -käsivoide on kyllä toiminu mulla talvella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kerran ostanut hamppu-käsivoiteen Body Shopilta, mutta en osannut päättää onko se ihan hintansa väärti. Plus se kamala haju... =D

   Poista