tiistai 13. tammikuuta 2015

Tammikuun LivBox

Meikäläinen se alkaa saada boksinsa yhä hitaammin ja hitaammin. Ensimmäiset onnekkaat saivat sen jo perjantaina, minä vasta tänään tiistaina. No, 'onneksi' huomasin etten ole ainut, moni muukin on saanut boksinsa vasta tänä päivänä.


Boksi oli kevyt, mutta eihän se välttämättä kerro onko sisältö täysi susi.


Mutta, ensimmäinen ajatukseni oli tyyliin voe helevettiläinen, miksi mä vieläki tilaan tätä... Ja ajatuksen syvin syy oli tuo BB-voide =/


Tosiaankin, minä en pidä tätä Rimmelin BB-voidetta mitenkään mielenkiintoisena tuotteena eli voihan tylsyys.


Cutrinin monitoimituuheuttaja aiheutti melkeinpä samanlaisen pettymyksen, mä hukun hiustuotteisiin! No, onneksi tämä on kooltaan vain 75 ml.


Myöskin Lumenen rauhoittava & kosteuttava naamio sai ensin aikaan haukotuksia. Sitten asiaa tarkemmin mietittyäni (ja tajuttuani ettei tämä ole mikään poispestävä naamio) olinkin ihan hyvillä mielin tämän suhteen, mun iho saattaa jopa tykätä tästä näin talvella =)


Philosophyn 3 minuutin kaksivaiheinen kuorinta kuulostaa hyvinkin mielenkiintoiselta tuotteelta. Tuotteen koko olisi saanut luonnollisesti olla isompi..mitenköhän, riittääkö tuosta useampaan kuin yhteen käyttökertaan?


La Roche-Posayn voiteen tulen varmastikin käyttämään käsivoiteena, tämä kun on ilmeisesti suht tuhtia kamaa. Tämäkin tuote oli miellyttävä yllätys.

Vaikka ensireaktio oli syvä kyllästyminen, kyllä mä siltikin oon ihan hyvillä mielin. Pitäisi kuitenkin ehkä miettiä missä suhteessa bokseissa on niitä kivoja tuotteita verrattuna tylsiin ja miettiä kannattaako tilausta jatkaa jahka se loppuu. Tosin itseni tuntien, miten mä maltan luopua kuukausittaisesta yllätyksestä... ;) Pitänee perehtyä myös muihin saatavilla oleviin vastaaviin bokseihin, tosin hinta niissä taitaa olla sitten kovempi. Mietitään, mietitään...

Ja niin, pitkästä aikaa tekaisin tilauksen Avonille ja tällaista sieltä sitten tulla tupsahti.


Takaa vasemmalta lähtien: hoitsikka, tuttuakin tutumpi hiusöljy (tilasin jemmaan kun oli hyvässä tarjouksessa), kasvojen putsari, 2 kpl kasvojenkuorintoja, suihkugeeli (siis ainut suihkari minkä tilasin!), vartalosuihke, meikinkiinnityssuihke ja käsivoide. Etualalla sitten ukolle tilaamani kasvovoiteet ja hajuvesinäytteet (joista yhden tajusin omistavani ennestään..no, onpahan nyt tuore näyte käytettävissä) sekä ilmainen huulipunanäyte.

Tilauksen suurin 'syy' oli tuo Comforting Fig vartalosuihke. Töissä kerran työtoveri oli suihkutellut jotain aivan ihanan tuoksuista tuotetta ja kysäisin mitä se on. No tätähän se =) Tilasin sitten samalle tuoksuvan suihkarinkin. Hupaisaa, milleköhän tuo vartalosuihke sitten tuoksuu, pullossa lukee viikuna ja luumu, Avonin esitteessä viikuna ja vanilja... Samapa sille, herkku tuoksu joka tapauksessa! Btw, tuota oikealla olevaa käsivoidettakin hilpaisin kädelleni testimielessä ja vaikuttaa todella pätevältä voiteelta kuiville käsille, ennakkoasenteeni oli vähän sellainen jotta onkohan tämä nyt miten hyvää kamaa... Nyt tuskin maltan odottaa jahka pääsen testaamaan sitä ihan tositoimissa. Herätysostokset siis kannattavat joskus ;)

4 kommenttia:

 1. Lumenen naamio kosteutti hyvin ainakin mun ihoa, ja tosi kiva, ettei tarvitse huuhdella pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just testasin naamiota ja taisin kokea pienen ihastumisen! =)

   Poista
 2. Itse kyllä pidin Livboxista, mutta alkaa varastojen takia vähän ahdistamaan :D. BB-voiteitakin kun löytyy nyt ihan kohtuullinen määrä (meikkivoiteista puhumattakaan..) ja hiusten muotoilutuotteitakin löytyy... Toki kaikki tuuheutta lupaavat ovat kyllä aina tervetulleita :D. Olin kuitenkin tyytyväinen!

  Kivalta näyttää Avonin tilaus!! Mullakin lähti eilen tilaus eteenpäin ja meni kyllä omiin silmiin ihan "överiksi", täysin tunteella tuli vaihteeksi laitettua tuotteita... Noh, kerrankos täällä eletään ja tuleepahan jotain piristystä :p.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun fiilikset boksin suhteen nousi lisää kun testasin tuota Lumenen naamiota, sehän on mainio tuote!

   Pitäähän sitä välillä piristää itseään ;)

   Poista