tiistai 22. heinäkuuta 2014

Providaa ja Cliniqueta

Tässä kerran sain eräältä tuttavaltani ilmaiseksi Provida Organicsin korkkaamattoman kasvovoiteen ja koska en ollut aiemmin testannut ko. merkiltä mitään, kihisin innosta jahka pääsisin tämän tuubin kimppuun. Lopulta pääsin ja viime kuussa tuubi tuli tiensä päähän.


Kehäkukkavoide oli pakattu tylsähkön näköiseen metallituubiin, mutta tiedämmehän me ettei ulkonäköön ole katsominen.


Ensimmäisenä minut yllätti tuoksu, tämän tuoksusta tuli pikkiriikkisen verran mieleen Dr. Hauschkan käsivoide jonka tuoksusta pidän (tai siis pidin siitä ensimmäisestä tuubista jonka käytin, kahdessa muussa oli se jokin ikävä aromi). Toiseksi minut yllätti voiteen täyteläisyys, tosin mainitaanhan tuossa selosteessa voiteen sopivan kosteusköyhälle sekaiholle... Mutta siltikin mietin onkohan tämä liian tuhtia minulle, vaan ei, kyllä tämä kelpasi iholleni. Tosin nyt helteiden saavuttua olettaisin tämän olleen liian täyteläistä, mutta onneksi tämä loppui ennen oikean kesän saapumista. Tukkeutumien vähenemistä en huomannut (stressinäppylöistä en osaa sanoa mitään, en tiedä onko minulla sellaisia ;D), mutta tästä huolimatta tykkäsin kyllä tästä voiteesta.

Ja sitten joskus aikoja sitten LivBoxista tullut minikokoinen Cliniquen silmänympärysvoide.


All about eyes rich on sy-voide jota muistelen monen kehuneen ja siksipä testasinkin tämän mielelläni. Tämä olikin ihan kiva tuote joka tuntui silmänympäryksillä miellyttävältä, mutta jossain vaiheessa kyllästyin tähän. Vaikka tämä olikin minikokoinen (5 ml), niin voi Luoja että tuonkin kokoinen tuote osaa olla liiankin riittoisa, eihän silmänympäryksille tuotetta tarvitse lotrata kilokaupalla. Koska tämä ei tehnyt mitään ihmeitä, niin käytin loput muistaakseni ihan vaan kasvoille. Kiva oli siis testata, mutta en kuitenkaan menisi ostamaan täysikokoista versiota tästä.

3 kommenttia:

 1. Tuubissa olevat silmänympärysvoiteet ovat jotenkin näppärämpiä, vaikka purkki tuo tietyn ylellisyyden. ;)

  Mielenkiintoisen kuuluinen tuo kehäkukkavoide.

  VastaaPoista
 2. Mäkin käytän silmänympärysvoiteiden jämät aina koko kasvoille parisen kertaa, kunnes tuote loppuu. :D En nyt koskaan ole muutenkaan saanut sy-voiteista mitään WOW-elämystä, kunhan kosteuttaa jonkun verran, mutta kyllä niihinkin vuoden käytön jälkeen kyllästyy. :D

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Sanos muuta, tuubit on paljon kätevämpiä, mutta ah niin arkisia =)

  Marisa: Joo, sy-voiteet ovat ärsyttävyyteen asti liian riittoisia ja helposti jossain vaiheessa sitä alkaa käyttämään muuallekin =D

  VastaaPoista