torstai 22. elokuuta 2013

Shampoot ja hoitsikka

Kappas, mullahan on turisematta peräti kolmesta eri shampoosta joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Okei, olis mulla juttua yhdestä syväpuhdistavastakin, mutta jätänpä siitä turinoinnin toiseen kertaan... Ensimmäisenä pari sanaa mun ns. mökkishampoosta joka oli pakko ostaa tuoksun vuoksi, kokeilin nimittäin tuota joskus avokin vanhempien luona ja oi kun ihastuin!


Juu, lapsillehan tämä on suunnattu, mutta siitä viis ;) Kaupassa tuoksuttelin monia Linna-shampoita ja kyllä vaan tämä aiemmin kokeilemani yksilö tuntui sillä hetkellä parhaalta. Ja ihan jees shampoo tämä onkin, jotenkin rentoon mökkifiilistelyyn sopiva ja tuoksukin on mukavan (toki esanssisen) vadelmainen. Voisinpa ostaa tätä toistekin =)


Keväällä kampaajalla käydessäni äidyin törsäämään pakettiin jossa oli edulliseen (no, mun mielestä se oli kallis... =D) yhteishintaan Paul Mitchellin Extra-Body Daily Shampoo ja tyvikohottaja. Jotenkin tämä shampoo jätti mut kylmäksi, hiukset jäivät tämän jäljiltä sellaisiksi natisevan puhtaiksi ja tuoksukin oli jotenkin tylsä. Tämähän on volyymia antava shampoo ja mietinkin onko volyymishampoot sellaisia joiden pitääkin jättää hiukset nitisevän natiseviksi? Toisaalta, onpa mulla ollut vastaavia tuotteita ja ne eivät ole tehneet tuollaista efektiä... No, onneksi hoitoaineet on keksitty, mutta toiste en tätä ostaisi.

Ja tässä kohdassa pitäisi olla kuva Eclipsen Sun -shampoosta, mutta vaikka miten selasin kuviani, en löytänyt kuvaa pullosta. Pullokin on ollut tovin roskiksessa, joten paha mennä enää kuvaamaan... Vaan tässä blogissa on kuvan kera juttua shampoosta joten sieltä voitte vilkaista millaisen näköinen puteli oli kyseessä. Samassa kuvassa on tuo hoitosuihkekin ja sehän löytyy multa kans, sitä en vain ole vielä ottanut käyttöön. Tykkäsin kyllä tuosta shampoosta, tuoksu oli mukavan hedelmäinen ja shampoo pesi tukan niin kuin sen kuuluukin pestä. Voisin siis hankkia toistekin jos vastaan tulee =)


Olin useasti lukenut hehkutuksia Aussien 3 Minute Miraclesta ja niinpä mun oli pakko kerran Sokoksella käydessäni ostaa tämä tarjouksesta. Jutun kirjoittamiseen asti luulin tämän olevan se perusmiracle limited editionina, mutta tämähän onkin hiuksia kuumuudelta suojaava take the heat-versio! Tämä on mielestäni vallan mainio tuote, tosin muistan kuinka ensimmäisellä käyttökerralla olin aivan hurmoksessa, mutta nyt tämän tehoon on kai jotenkin tottunut ja enää en huokaile ihastuksesta ;) Varmasti kaihoan tämän perään jahka tämä loppuu, niin monet hoitsikat kun eivät tunnu hoitavan hiuksia tarpeeksi ja tämä kyllä hoitaa. Viime aikoina oon käyttänyt tätä joka päivä, mutta nyt käyttökerrat harvenevat kun otan käyttöön uuden shampoo-hoitoaine parivaljakon. Tuoksu tässä on omaan nenään jokseenkin blääh, mutta eipä sitä tuoksulla hiuksia hoidetakaan. Voisin siis hankkia tätä toistekin, tosin seuraavalla kerralla tahtoisin kokeilla sitä 'tavallista' 3 Minute Miraclea kun sitä on hehkutettu niin monessa paikassa =)

1 kommentti:

  1. Paul Mitchellin tuotteiden tuoksu on nimenomaan tylsä. :D Suomessa vielä ihan sika ylihinnoiteltua.

    VastaaPoista