tiistai 4. kesäkuuta 2013

Yllättäen olen kuluttanut muutaman suihkugeelin

Tähän postaukseen tuleekin valtava määrä suihkugeelejä, koettakaa siis kestää ;) En ole varma muistanko käyttöjärjestystäkään oikein, mutta väliäkö sillä.


Sokoksen alelaarista kahmaisemani reilun 2 euron Bio Richin suihkari oli hivenen pettymys, se ei tuoksunut ihan niin herkulliselle kuin oletin. Taisin havaita tässä myös pienen kirsikkaisen aromin, mutta kirsikkahullulle se oli liian vähän.


Tämän kohdalla pengoin hetken kätköjäni ja selasin blogiani, jotenkin mulle oli hämärän peitossa se olenko tämän jo käyttänyt. Äkkiseltään vilkaistuna en löytänyt tätä jemmoistani ja toisaalta blogissakaan ei ollut mitään mainintaa tästä. Muistan kuitenkin tämän Avonin sugar plum & vanilla -suihkugeelin aivan ihanan tuoksun joten enköhän oo tämän käyttänyt. Harmi ettei tätä saa enää, voisin nimittäin ostaa jemmaan useammankin pullon tätä.


Ihana, ihana ja vielä kerran ihana! Onneksi mulla on jemmassa toinen pullo tätä Avonin Citrus Burstia, tämä on kertakaikkisen herkullisen sitruksinen suihkari =)


Tämä Fruit & Berries (ilmeisesti valmistaja on Gunry) suihkari on peräisin Haaparannasta. Tämän käytön aikaan mulla piteli sitkeää flunssaa, mutta kaipa ehdin kuitenkin havaita tämän tuoksun oikeanlaisena. Se oli mustikkainen (yllätys!) ja ihan kiva, mutta en jäänyt kuitenkaan kaipaamaan tätä hirmuisesti. Voisin kyllä ostaa toistekin vaikkei tuoksu saanutkaan sukkia pyörimään jaloissani.


Tämä Yveksen minisuihkugeeli on niitä joulun ajan limited edition-tuotteita. Tämä tuoksui myöskin ihan kivalle, mutta ei niin kivalle että olisin rakastunut päätä pahkaa siihen.


Ja kas, hiljattain hankittu suihkugeelikin pääsi suht pian käyttöön ;) Tuoksu oli mukavalla tavalla sitruksinen, mutta aivan liian mieto mun makuun eli en usko hankkivani tätä toiste. Harmi, pullo kun on lapsekkaalla tavalla vallan kiva väriläiskä suihkun hyllyssä. Toivottavasti se mangoinen versio on käytännössä tätä parempi, en tahdo pettyä siihenkin...

5 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo Bio Rich-putelo.
  Avonin suihkareissa on kyllä tuoksua yleensä riittämiin.Joka tosin mulle passaa.
  Mulla oli joskus kans jokin Yvy Ryppysen "joulusuihkari",se oli ihan karmee.Jokin kissanpissa kera mäntypuun..yök.Laitoin isännän käyttöön,se mitään erota =D

  VastaaPoista
 2. Tunnen suorastaan "kateutta", kun sinulla on noin paljon ihania suihkareita :D Jostain syystä yritän pitää oman varaston suppeana - mutta miksi ihmeessä. Suihkugeelit ovat kivoja, eikä muutama ylimääräinen purkki laatikoissa haittaisi ketään!

  Voisitko joskus ilokseni esitellä koko suihkariarsenaalin, kun se on runsaimmillaan? :)

  VastaaPoista
 3. TylyMuija: Bio Richin ulkonäkö antoi kyllä ymmärtää enemmän vaikka eihän se nyt pahan tuoksuinen ollu, oletin sen vaan olevan sellainen oikein kunnolla marjaisan tuoksuinen =) Voi sitä Yvy Ryppystä kun ei ymmärrä satsata noihin joulutuotteisiin =D

  Eveliina: Hah, suihkarivarastoa ei todellakaan kannata pitää suppeana joten alahan shoppailla ;) Arsenaali on nyt varmaankin aikalailla runsaimmillaan ja kuvailinkin purnukat hetimiten ettei toiveen toteutus jää roikkumaan =) Lähipäivinä vilautan sen kuvan blogissa, sen kummemmin en niitä ehdi esitellä (niitä oli nimittäin paljon..!), mutta toisaalta melkeinpä kaikki on tullut esiin tilausten esittelyjen yhteydessä.

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuon Yveksen kausituoksu. Sain mummoltani joululahjaksi kasan Yveksen saippuoita, käsivoidetta ja sen tuoksun. Tuoksu on kiva, mutta tiesin, että ei tule käytettyä kuitenkaan, joten annoin meidän Millalle. :D Milla itsekin sano, että tämä on talvituoksu. :)

  VastaaPoista
 5. Talvituoksu se varmasti onkin kun omenan tuoksun lisäksi siinä on jotain karamellimaisuutta(?) =)

  VastaaPoista